Hae
Big mamas home

7 parasta juttua elokuussa

Elokuu lähenee rauhakseltaan loppuaan ja halusin listata teille kaikenlaisia kivoja juttuja. Katsoin todella kivan sarjan ja löysin kivan uuden somevaikuttajan, joten näitä löytyy.

Sijainen-sarja

Katsoin tuossa yksi sairasloma-aamu Viaplaylta Sijainen-nimisen kotimaisen sarjan alusta loppuun. Koukutuin sarjaan täysin ja katsoin sen käytännössä kerta istumalta läpi. Sarjassa Ella, kaipaa sijaista töihin ja aika nopeasti täydellinen sijainen löytyy. Mutta onko hän kenties liian täydellinen? Sarja oli todella koukuttava ja paikoitellen jopa ahdistava, kun kukaan ei usko Ellaa. Esteetikolle sarja tarjosi myös silmänruokaa, joka oli Ellan asunto.

7 parasta elokuussa - BMH - Big mamas home by Jenni 7 parasta elokuussa - BMH - Big mamas home by Jenni

Auringonkukat

Käytiin Katrin kanssa kuvaamassa ja poimimassa kukkia auringonkukkapellolla. Todettiin hyvin nopeasti, että pellolla juoksentelu ei ollut ihan niin yksinkertaista, kuin elokuvissa. 😀 Mutta voi pojat, että keskellä peltoa oli kaunista. Minä en ole mikään suuri auringonkukkien fani, koska ne ovat keltaisia. Ei millään pahalla. Mutta pakkohan niitä oli poimia ja kyllä tuo kukkakimppu ilahduttaa minua kotona, aina kun satun siihen vilkaisemaan.

Auringonkukkia - BMH - Big mamas home by Jenni Auringonkukat - BMH - Big mamas home by Jenni

Oma täydellinen presets Lightroomiin

Minulla on ollut pienoinen kriisi. Olen käyttänyt pitkään valmiita presetsejä kuvien käsittelyssä, mutta nyt tuntuu etten löydä täydellistä. Tuntui hölmöltä tajuta, että hitto, minä olen säätänyt presettien kanssa nyt jo vuosia. Tiedän aika hyvin, mistä itse tykkään, joten aloin vääntämään asetuksia kohdilleen. Mun omista asetuksista tuli täydelliset! Juuri sellaiset kuin halusin.

7 parasta elokuussa - BMH - Big mamas home by Jenni Niittykukat - BMH - Big mamas home by Jenni

Niittykukat

Löydettiin auringonkukkien seasta kauniita niittykukkia, joita myös pomittiin isot kimput. Ja ennen kuin siellä huolestutaan, niin oltiin sellaisella pellolla, jossa kaikkiakukkia sai vapaasti poimia. Kotona siistin kimpun ja jaoin sen maljakoihin. Osa kukista pääsi Katrilta saatuun kauniiseen, mustaan tuliaismaljakkoon.

Tomaatit parvekkeella - BMH - Big mamas home by Jenni Tuliaisia Lontoosta - BMH - Big mamas home by Jenni

Tomaattivauvat

Meidän tomaatti puskee pieniä tomaatteja joka oksalta. Vaikka laitoin siemenet keväällä itämään, en olisi oikeasti uskonut, että saisimme satoa. Mutta nyt näyttää oikeasti siltä, että saamme kohta maistella itse kasvatettuja tomaatteja. Tämä kyllä innostaa kokelemaan kasvatusta myös ensi vuonna. Perunoiden varaan en laske vieläkään hirveästi. 😀

7 parasta elokuussa - BMH - Big mamas home by Jenni 7 parasta elokuussa - BMH - Big mamas home by Jenni

Josie Bullardin tilit

Josie Bullard on amerikkalainen sisällöntuottaja, jonka löysin kuluneella viikolla ja niin inspiroiva! Olen kahlannut läpi hänen Tiktok ja Instegram-tilejään ja olen aivan hullaantunut. Supsittelen lämpimästi.

Ultima Thule olutlasi - BMH - Big mamas home by Jenni Ultima Thule olutlasi - BMH - Big mamas home by Jenni

Ultima Thule kokoelma

Satuin löytämään kirpputorilta Ultima Thulen olutlasin. Olen päättänyt lähteä keräämään Ultima Thule sarjaa itselleni secondhandina. En toki kieltäydy lahjoista, mutta itse ostan näitä astioita vain ja ainoastaan käytettynä. Niin astiastolleni muotoutuu aikanaan kaunis tarina. Olen todella iloinen tästä löydöstä, jonka tein sattumalta uimahallireissulla. En vain voinut jättää tätä kirpputorille.

 

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kumpi mieluummin – Aikuisten ystäväkirja

Viikonloppusuunnitelmista ja värikäs paita

Synttäriviikko!

Heinäkuun ensimmäisenä päivänä

Tuleva kesä – Mitä ollaan tähän mennessä suunniteltu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *