Hae
Big mamas home

Pyjamalook – Eli satiinihousut ja pitsitoppi

Omassa feedissäni on näkynyt useammat niin kutsutut pyjamalookit. Eli sellaisia löysän mallisia, kevyestä kankaasta valmistettuja housuja  ja niihin sopivia paitoja. Monesti nämä paidatkin näyttävät pyjaman paidalta. Minä ihastuin tähän rennon kauniiseen tyyliin heti. Sitten satuin löytämään H&M:n alennusmyynnistä nämä ihanat satiinihousut.

Satiinihousut - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pyjamalook - satiiniasu - BMH - Big mamas home by Jenni Satiinihousut - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by JenniSatiinihousut - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Minun pyjamalookkiini kuuluu satiinihousut ja tietysti pitsitoppi. Neule päällä asu ei ole liian kylmä viilenevillä ilmoilla. Pidän valtavasti tämän asun rennosta tyylikkyydestä. Ja siitä, että se on uskomattoman mukava päällä. Kuin pyjamassa kulkisi. 😀 Ymmärrän hyvin, miksi monet tykkäävät pukeutua tämän tyylisiin asuihin.

Pyjamalook - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Satiinihousut - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pyjamalook - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Satiinihousut - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Toppi – H&M

Housut – H&M

Neuletakki – LINDEX

Kengät – ZADAA SECOND HAND

Korvakorut – @ANNIDIUDIY

Laukku – H&M

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Lue myös

Kesämekko stailattuna syksyyn

Syksyn täydellisin asu

Rento raitapaita ja hame

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

2 kommenttia

  1. Jenni kirjoitti:

    Moikka! Halusin vain jättää kommentin ja sanoa että sulla on tosi nätti hymy! Etenkin tossa vikassa kuvassa 🙂
    Pyjamalook on varmasti ihanan miellyttävä päällä, mutta itse en osaisi/ uskaltaisi kokeilla.

    • bigmamasblogoutlookcom kirjoitti:

      Kiitos. Ei tämä varmasti kaikkia varten ole. Itse tykkään tästä ja tuntuu, että olen löytänyt itselle toimivan tavan käyttää näitä kyseisiä housuja. Ihanaa syyskuuta sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.