Hae
Big mamas home

My power is

Olen meikannut viime aikoina enemmän, kuin pitkään, pitkään aikaan. Varmasti osittain sen vuoksi, että elämästäni poistui iso stressinaihe, eli tässä tapauksessa päivätyö. Nyt riittää, että keskityn täysillä opiskelemaan ja kapasiteettia riittää myös kivoille asioille. Kuten meikkaamiselle. Tilasin hetki sitten Lykolta kaksi Essencen uutuuspalettia. Essencellä on tänä keväänä uusi My power is-sarja, josta pidän kovasti. Pidän sen ideasta yhdistää elementtejä meikkeihin. Sarjaan siis kuuluu Water, Air, Fire ja Earth luomiväripaletit. Periaatteessa, koska olen horoskoopilta rapu, Water-paletti olisi ollut minulle, mutta siniset sävyt eivät oikein napanneet tällä kertaa. Sen sijaan ihastuin Air ja Earth-paletteihin, joiden sävymaailma oli ehdottomasti enemmän minua.

Essence My power is - Big mamas home by Jenni Essence My power is - Big mamas home by Jenni

Air

My power is Air-paletissa sävyt vaihtelevat vaaleanpunaisesta persikkaan ja kullasta hopeaan. Paletissa on viisi helmiäisenhohtoista, kolme mattaa ja yksi glitterväri. Olen käyttänyt palettia nyt muutamat kerrat ja ihastunut siihen aivan täysin.

Essence My power is - Big mamas home by Jenni Essence My power is - Big mamas home by Jenni

Earth

My power is Earth-paletissa ollaan maanläheisemmissä tunnelmissa. Värit ovat hieman murrettuja ja vaihtelevat metallisävyistä upeaan metsänvihreään. Tässä paletissa on kuusi metallihohtoista, kaksi mattaa ja yksi glitterväri. Minun sydämeni vei erityisesti nimenomaan tuo täydellinen vihreän sävy.

Essence My power is - Big mamas home by Jenni Essence My power is - Big mamas home by Jenni

Molemmat luomiväripaletit ovat ehdottomasti juuri niin laadukkaita, kuin Essencen luomivärit yleensäkin. Jälleen kerran sarja ei pettänyt. Niissä on reilusti pigmenttiä ja värit levityvät tasaisesti.

Essence My power is - Big mamas home by Jenni Essence My power is - Big mamas home by Jenni

Tein tämän meikin käyttäen siihen Air-palettia. Olen nyt meikannut useamman kerran samaan tapaan. Pidän tällaisesta kevyestä, hieman romanttisesta ilmeestä. Tämän tyylinen meikki on minulle aika tavallinen nykyään. Laitan luomien sisänurkkiin helmiäistä ja glitteriä. Keskelle ja ulkonurkkaan mattaa ja lopuksi jotain lähes huomaamatonta helmiäistä kulmaluuta kohti.

Tästä kyseisestä meikistä on tulossa videopätkä instagramiin, kunhan saan videon editoitua.

Meikkipohja

Essence Camouflage+ Matt concealer

Stay natural+ concealer

Lumene Matte foundation 0 Light Ivory

Essence Mattifying compact powder

IsaDora Face sculptor

Essence Choose your Glow highlighter palette (saatu)

Silmämeikki

Essence My Power is Air eyeshadow palette

Essence Liquid ink eyeliner

Essence Volume stylish Curl and hold mascara

Essence Make me brow eyebrow gel mascara

Huulet

Essence Plumping nude lipgloss 06 Big Bang

-Jenni

Lue myös

Loistava peitevoide ja ripsiväri Essenceltä

Essie Shearlin darling

Essence Witch side luomiväripaletti

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.