Hae
Big mamas home

Vihreä kukka-asetelma

Ihanaa alkanutta lokakuuta. Syksy on tosiaan tullut. Päivät ja etenkin aamut ovat jo kylmiä. Vettä sataa useammin, kuin aurinko paistaa. Ja illat ovat oikeasi pimeitä, jonka vuoksi meillä kynttilöitä poltetaan enemmän. Kaupat täyttyvät upean värisistä hortensioista ja muista syyskukista. Kävin viime perjantaina hakemassa kukkia kerrankin kukkakaupasta. Kuten olen kertonut, tuoreet kukat piristävät minua valtavasti ja käytän rahaa ennemmin niihin, kuin esimerkiksi kampaajaan. Ja vaikka rakastankin Floral Societyn palvelua, välillä on ihanaa ostaa kukkia kaupasta. 
Big mamas home by Jenni S. Vihreä kukka asetelma, asetelma kaaleista

Big mamas home by Jenni S. Vihreä kukka asetelma, asetelma kaaleista

Tällä kertaa päätin ostaa kukkakaupasta, jotain sellaista, mitä tyydyin viime vuonna vain katselemaan. Nimittäin koristekaaleja. Moni seuraaja instagramissa kertoi näiden olevan myös heille uusia tuttavuuksia ja osa ei ollut aiemmin edes törmännyt näihin. 
Big mamas home by Jenni S. Vihreä kukka asetelma, asetelma kaaleista

Big mamas home by Jenni S. Vihreä kukka asetelma, asetelma kaaleista
Nämä vaativat minulta ajatuksena hieman sulattelua ja totuttelua. Hetken pohdittuani ihastuin näihin. Viime vuonna en kuitenkaan vielä ostanut yhtään nippua. Päädyin vain katselemaan. Tänä vuonna halusin kuitenkin ehdottomasti kokeilla, miten nämä viihtyvät maljakossa. 
Big mamas home by Jenni S. Vihreä kukka asetelma, asetelma kaaleista

Big mamas home by Jenni S. Vihreä kukka asetelma, asetelma kaaleista
Ostin kaalien kaveriksi myös muutaman nipun Plantagenin viherlajitelmasta. Rehellisesti sanottuna, en tiedä yhdenkään nimeä, mutta ne näyttävät kauniilta yhdessä. Näin syksyllä minua viehättää enemmän tällaiset vihreät, yksinkertaiset asetelmat. 
Kaalit ovat kestäneet maljakossa hyvin ja ovat kauniita. Tietyllä tapaan ne tuovat mieleen ruusut, vaikka eivät ole lähelläkään sitä. Vesi vain kannattaa vaihtaa päivittäin, sillä se sakeutuu nopeasti.

2 kommenttia

  1. Kaisa kirjoitti:

    Kauniit nuo koristekaalit myös maljakossa. Voisin ostaa niitä meidänkin maljakkoon nyt viikonloppuna kun juhlat on.
    Ja, oi miten kaunis blogi sinulla onkaan, jään heti seuraamaan ja odottamaan seuraavaa postausta.
    Mukavaa tiistaita!

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Ne ovat. Ne näyttävät paljon isoilta ruusuilta. <3 Ja voi kiitos. Ihanaa, jos jäät seuraamaan. Toivottavasti sisältöni miellyttää jatkossakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.