Hae
Big mamas home

Kesän kukkamekko

Postauksen otsikko voisi myös olla; ”Kun äiti saa viimeiseksi nauraa.” Olen saattanut julistaa joskus hyvin kova äänisesti, kun etsittiin mulle rippijuhlamekkoa, että minähän en  I K I N Ä  aio pukeutua kukkakuosiin. Siihen tarvittiin rapiat viisitoista vuotta ja kukkamekkoja täysi oleva sosiaalinen media, että minäkin hurahdin. Vaikka vielä vuosi sitten olin sitä mieltä, että kukkamekot eivät sovi tyyliini. Mutta mikä olisi enemmän klassisen boheemia tyyliä, kuin kukkamekko?

Kesän kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Kesän kukkamekko - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Klassisen boheemi tyyli - BMH - Big mamas home

Ehdin antaa tälle mekolle jo nimeksi moderni hippikaapu. Tämä sopii ihan täydellisesti kesään. Kukkamekko on ilmava. Mekon koko olemus on aika rento. Pidän siitä, miten helma on pitkä, mutta paljastaa kivasti nilkat. Istuvuus on melko rento, mutta mekon vyötärö tuo kivasti muodot esille. Kaula-aukko ei ole liian avara. Mutta ajattelin kokeilla joku kerta miten tämän mekon kanssa toimii pitsikaulus. Mekon olen tilannut Sheinistä, jossa on edelleen, ihan mieletön pluskokoisten mallisto.

Kesän kukkamekko - Pluskokoisten muoti - Big mamas home by Jenni Klassisen boheemi kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - Kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Mekon kaverina minulla on Zadaasta otstetut laukku ja kengät. Laukku on Zaran ja ollut minulla jo useamman vuoden ja tosiaan, käytettynä ostettu. Kengät ovat tämän kesän zadaalöytö, kun olen onnistunut muutossa hävittämään kaikki kesäkenkäni. Ette arvaa miten paljon voi ihmistä materian häviäminen tässä tapauksessa harmittaa. Onneksi voi ostaa käytettyä tilalle.

-Jenni

 

Lue myös

4 x tämän kevään asua

Korona-ajan juhla-asu

Karanteenin kotia-asuja

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.