Hae
Big mamas home

Sain testiin Kaikon urheiluvaatteet

TUOTTEET SAATU TESTIIN*

Pääsin testaamaan ehkä maailman kauniinpia urheiluvaatteita Kaikolta. Sain viime viikolla testiin uudet Black Anemone legginssit ja topin. Olen tosi iloinen, että pääsen testaamaan nämä ja kertomaan, miten vaatteet toimivat pluskokoisella. Teen noin kuukauden päästä kunnon arvion, mutta sitä ennen jaan hieman ensikäden fiiliksiäni näistä vaatteista.

Nämä ovat siis Kaikon ihan vasta lanseeraama väri. Näitä vaatteita on saanut jo aiemmin kauniissa oliivinvihreässä värimaailmassa. (Täältä löydät muuten kaikki Kaikon urheiluvaatteet. ) Minua puhuttelee aavistuksen enemmän tämä tummempi kuosi.

Vaatteet ovat paksua trikookangasta ja uskallan nyt reilun viikon käytön jälkeen sanoa, että näistä ei näy läpi edes kyykistyessä. Tätä minulta kysyi useampi tyyppi stooreissa. Minulla on päällä kokoa XXL. Toppi on kivan napakka ja pitää myös rintavarustuksen hyvin kurissa. Olkaimet ovat aika kapeat, mutta minua ne eivät ole häirinneet tai painaneet. Legginssit pysyvät myös hyvin ylhäällä. Ainakaan lenkillä niitä ei tarvitse nostella, mikä on positiivista.

Minusta on ihanaa, että myös pluskokoisille löytyy jo jonkin verran kauniita treenivaatteita. Muistan ikuisesti, kun joskus seitsemän vuotta sitten yritin etsiä itselleni kivoja treenivaatteita salille, mutta en yksinkertaisesti löytänyt mitään. Kävin silloin nolostellen salilla sellaisissa vähän huonoissa vaatteissa. Rakastan tuota rönsyilevää kukkakuosia ja näissä ei todellakaan nolota liikkua.

Nämä ovat niin kivat, että näitä voi käyttää oikeasti ilolla osana perus arkiasuja. Stailasin nopeasti näiden kanssa yhteen rennon kauluspaidan ja korkonilkkurini. Tässä asussa voisi hyvin lähteä liikkeelle ihan koska vain. Parhaat vaatteet ovat mahdollisimman monikäyttöisiä ja nämä ovat sitä.

Näin viikon kokeilun jälkeen uskallan jo suositella näitä, mutta palaan asiaan vielä myöhemmin. Haluan nähdä erityisesti, miten legginssien haarat kestävät hankausta. Lähtevätkö saumat rispaantumaan heti.

Onko jotain mitä haluat tietää näistä urheilutrikoista? Kysy nyt, niin testaan ja kerron.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Asu joka meinasi jäädä julkaisematta

Neule joka jäi mieleen

Pakkaspäiviä

Uutta vuotta odotellessa

Kolme yötä jouluun

2 kommenttia

  1. Taija-Tiia kirjoitti:

    On kyllä supernätti kuosi :0 uudet treeniliivit olivatkin hakusessa, pitääkin tsekata tämä! Aina löytyy isommassa koossa pelkkää mustaa tai muuten tylsiä yksilöitä..

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Suosittelen. Liivit varsinkin on hyvät ja pitävät rinnat aisoissa.

      Ja kyllä! Vaikka mallista olisi muita värejä, pluskoossa on yleensä vain ne mustat versiot, mikä tuntuu ihan uskomattomalta. Kaiko on myös todella eettinen yritys, mikä tuntuu itselleni koko ajan tärkeämmältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *