Hae
Big mamas home

Meidän koti vuosi sitten

Tein tässä ig-storyyn (@bigmamashomeblog) pienimuotoisen kyselyn, kun mietin kummasta kirjoitan ensin, kirjahyllyprojektista vai kodistamme vuosi sitten. Äänestitte todella kivasti ja tällä kerran pidemmän korren veti kotikuvat vuoden takaa. 
Minusta tämä sopii itse asiassa aika kivasti. Ensin muistellaan vanhoja ja seuraavaksi pääsette näkemään, miltä meillä näyttää nyt, kun kirjahylly on pystyssä.
kaksio, helsinki, vuokra-asunto, koti, sisustus

Sisustushylly on ollut jo vuosi sitten samalla paikalla. Tällä hetkellä alemmilla hyllyillä on paljon vähemmän tavaraa, sillä vuosi sitten meidän bebe pysyi aika lailla siinä, mihin hänet jätti.

Sohvapöydän virkaa toimitti silloin pieni, musta tarjotinpöytä.
Itse näen muuten näissä kuvissa myös kehitykseni valokuvaajana. Ainakin kuvakulmat ovat nykyisin aivan erilaiset. Enpä muista milloin olisin viimeksi kuvannut sohvaa tuolla tavalla ylhäältä päin.

Hoitopöytä on samalla paikalla nykyäänkin, mutta vaaterekin tilalle on tullut Little E:n juniorisänky. Rekki on siirtynyt puolestaan pinnasängyn paikalle, pöydän toiselle puolelle. Ja hoitopöytä on käännetty lipastoksi.

Lipaston tilalle tuohon sängyn viereen tuli pinnasänky Little B:tä varten. Tuo musta lipasto siirtyi puolestaan viereiselle seinälle. Kuten olen sanottu, makuuhuoneessa on käytetty jokainen neliö hyödyksi, jotta mahdumme sinne. Mutta toistaiseksi mahdutaan ihan hyvin.


Tätä postausta oli kiva tehdä jo sen vuoksi, että oma kehitys valokuvaajana näkyi näistä niin selvästi. Pidin muuten tästä makuuhuoneen järjestyksestä kovasti, mutta ei nykyisellään mahdollinen.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.