Hae
Big mamas home

Meidän perhe hiihtolomalla

Isot lapset tulivat meille viime viikon lopulla viettämään hiihtolomaa. Vai onko tämä nykypäivänä virallisesti talviloma? Joka tapauksessa, heidän piti itseasiassa viettää tämä viikko toisessa kodissa, mutta saatiin iloisena yllätyksenä heidät meille. On ihanaa viettää kiireetöntä aikaa lasten kanssa kokonainen viikko. Totte järkkäsi hieman työvuorojaan ja pystyy olemaan meidän kanssa vähän enemmän, vaikka onkin pääasiassa töissä.

Tämä viikonloppu on ollut jo tosin ihana. Lapset ovat touhunneet taas keskenään, kaikki kolme. On oikeasti ihana seurata, miten nuo kolme pystyvät touhumaan keskenään, vaikka ikäeroa on reilusti. Isommat ottavat vauvan niin ihanasti huomioon ja jaksavat touhuta hänen kanssaan. Ja ihana huomata miten vauva reagoi kaikkeen, mitä isosiskot tekevät. Eilen illalla iltapuuron syömiseen tuli varmaan kymmenen minuutin tauko, kun isoin keksi vauvaa naurattavan jutun. Äitinä en voisi olla onnellisempi tai ylpeämpi näistä kolmesta murusta.

 

Takki / H&M

Neule / Nanso saatu*

Farkut / H&M

Laukku / H&M

Kengät / Vagabond second hand

Korvakorut / Crazy granny design

 

Saatiin lauantaina ystävät kylään viettämään vielä vähän myöhässä kahdeksanvuotiaan synttäreitä. Leivoin aamusta meille brownieita mansikkavaahdolla. Vietettiin kiva päivä isolla porukalla ja vaihdettiin kuulumisia. Vauva esitteli uusia taitojaan myös meidän ystäville. Saatiin annettua meidän vanha sohvapöytä ystävien mukaan. Ollaan ostettu uusi ja odotetaan sitä saapuvaksi. Nyt vanha pöytä pääsee jatkamaan elämää uudessa kodissa. Nyt en malta odottaa, että uusi pöytä saapuu. Olen miettinyt pöydän vaihtamista varmaan kolme vuotta. Nyt löysin täydellisen pöydän meille.

Sunnuntaina päästiin kuvaamaan Katrin kanssa kahden kuukauden tauon jälkeen, mikä oli ihan mahtavaa. Tässä on mahtunut kahteen kuukauteen yhtä jos toista, jonka vuoksi ei olla päästy kuvaamaan. Mutta jos tämä meidän tuuri tästä kääntyisi.

Hiihtolomalla on tarkoitus lähteä vielä mummolaan, uimaan ja tehdä muutakin kivaa yhdessä. On ihanaa viettää aikaa yhdessä perheenä. Sovittiin myös, että lähden ainakin yhtenä päivänä omaan rauhaan kirjoittamaan.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Helmikuun hyvinvointitavoitteita

Asu joka meinasi jäädä julkaisematta

Neule joka jäi mieleen

Kylmien päivien arkiasu – Neuletakki ja legginssit

Pakkaspäiviä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *