Hae
Big mamas home

Miten Tinderissä kannattaa toimia

Silloin, kun aloitin deittailun tuntui siltä, että olisin tarvinnut jonkinlaisen ohjekirjan Tinderiin tai vähintäänkin jonkun kertomaan miten Tinderissä kannattaa toimia. Deittisovellukset ovat ihan oma maailmansa, johon tutustuminen vie oman aikansa, jos on ensi kertaa liikkeellä. Minä olen nettideittaillut nyt puolitoista vuotta. Olen kokenut sen alun huuman, ihastukset, pettymykset, turhautumisen koko sovellukseen ja tällä hetkellä elän sellaista monille tuttua viha-rakkaussuhdetta Tinderin kanssa. En varsinaisesti haluaisi olla siellä, koska haluaisin olla parisuhteessa, mutta tähän on vaikea päästä ilman Tinderiä.

Ajattelin nyt koota yhdenlaisen ohjekirjan neittideittailuun. Nämä ovat asioita, jotka minusta kannattaa ottaa huomioon Tinderissä ja muissa sovelluksissa ja kuinka niissä kannattaa toimia.

Nettideittailu - BMH - Big mamas home by Jenni

Ensinnäkin, tee hyvä profiili. Todennäköisyys sille, että joku kiinnostuu sinusta, kasvaa kun profiili on hyvä. Henkilökohtaisesti, tykkään todella harvoin profiileista, joissa ei ole mitään. Sen ei tarvitse olla pitkä. Mutta kerro siinä itsestäsi. Älä kirjoita vaatimuslistaa, äläkä kylvä hölmöjä vitsejä. Kerro muutama olennainen juttu itsestäsi. Sellainen, joista vastapuolen on helppo aloittaa keskustelu ja joista sinusta saa jonkin käsityksen. Itse kerron olevani vähän nörtti ja että unelmani olisi valmistua seksuaaliterapeutiksi. Esimerkiksi näihin, vastapuolen on helppo tarttua ja aloittaa keskustelu. Näillä pääsee jo hyvään alkuun.

Hyvään profiiliin liittyy olennaisesti myös hyvät valokuvat. Kaikki eivät kuvaa itseään yhtä paljon ja säännöllisesti, kuin esimerkiksi allekirjoittanut. Mutta siitä huolimatta viisi, samasta kulmasta otettua selfietä ei anna sinusta kovin hyvää kuvaa. Jo muutama eri kulmista otettu kuva, jossa näkyvät sinun kasvosi, ovat parempia, kuin ei mitään. Profiilikuvassa ei kannata olla hattua tai aurinkolaseja. Mahdollinen deittikumppanisi haluavat nähdä kasvosi ja kenen kanssa juttelevat.

Sitten, swaippaa vain tosissasi. Tiedän millainen matchien nälkä nettideittailussa iskee. On helppo ajatella, että oma suosio perustuu ainoastaan siihen machien määrään, mutta asia ei ole näin. Minä tykkään vain ja ainoastaan niistä profiileista, joiden kanssa olen valmis lähtemään treffeille. Tämä vähentää huomattavasti matchien määrää, mutta nostaa niiden laatua. Kun waippaa vain niitä tyyppejä, joiden kanssa oikeasti haluaa treffeille, on todennäköisempää ettei match jää tyhjäksi, vaan siitä alkaa ihan oikea keskustelu. Ja kun se oikea ihminen on herättänyt mielenkiintosi sillä hyvällä profiililla, niin hommat mitä todennäköisemmin etenevät treffitasolle.

Miten Tinderissä kannattaa toimia - BMH - Big mamas home by Jenni

Henkilökohtaisesti en suosittele aloittamaan keskustelua ilman sitä matchia. Joissain sovelluksissa, kuten Facebookissa ja Badoossa on mahdollista laittaa ihmiselle viestiä jo ennen matchin tulemista, mutta sitä en voi itse suositella. Uskon keskustelun olevan paljon hedelmällisempää, kun molemmat ovat kiinnostuneita. Itse koen nämä ennen matchia tulleet viestit vähän ahdistaviksi ja ne tulevat yleensä ihmisiltä, joista en oikeasti ole kiinnostunut. Joten en minä niihin sitten vastaakkaan. Joten odottakaa sitä tykkäystä ja laittakaa sitten vasta sitä viestiä.

Keskustelkaa. Vastatkaa kysymyksiin enemmän, kuin yhdellä sanalla ja esittäkää keskustelukumppanille vastakysymyksiä. Keskustelu ei jatku itsestään, vaan keskusteluun tarvitaan yleensä kaksi. Yksi ei jaksa sitä ylläpitää, vaikka pystyisikin repimään juttua tyhjästä.

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, Tinderiin ja muihin palveluihin ei kannata mennä valmiiksi kiukkuisena tai turhautuneena. Positiivinen mieli kantaa keskusteluissa paljon pidemmälle, kuin valmis agressio. Pahalla mielellä on helppo käsittää asioita negatiivisesti ja suuttua jostain, joka ei ole tarkoitettu ikäväksi.

Tässä olivat omat vinkkini, jotka olen itse havainnut hyviksi ja joita olen kuullut muidenkin arvostavan. Kertokaa te vuorostanne omat vinkkinne ja huomionne täällä kommenteissa. Tai vaikka omat Tinder-tarinanne.

-Jenni

 

Lue myös

”Nainen ei saa harrastaa seksiä, jos haluaa naimisiin”

Kysymyksiä ja vastauksia deittailusta

Ajatuksia Tinderistä

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.