Hae
Big mamas home

Vekkihame pakkasilla

Heipä hei. Täällä aloitetaan rauhakseltaan viikonloppua lasten kanssa. Ensimmäinen arkiviikko joululoman jälkeen on takana ja nyt meillä on pari päivää aikaa ihan vain rentoutua, sekä rauhtoittua. Koululainen oli eilen illalla kaverisynttäreillä. Saatiin kotiin todella väsynyt, mutta tyytyväinen lapsi. Uni tuli lopulta varmaan sekunneissa molemmilla lapsilla. Meillä on viikonloppusuunnitelmissa sekä kivaa tekemistä, että ihan vain rauhassa oloa ja akkujen lataamista. Erityisesti tuon koululaisen kanssa yritän varmistaa, että vapaa-ajalla on riittvästi lepoa.

 

Takki / H&M

Neule / H&M

Hame / Zadaa second hand

Kengät / New Look

Korvakorut / Annidiudiy

 

Omaan raskausajan pukeutumiseeni olennaisena osana kuuluvat ehdottomasti hameet ja mekot, joita kaapistani löytyy roppakaupalla. Varsinkin, kun ilmat tästä hiljakseen lämpenevät. Mutta hameita käytän paljon myös kylmillä ilmoilla. Tuntuu, että jalat eivät palele niin herkästi edes kylmillä ilmoilla. Tällainen neule ja hame yhdistelmä on mielestäni todella kiva ja toimiva näin talviaikaan. Tällainen pitkä, alas laskeutuva hame myös häivyttää esimerkiksi raskausmahaa, jos sitä haluaa peitellä.

Tämä kyseinen musta vekkihame on yksi syksyn kirppislöydöistäni, jonka olen esitellyt täällä blogissa. Nykyään se on varmasti yksi käytetyimpiä hameitani yksinkertaisen, kivan ulkänäön, pituuden ja mallin vuoksi. Yhdistän sen tähän vuoden aikaan myös kaikkein mieluiten nimenomaan näihin kultayksityiskohtaisiin maihareihin.

Tämä vedenvärinen neule tuo tosi kivasti väriä muuten täysin mustaan asuun. Käytän tosi usein tummia alaosia ja vaaleita tai värikkäitä yläosia. En osaa sen enempää eritellä, että mistä se johtuu, mutta näin se menee sen enempää miettimättä. Enkä varsinaisesti näe syytä pukeutua toisin.

Ajattelin kirjoittaa oman postauksen raskausajan pukeutumisesta, jos se kiinnostaa. Tämäkin on asia, joka jakaa valtavasti mielipiteitä. On niitä, jotka haluavat selvitä raskauden mahdollisimman mukavissa vaatteissa ja niitä, jotka eivät halua tinkiä omasta tyylistä edes raskausaikana. Itse taidan kuulua enemmän tähän jälkimmäiseen porukkaan. Vaikka haluan selvitä myös mahdollisimman pitkälle ihan omalla vaatekaapillani. Kommentoi alle, jos aihe kiinnostaa.

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Vuoden ensimmäiset asukuvat: Toppatakki, neule ja äitiysfarkut

Viime päivien kuulumisia

Asukuvat ponchon kanssa

Paitatakki ja neulemekko

Neulemekko ja iso kiitos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *