Hae
Big mamas home

Viikonloppu aikuisten kesken

Ollaan vietetty viikonloppua taas aikuisten kesken, kun lapset ovat toisessa kodissaan. He tosin lähtivät sinne tällä kertaa poikkeuksellisesti päivän myöhässä, joten meidän aikuisten aika alkoi myös vähän myöhässä. Perjantai oli ollut itselleni aika rankka päivä, sillä olin kokenut taas henkisen romahduksen, saanut koulussa paniikkikohtauksen ja itkenyt yhden metromatkan alusta loppuun. Olin tunnustanut itselleni ja muille, että en ole ihan vielä kunnossa, vaikka olen yrittänyt vakuutella kaikille jotain aivan muuta. Jokin syvällä sisimmässäni ei ole antanut minun pysähtyä kunnolla vielä tänäkään päivänä. Olen huomannut itsessäni taas samoja oireita, kuin silloin pahimman uupumuksen aikoihin. Sen lisäksi saan kamppailla päivittäin ahdistuksen kanssa.

Nyt, näin sunnuntai-iltana olen saanut hieman etäisyyttä perjantain tapahtumiin ja tunteisiin. Olen edelleen ahdistunut, mutta nyt tilanne on selkeytynyt sen verran, että tiedän mitä teen nyt. Itselleni isoin askel oli oikeasti myöntää se etten ole vielä kunnossa. Haluan olla, mutta en ole vielä.

Viikonloppu aikuisten kesken - BMH - Big mamas home by Jenni Viikonloppu aikuisten kesken - BMH - Big mamas home by Jenni Tacopelti - BMH - Big mamas home by Jenni

Meidän viikonloppu

Lauantaille oltiin kutsuttu kumppanin ystäviä meille istumaan iltaa. Vaikka minua introverttina hieman ahdisti se, että kotiini on tulossa taas useita vieraita ihmisiä, teki hyvää saada ajatuksia muualle. Minulla on aina juhlia tai muita sosiaallisia tapahtumia ennen päällä ahdistus siitä, että joudun olemaan sosisaallinen. Mieluiten olisin lähinnä omissa oloissani. Mutta yleensä se ihmistenilmoille lähteminen ja sosiaalisena olo on palkinnut.

Siinä, missä minulla on neljä hyvää ja läheistä ystävää, kumppanillani niitä on varmaan yli kaksikymmentä. Nytkin meidän olohuone oli täynnä väkeä ja minulle entuudestaan tuttuja kasvoja oli kaksi. Ja olen kuitenkin tähän mennessä nähnyt jo aika ison osan hänen ystävistään.

Meillä oli oikein kiva ja onnistunut ilta. Olin laittanut ruuaksi iltaa varten tacopellin ja ketokasvispizaa yhdelle erityisruokavalioiselle. Syömisen lisäksi me pelattiin lautapelejä, mikä oli oikeasti aika kivaa.

Viikonloppu aikuisten kesken - BMH - Big mamas home by Jenni Viikonloppu aikuisten kesken - BMH - Big mamas home by Jenni Syksy - BMH - Big mamas home by Jenni

Seuraavan päivänä kyllä hieman tuntui illanvietto pääkopassa. Aamu meni aika rauhassa, mutta sain iltapäivällä suostuteltua kumppanini kanssani kuvaamaan hieman. Minu ja Katrin tämän viikkoinen kuvausreissu jäi tällä kertaa välistä. Olen iloinen, että kumppanini haluaa auttaa minua sisällön tekemisessä tällä tavalla. Ehdittiin napata kuvat juuri sopivasti ennen kuin ulkona alkoi sataa.

Illalla katsottiin kotisohvalla meidän Marvel-maratonin seuraava elokuva, joka oli Captain America and Winter Soldier. Meidän maraton etenee hitaasti mutta varmasti. On ollut todella kiva katsoa meille molemmille rakkaita elokuvia yhdessä. Ollaan nyt pidetty myös kaksi päivää vapaata paastosta ja syöty miten halutaan. Huomenna palataan taas senkin suhteen ruotuun.

Syksy - BMH - Big mamas home by Jenni Viikonloppu aikuisten kesken - BMH - Big mamas home by Jenni

Toivottavasti teillä on ollut kiva viikonloppu.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Aika kiva sunnuntai

Behm Tavastialla ja bileasu

Kukkatehtaan kranssipaja Habitaressa

On ihanaa olla kolmekymmentä

Elämä voittaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *