Hae
Big mamas home

Viikon parhaat 37/20

*Sisältää saatuja tuotteita

Viikon paras kirppislöytö

Löysin tytöille aivan ihanan neuleen, mistäpä muualta kuin Zadaasta eräältä tutulta myyjältä. Tämä Aarrekidin neule menee tällä hetkellä molemmille tyttösille. Ja ainut vika on se, että sitä ei löydy mun koossa. Mikään ei voita sitä fiilistä, kun onnistuu tekemään hyvän kirppislöydön. Neule tuntuu ihanalta ja on todella hyvässä kunnossa.

Big mamas home by Jenni S. Viikkokatsaus 37/20

Viikon paras hankinta

Sänky. Olen aivan naurettavan onnellinen siitä, että minulla on viimein sänky. Vaikka olin ihan tyytyväinen tuossa olohuoneen sohvalla, niin oma sänky tuntuu ihan uskomattoman hyvältä. Menen iltaisin nukkumaan hymy huulilla, eikä selkäkään ole enää niin jumissa kuin aiemmin. Kirjoitan sängystä vielä ihan oman postauksensa, mutta en voi olla fiilistelemättä sitä jo tässä.

Big mamas home by Jenni S. Viikkokatsaus 37/20

Viikon paras oma hetki

Yksin uiminen. Olen niin onnellinen siitä, että oon löytänyt keinoja varata arjessa aikaa omalle uimiselle. Ylipäätänsä olen onnellinen, että olen löytänyt uimisen uudelleen. Vesi on aina ollut minulle todella tärkeä elementti. Eikä vedessä liikkuminen tunnu yhtään niin raskaalta, kuin salilla rehkiminen. Uiminen on liikunnan lisäksi on myös uskomattoman rentouttavaa ja virkistävää. Ja parasta on, että uimaan ei voi ottaa mukaan älylaitteita, joten tämän ansiosta saan samalla laitteettoman tyhjän hetken. Kun lenkilläkin kuuntelen musiikkia, podeja tai äänikirjoja, niin hetki omien ajatusten kanssa tuntuu luksukselta.

Big mamas home by Jenni S. Viikkokatsaus 37/20

Viikon paras kynsilakka (tuote saatu)

Sain testiin O.P.I:n syysuutuuksia ja erityisesti ruosteen sävyinen My Italian is a Little Rusty sytyttää juuri nyt. Ruosteen sävy on yksi viimeakojen suosituimpia trendivärejä. En osaa sisustaa sillä kotia, enkä osaa pukeutua siihen, mutta näin kynsissä se toimii erityisen hyvin. O.P.I:n lakka kestää myös hyvi käsidesit ja jatkuvan veden kanssa läträämisen.

Big mamas home by Jenni S. Viikkokatsaus 37/20

Viikon paras biisi

Apulannan 60 uutta ongelmaa. Suosikkibändini julkaisi juuri uuden biisin ja voi luoja, että se on kova. Olen ollut suurinpiirtein kaksikymmentä vuotta Apulannan fani, eivätkä nämä tunteet osoita juurikaan laantumisen merkkejä. Moni minuun myöhemmin tutustunut ei meinaa uskoa, että kuuntelen intohimoisesti kyseistä bändiä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.