Hae
Big mamas home

Kevät on täällä?

Joko sen viimein uskaltaa sanoa ääneen? Joko? Joko saamme sanoa hyvästit lumikinoksille ja toivottaa tervetulleeksi lämpimän auringon? Takatalvi ei tainnut nostaa kenenkään mielialaa. Itselleni kevät on se kaikkein mieluisin vuoden aika. Lisääntyvä valo tuo energiaa ja kaikki kiva on vielä edessä. Olen kesän lapsi, mutta kevät on lempivuodenaikani. Rakastan kevätpukeutumista, koska siinä on mahdollista käyttää kerroksia, mutta ei tarvitse ahtautua toppavaatteisiin. Keväässä on vain hyviä puolia.

Kevätmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni Farkkutakki - BMH - Big mamas home by Jenni

Olen uskaltautunut käyttämään farkkutakkiani jo pariin kertaan kaikkein lämpimämpinä päivinä. Toistaiseksi niin se, kuin myös trenssikin ovat vaatineet alleen kunnon neuleen, myös lämpiminä päivinä. Mutta tässä vaiheessa jo kevyemmän takinkin käyttäminen on parasta. Siinä ei juurikaan haittaa vaikka alle pitää pukea neule. Toki toivon, että nämä neulekelit eivät jatku enää pitkään.

Joko on kevät? - BMH - Big mamas home by Jenni Joko on kevät? - BMH - Big mamas home by Jenni

Täällä Helsingissä kadut ovat onneksi olleet sen verran sulana, että on voinut kaivaa hyvällä mielellä tennarit ja lenkkarit esiin. Vähän pitää vielä varoa kaikkein rapaisempia paikkoja, mutta muuten. Hankin nämä Vansin tennarit viime syksynä Zadaalta käytettynä. Zadaa on muuten edelleen lempisovellukseni, mitä tulee second handiin. Olen löytänyt monet lempivaatteet ja -asusteet sieltä. Minun pitäisi itseasiassa taas näppäillä joitain omiakin vaatteita sinne myyntiin, jotta ne eivät jää pölyttymään kaappiin. Monesti, jos etsin jotain tiettyä, katson ensin löytyykö se Zadaasta.

Joko on kevät? - BMH - Big mamas home by Jenni Kotimaiset käsin tehdyt korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni

Korvakorut ovat Annin (@annidiudiy) tekemät Överit. Nämä ovat malleista se pienempi, uskokaa tai älkää. Nämä ovat itseasiassa yksiä ensimmäisiä sellaisia vähän rohkeampia korvakorujani, joita ostin. Nykyäänhän kaikki korvikseni ovat enemmän tai vähemmän överejä. Ja näitä Överejäkin minulla on vielä kahdet näitä isommat.

Joko on kevät? - BMH - Big mamas home by Jenni Joko on kevät? - BMH - Big mamas home by Jenni Joko on kevät? - BMH - Big mamas home by Jenni

Päivän asu

Farkkutakki – H&M

Neule – H&M

Keinonahkalgginssit – H&M

Laukku – NEW LOOK

Kengät – VANS Zadaa second hand

 

Joko on kevät? - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Kevään manifestointi jatkuu!

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Juhla-asu: Peplum paita ja suorat housut

Asukuvaukset

Sininen kauluspaita

Olisipa jo kunnolla kevät

Vaaleanpunaista kevään kunniaksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *