Hae
Big mamas home

Sukupuuttoon & ajatuksia sinkkuna olemisesta

Puoli vuotta sinkkuna ja nyt voin sanoa, että treffailusta alkaa häviämään se ihana uutuuden viehätys. Odotan, milloin se varsinainen deittiähky tulee, sillä veikkaan senkin ajan koittavan. Minulle on alkanut myös valkenemaan, miten tämä nykypäivän treffimaailma toimii. Millaisia ne nykypäivän pelit ovat ja samaan aikaan olen oppinut kovettamaan omaa kuortani näiltä peleiltä. Samaan aikaan olen oppinut tuntemaan myös paremmin itseäni. Siitä kiitos eräälle ihmiselle. Tiedän nykyään mitä haluan, mikä tuntuu tekevän tästä etsinnästä entistä haastavampaa. Ja välillä tuntuu siltä, että hitto mä oon mun loppu elämän ihan yksin.

Toki minulla ei ole todellisuudessa mikään kiire ja tämä tunne tulee vain niinä kaikkein yksinäisimpinä hetkinä, joita tulee ajoittain. Mikä on sekin enemmän kuin ok ja tiedostan sen kuuluvan asiaan.

Big mamas home by Jenni S. Sukupuuttoon ja ajatuksia sinkkuna olemisesta

Olen myös äärettömän kärsimätön ihminen ja sellainen kaikki-mulle-heti-nyt-tyyppiä, joten tämä deittimaailman pelaaminen meinaa välillä vähän ärsyttää. Lisäksi välillä tulee mietittyä, eikö täällä kukaan halua enää parisuhdetta? Kaikki on vaan yhtä fwb:tä ja fb:tä. Mihin kaikki romantiikka ja seurustelusuhteet ovat kadonneet!?

Mutta ajoittaisista epävarmuuden ja yksinäisyyden hetkistä huolimatta, tiedostan ettei minulla ole mikään kiire. Minulla on hyvä olla yksin ja mieluummin olen yksin, kuin kiirehdin uuteen vääränlaiseen suhteeseen. Jos jotain olen tähän mennessä oppinut, niin rakkauden kanssa ei pidä kiirehtiä. Tää on maratoni, eikä pikajuoksu. Pettymyksen tunteet kuuluvat asiaan. Ja tuolla jossain on ihan varmasti jotain hienoa juuri minua varten. Pitää vain edes yrittää odottaa sitä kärsivällisesti. 

Big mamas home by Jenni S. Sukupuuttoon ja ajatuksia sinkkuna olemisesta

Miksi lähdin tällaisia ajatuksia kirjoittamaan… No siksi, että olen viimeiset pari viikkoa soittanut tauotta Nelli Matulan Sukupuuttoon biisiä, joka kolahtaa tällä hetkellä todella lujaa. Tätä kuulkaa lauletaan monesti täällä yhden naisen karaokeillassa. Enkä usko, että olen ainoa sinkku johon se kolahtaa. Luulen, että isolla osalla sinkuista on ainakin ajoittain vastaavanlaisia tunteita.

Big mamas home by Jenni S. Sukupuuttoon ja ajatuksia sinkkuna olemisesta

Sukupuuttoon – Nelli Matula

Ulkona on vielä kylmä
Sä jäit autoon itkemään, mmm
Mus on varmaan jotain rikki
Kun et riitä sinäkään, aah

Ja mä valvon ja ootan
Vaik tiedän sä et tuu
Vuosituhannet vierii
Yö aamuks muuttuu

Tääl ei muusta lauletakaan
Kun rakkaudesta
Mut ei mammutti viimeinen
Selvinnyt jääkaudesta
Jos jokainen laulu sanoo
En oo mitään ilman sua
Kun aamulehti kolahtaa
Kai kuolen sukupuuttoon
Kuolen sukupuuttoon

Ulkona on vielä kylmä
Kun palautan sun tavarat, aah
Sua se loukkaa tiedän kyllä
Ja mä oon lähtöruudussa, aah yeah

Mut mä oon mielummin yksin
Kuin puolikas sua
Jos kaikki muut mun kaltaiset
On ehtinyt jo loppua

Tääl ei muusta lauletakaan
Kun rakkaudesta
Mut ei mammutti viimeinen
Selvinnyt jääkaudesta
Jos jokainen laulu sanoo
En oo mitään ilman sua
Kun aamulehti kolahtaa
Kai kuolen sukupuuttoon
Kuolen sukupuuttoon

Ja ne laulaa beibi teet musta sen kuka oon
Mut ketä ne sit on ku se päättyy eroon
Ja ne ei löydä ketään niiden sydämiä korjaamaan

Tääl ei muusta lauletakaan
Kun rakkaudesta
Mut ei mammutti viimeinen
Selvinnyt jääkaudesta
Jos jokainen laulu sanoo
En oo mitään ilman sua
Kun aamulehti kolahtaa
Kai kuolen sukupuuttoon
Kuolen sukupuuttoon

Kai kuolen sukupuuttoon
Jos jokainen laulu sanoo
En oo mitään ilman sua
Kun aamulehti kolahtaa
Kai kuolen sukupuuttoon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.