Hae
Big mamas home

Tämä kesä

Me eletään tällä hetkellä todella ihanaa elämänvaihetta. Ennen eroa pelkäsin hirveästi sitä, miten tule pärjäämään, koska minulle oli toitettu vuosien ajan etten selviäisi yksin. Yllätys oli suuri, kun tajusin, että selviäisin sittenkin. Kuka olisi uskonut. Meni hetken aikaa, ennen kuin pystyin rakentamaan minulle ja lapsille sellaisen omannäköisen elämän. Toki se oli ollut sitä tietyllä tavalla jo ennen eroa. Olin kuitenkin ollut lähinnä yksin. Nyt arjesta puuttuu kuitenkin kaikki pelko ja se, että omassa kodissa ei voi olla täysin rennosti, vaan pitää kulkea seiniä pitkin.

Olen nyt aivan äärettömän onnellinen. Me saadaan elää lasten kanssa just meidän näköistä arkea. Ja just nyt tästä tekee entistä ihanampaa se, että tiedän tämän tulevan muuttumaan taas vuoden sisällä.

Tämä kesä - BMH - Big mamas home by Jenni Kesä lasten kanssa - BMH - Big mamas home by Jenni Alppiruusupuisto - BMH - Big mamas home by Jenni

Muutoksen tuulia

Me ollaan puhuttu ja suunniteltu poikaystävän kanssa yhteen muuttoa. Meillä ei ole kiire. Lähikuukausina ei tule tapahtumaan mitään, mutta vuoden sisään todennäkäisesti. Sitten arki on taas vähän erilaista. Sitten meillä on kahden aikuisen ja kahden lapsen talous. Sitä ennen haluan kuitenkin nauttia täysin siemauksin tästä ajasta, kun ollaan vain minä ja mun lapset.

Nyt me menään ja tehdään asioita meidän ehdoilla, kolmistaan. Tulevaisuudessa on sitten meidän bonusperheen ehdot ja mennään niiden mukaan. Tuleva tulee kuitenkin olemaan todella iso muutos myös lapsille. Muistan itse millaista se oli, kun oma bonusisäni muutti taloon. Siinä muuttui kaikki. Vaikka meidän bonusisä oli aivan huippu tyyppi ja otti meidät upeasti itselleen, muutos oli iso. Samanlainen iso muutos tulee olemaan edessä omilla lapsillani. Tässä on onneksi vajaa vuosi aikaa heillä tutustua poikaystävääni.

Tämä kesä - BMH - Big mamas home by Jenni Tämä kesä - BMH - Big mamas home by Jenni Tämä kesä - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä kesä

Tänä kesänä haluan keskittyä lapsiini mahdollisimman paljon. Haluan antaa heille hyviä muistoja siitä ajasta, kun oltiin kolmistaan. Tässä kesässä on sellainen iso ero viimeisiin kesiin, että en ole aivan burnoutin partaalla. Tänä kesänä minä voin oikeasti hyvin ja jaksan olla heidän kanssaan. Meillä on myös tulossa perhekuvaukset, jossa ikuistetaan meidät kolmistaan, juuri tässä vaiheessa. Katri haluaa treenata kameran käyttöään ja omia kuvaustaitojaan ja ottaa meistä perhekuvia. <3

Syksyllä puhaltaa muutenkin uudet tuulet, koska esikoinen aloittaa koulun. Sen vuoksi haluan entisestään panostaa tähän kesään lasten kanssa. Vaikka meillä on myös paljon kivaa tekemistä aikuisten kesken.

Saan tänään lapset vajaaksi viikoksi kotiin, ennen kuin heillä alkaa kesälomapätkä toisen vanhemman luona. Meillä on tosiaan ne kuvaukset ja sitten olen suunnitellut pari kivaa retkeä sen lisäksi. Muuten me ollaan vaan ja nautitaan kesästä ja hikoillaan, koska nämä lämpötilat eivät ilmeisesti ole ihan hetkeen laskemassa. Sitten alkaa parin viikon pätkä ihan vain aikuisten kesken, johon meillä on suunniteltuna pieni lomamatka.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Oodi kesälle ja Helsingille

Viimeaikojen kuulumisia

Saako äiti-ihminen nauttii lapsivapaastaan

Viikon parhaat: Pinaattipannaria välipalaksi ja toinen momhack

Minulla on vauvakuume

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.