Hae
Big mamas home

Deittailu – Back in business

Kerroin aiemmin, että minun sinkkukesäni oli tänä vuonna varsin kuivan puoleinen. Isolta osalta töiden vuoksi, mutta myös varmasti tämän uupumuksen vuoksi. Ne vähät vapaapäivät, joita minulla oli, menivät yleensä voimia kerätessä. Deittailu tuntui lähinnä vain entistä uuvuttavammalta. Nyt kun sairaslomapäiviä alkaa olla takana viikkoja, minusta tuntuu, että olen saanut viimein itseni takaisin. Alan olla selkeästi enemmän se ihminen, joka olen ollut jonkin aikaa sitten. Sitä mukaan, kun toipuminen on edennyt, olen innostunut taas treffeillä käymisestä.

Sinkkusyksy - Sinkkuäiti - BMH - Big mamas home by Jenni

Pistin kesän hiljaisuuden työkiireiden piikkiin, mutta kyse taisi olla enemmän siitä ettei minulal ollut enää voimavaroja treffailua varten. Yritin pitää parhaani mukaan arjen paketin kasassa, vaikka olin jo kesällä todella uupunut. En jaksanut ylläpitää keskuteluita tai edes swaippailla vaihtoehtoja. Ne vähät keskustelut, joita minulla oli, olivat oikeastaan miesten aloitteesta Badoossa. Kyseisessä deittisovelluksessa voi siis laittaa viestiä jo ennen matchia.

Minulla ei yksinkertaisesti ollut voimia treffailuun. Olen havahtunut tähän nyt, kun olen ehtinyt lyhyessä ajassa käydä jo neljillä eri treffeillä. Keskusteluitakin on huomattavasti helpompaa pitää yllä nyt, kun en ole jatkuvasti uupunut ja haaveile ennemmin päiväunista, kuin kuumasta seksistä.

Deittailu - Sinkkusyksy - BMH - Big mamas home by Jenni

Sinkkukesä jäi minulta ehkä välistä, mutta tuskin tämä sinkkusyksy on yhtään sen huonompi. Ja uupumuksesta huolimatta, viime kesä oli paras kesä aikoihin. Nyt aion nauttia deittailusta kokonaan uudella innolla ja uusin voimin.

Olen muuten aloittamassa uutta Deittailutarinat-postaussarjaa, joten tarvitsen materiaalia myös siihen. Olen luonnostellut jo useampaa juttua ja toivottavasti te pidätte siitä, mitä tuleman pitää. Pyrin tietysti postaussarjassa kunnioittamaan treffikumppaneitani, enkä paljasta mitään tunnistettavaa tietoa heistä. Mutta ajattelin, että teistä olisi kiva kuulla hieman tarinoita tuolta deittirintamalta.

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Deittailu ja some

Jos ”Haluan panna sua” ei toimi, niin mikä toimii?

Sinkkukesä -21

Sinkkuus ja sen huonot puolet

2 kommenttia

  1. Ankrylik kirjoitti:

    Siis tämän ja edellisen postauksen pastelliset asut ovat aivan ihania, en kestä! ? asujen korvikset kans on ihan tosi ihanat! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.