Hae
Big mamas home

Ensi viikolla uuteen arkeen kiinni

Meidän perhe on saanut elää vauvakupla-arkea suurin piirtein viimeisen kahden viikon ajan. Mikä on ollut ihan super ihanaa. Vauva on ihana ja helppo tapaus ja ollaan kaikki ihasteltu häntä kilpaa. Ensi viikkolla lasten lomat kuitenkin loppuvat ja meidän on alettava opettelemaan sellaista perusarkea. Esikoisella alkaa toinen luokka ja nuorempi menee eskariin. Tämä esikoulu on hänelle vielä kokonaan uusi, kun haluttiin vaihtaa vanhasta päiväkodista koulun yhteydessä olevaan eskariin. Näin ollen sieltä todennäköisesti löytyy niitä tulevia koulukavereita ja bonuksena, hän näkee taas päivittäin myös isosiskoaan. Ja parhaimmillaan me aikuiset saadaan saatettua molemmat lapset yhdellä kertaa samaan osoitteeseen aamuisin.

Eskarilainen aloittaa jo maanantaina uuden arjen harjoittelun. Ollaan juteltu hänen kanssaan tulevasta ja siitä, mikä uudessa paikassa mahdollisesti jännittää. Hän osaa sanoittaa hienosti omia tunteitaan tästä uudesta vaiheesta. Isoimpana harmina on tietysti ollut se, että monta hyvää kaveria jää sinne vanhaan päiväkotiin. Ollaan kuitenkin puhuttu siitä, että tämä on loistava tilaisuus löytää aivan uusia kavereita. Ja vielä sellaisia, jotka tulevat mukaan sinne ekalle luokalle. Muistutin, että hän on saanut meidän kerrostalon pihallakin monta uutta kaveria, joten se onnistuu varmasti myös eskarissa.

Tuleva vuosi

Vauvavuoden ansiosta, meillä on myös mahdollisuus siihen ettei isompien tarvitse olla pitkiä päiviä eskarissa ja koulussa. Esikoinen ei tarvitse iltapäiväkerhoa ja nuoremmankin voi hakea eskarista hyvissä ajoin. Lapset saavat palautua rauhassa kotona päivän jälkeen ja iltapäivisin on hyvin aikaa tehdä vielä yhdessä jotain.

Olen niin innoissanit tästä puolesta tätä meidän tulevaa arkea. Olen kokenut illat aina jotenkin hektisiksi, kun kotiin tullessa pitää heti alkaa laittamaan ruokaan ja syömisen jälkeen saa mennä melkein heti tekemään iltapuuhia. Nyt iltapäivät ja illat ovat vapaampia.

Mitä minä teen

Minä teen jonkin verran sometöitä vauvan kanssa kotona. Tarkoitus olisi ottaa ihan rauhaksiin tämä loppukesä ja alku syksy. Haluan ehdottomasti myös nauttia tästä ainutlaatuisesta ajasta kuopukseni kanssa. Myöhemmin syksyllä keskittyisin itsekin enemmän myyntiin ja someprojekteihin. Huomasi muuten heti, että kalenteri vaihtui juuri elokuulle, kun oma työsähköpostini heräsi horroksesta ja sinne alkoi ilmestyä reagointia vaativia yhteydenottoja. Näillä näkymin näille ensimmäisillekin kuukausille on tiedossa pari pientä, kivaa projektia, joihin tartun innolla. Minusta on vain kiva, kun on jotain tekemistä tämän vauva-arjen ohella.

Aloitin blogin aikanaan esikoisen raskausaikana (josta tulee tässä kuussa kuluneeksi kahdeksan vuotta) ja olen nauttinut siitä, että vauvanhoidon ohella minulla on ollut arjessa jotain omaa tekemistä. Sellaista, johon voin käyttää päätäni ja luovuuttani. Vauvan hoito ei juurikaan kaipaa kumpaakaan edellä mainituista.

Haluan keskittyä kanavissani yhä enemmän plusmuotiin ja löytää yhteistyökumppaneita nimenomaan tältä alueelta. Haluan jakaa inspiraatiota pukeutumiseen ja rohkaista ihmisiä pukeutumaan juuri niin, kuin haluavat. Katrin kanssakin on ekat kuvauspäivät mietitty, kun oma kunto on niin hyvä, joten pian on taas luvassa tuoreita asukuvia. Olisi kivaa kuulla, millaista sisältöä sinä toivoisit lisää tänne blogiin. Kerro ihmeessä kommenteissa, jos mieleen tulee jotain.

Meidän perheellä on luvassa monella tapaan ihana syksy. Miltä sinun syksysi näyttää?

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kymmenen kuvaa kesäkuulta

5x helppoa reseptiä kesäksi

Kesäkoti ja pesänrakennusvietti

Ihanaa juhannusta!

Viime aikoina olen…

2 kommenttia

  1. Ellamari kirjoitti:

    Käytä ihmeessä luovuuttasi myös vauvan kanssa ollessasi! Varmasti käytätkin, mutta et ole sitä vielä hahmottanut. Mielestäni luova tapasi toimia näkyy kaikessa, mitä kerrot lapsistasi. Ja on ihanaa, että osaat varata aikaa ihan omalle aikuisen tekemiselle🙂

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Tarkoitin tällä lähinnä sitä, että vaipanvaihdossa ei juuri sitä luovuutta tarvita ja kaipaan elämääni muutakin kuin sen lasten kanssa touhuamisen. Vaikka lapsiani ihan mielettömästi rakastankin. Tehdään lasten kanssa kyllä kaikkea luovaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *