Hae
Big mamas home

Meidän joulu

Toivottavasti teillä on ollut ihana ja rauhallinen joulu. Meidän joulu ei mennyt ihan niin, kuin olin suunnitellut ja toivonut. Tulin aattona kipeäksi. Meidän piti viettää joulu minun äitini luona, eli tyttöjen mummilassa. Saavuimme perille jo aaton aattona, jolloin minulla ei ollut vielä mitään oireita. Jos olisi ollut, olisimme jääneet tietysti kotiin. Aattoiltana nenäni alkoi sitten vuotamaan ja tunsin oloni kipeäksi. Juteltiin asiasta äidin kanssa ja minusta tuntui parhaalta ratkaisulta, että lähdin yksin kotiin sairastamaan. Eihän se olisi koronaa estänyt, mutta ajattelin asiaa siltä kantilta, että jos voin ehkäistä edes flunssani leviämistä sekin olisi kotiin päin. Kun tiedossa on, että myös flunssa voi tehdä ihmisestä herkemmän koronavirukselle.

Big mamas home by Jenni S. Meidän jouluBig mamas home by Jenni S. Meidän joulu

Niin minä olen viettänyt joulua yksinäni kotona. Kävin koronatestissä, niin kuin asiaan kuuluu ja testi oli onneksi negatiivinen. Vaikka minä ja perheeni tiedostimme kaikki riskit, jotka seuraisivat yhdessä vietetystä joulusta, niin olisi silti tuntunut pahalta jos olisin itse altistanut oman perheeni. Voin ihan rehellisesti, omasta puolestani sanoa, että en malta odottaa koronarokotusten alkamista. Olen iloinen siitä tiedosta, että ensimmäinen satsi on jo saapunut Suomeen. Tämän enempää en aio tähän rokotekeskuteluun lusikkaani työntää, koska se jakaa niin vahvasti mielipiteitä. Itse aion rokotteen ottaa.

Oma jouluni meni siis sairastaessa. Toivon todella, että teidän joulunne on ollut omaani parempi.

Big mamas home by Jenni S. Meidän joulu

Big mamas home by Jenni S. Meidän joulu

Blogissa on ollut koko tämän kuun ajan todella hiljaista, mistä olen pahoillani. Kirjoitin jokin aikaa sitten uupumuksestani, mikä on ollut iso syy hiljaisuuteeni. Olen yrittänyt ottaa mahdollisimman rennosti ja ottamatta paineita, mikä todennäköisesti vain pahentaisi uupumustani. Vuoden vaihteen jälkeen asiat onneksi näillä näkymin helpottavat. Palaan siihen myöhemmin. Yritän kuitenkin parhaani mukaan tarttua taas kiinni bloggaamisesta, koska edelleen rakastan sitä.

Olen tehnyt myös uuden aluevaltauksen somessa ja minut löytää nykyään myös Tiktokista. Olen ihastunut Tiktokiin. Maailma on täynnä upeita, luovia ja hauskoja tyyppejä, jotka saavat Tiktokin kautta mahdollisuuden toteuttaa luovuuttaan. Mikä on ihan uskomattoman hienoa. Yllättäen myös minä nautin videoiden tekemisestä. Se on todella hauskaa ja olen alkanut harkita sellaisen ympyrävalon, sekä kolmijalan hankkimista puhelimelleni. Niin se ihmisen mieli vain muuttuu. Olen nimittäin joskus sanonut, että minä en tule tekemään ikinä yhtään videota. Käykää vilkaisemassa kanavaani, jos olette Tiktokissa. Se löytyy nimimerkillä @bigmamashome.

Nyt minä menen nukkumaan, sillä olen vielä toipilaana flunssasta, enkä ihan täysissä voimissa.

Ihanaa loppu vuotta.

-Jenni

P.S. Minulla on teille huomenna jännittäviä uutisia.

SEURAA MYÖS:
Instagram / Facebook / Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.