Hae
Big mamas home

Kaikki korvakoruistani

*OSA KUVISSA NÄKYVISTÄ TUOTTEISTA ON SAATU.

 

Minulla taitaa olla jo jonkinlainen maine korvakorukeräilyharrastajana. Eli  kuvissani vilkkuu melkein joka kerta jotkut suomalaisen käsityöntekijän korvakorut. Vitsailimme jo, että päivä jolloin ryhdyin ostolakkoon, oli surullinen päivä koruntekijöille. 😀 Nyt kerron teille aivan kaiken korvakoruistani. Osa kysymyksistä on tullut Instagarmin (@bmhjenni) kautta suoraan teiltä. Joten pidemmittä puheitta, mennään kysymyksiin.

Kaikki korvakoruistani - BMH - Big mamas home by Jenni Kaikki korvakoruistani - BMH - Big mamas home by Jenni Vorssa Ink Shapes of moon korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Kaikki korvakoruistani - BMH - Big mamas home by Jenni Smilign Design Halloween edition korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni

Kuinka paljon minulla on korvakoruja?

En ole laskenut. Paljon. 30-40 paria saattaa olla aika lähelle veikattu. Nykyään suurin osa on vieläpä suomalaisten käsityöntekijöiden korvakoruja. Olen aina rakastanut isoja näyttäviä korvakoruja. Mottoni on ollut, mitä isommat sen paremmat. Nyt kun olen löytänyt kaikkien suomlaisten käsityötekijöiden korvakorut olen maanpäällisessä taivaassa. Ja vaikka yritän miettiä kestävämpää kuluttamista monessa muussa asiassa, tässä se ei onnistu. Korvakorut ovat akileen kantapääni tässä.

 

Mitkä ovat kalleimmat korvakoruni?

Ne taitavat olla Vorssa Inkin Daaaaam! Awsome love-korvakorut.

Kaikki korvakoruistani - BMH - Big mamas home by Jenni Kaikki korvakoruistani - BMH - Big mamas home by Jenni Vorssa Ink napit - BMH - Big mamas home by Jenni Kaikki korvakoruistani - BMH - Big mamas home by Jenni Veera Falk Viuka korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni @annidiudiy napit - BMH - Big mamas home by Jenni

Mitä yleensä maksan korvakoruista ja paljonko niihin menee rahaa kuukaudessa?

Jälkimmäiseen kysymykseen, liikaa, siihen nähden kuinka monet korvakorut minulla on. En oikeasti tarvitsisi niin monia. Oma henkinen rajani menee suurinpiirtein 30 eurossa siinä, mitä suostun käsin tehdyistä korvakoruista maksamaan. Ja tämä perustuu täysin omaan taloudelliseen tilanteeseeni. Tämän minä myös maksan ilomielin käsintekijän työstä. Ja suurin osa ostamistani korvakoruista, menee tämän hintakaton alle. Kalleimmat korvikseni ovat maksaneet 29,90 euroa. Kuukaudessa minulla on varmaan kalliimillaan noin 100 euroa. Tämä on ollut silloin, kun sain kesätyöpalkkani. 😀 Mutta yleisimmin se taitaa olla sen vajaa kolmekymppiä kuussa. Sillä saa yhdet tai kahdet korvakorut, riippuen siitä mistä ostan.

 

Miltä merkeiltä minulla on koruja?

Minulta löytyy joitain ketjuliikkeiden korviksia edelleen, mutta käytän enimmäkseen kotimaisia koruja. Minulta löytyy korvakoruja Smiling Design, Vorssa Ink, @annidiudiy ja Veera Falck merkeiltä.

Kaikki korvakoruistani - BMH - Big mamas home by Jenni Kaikki korvakoruistani - BMH - Big mamas home by Jenni Kaikki korvakoruistani - BMH - Big mamas home by Jenni Kaikki korvakoruistani - BMH - Big mamas home by Jenni

Minkä tyylisiä korvakoruja käytän?

Näyttäviä. Minulla ei välttämättä ole mitään muita koruja ylläni, vain isot ja näyttävät korvakorut. Toisaalta, kun käytän vain isoja korvakoruja, enkä muita koruja, niin en muistuta heti joulukuusta.

Mitkä ovat suosikki korvakoruni?

Suosikkejani tällä hetkellä ovat Vorssa Inkin Daaaaam! Awsome love-renkaat, Veera Falckin Viuhkat ja Smiling Designin Elsat. Viuhka korviksia sain odottaa puoli vuotta, sillä kun bongasin ne, niiden valmistus oli lopetettu. Sen jälkeen niitä on tehty kaksi pientä erää, joista toisesta onnistuin nappaamaan omani.

Kaikki korvakoruistani - BMH - Big mamas home by Jenni  @annidiudiy - BMH - Big mamas home by Jenni Handmade korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Vorssa Ink Daaaaam! Awsome love korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni

Mitkä korumerkit ovat suosikkejani?

Tämä on paha, mutta ehkä ykkös suosikkini on kuitenkin Vorssa Inkin korvikset. Pidän valtavasti kyseisen merkin tyylistä ja siellä on todella monet, jotka vielä haluaisin.

 

Miten säilytän korvakorujani?

Minulla on pari korurasiaa, läpinäkyvä lasinen, sekä pyöreä samettinen. Samettisessa pidän kaikkein pienimpiä korviksiani, kuten erilaisia nappeja. Sen lisäksi käytän jonkin verran myös pahvisia korurasioita, joihin pakattuna krovakorut ovat saapuneet luokseni. Kaikki, joissa on koukut, on ripustettu Laalaa Livingiltä aikanaan saatuun ristikkoon. Siitä ne on helppo ottaa ja esimerkiksi Viuhkat pysyvät roikkuessa luonnollisessa muodossa.

@annidiudiy Överit - BMH - Big mamas home by Jenni Smiling Design Cleo-korvakorut viininpunainen - BMH - Big mamas home by Jenni Vorssa Ink Lemonade-korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Smilign Design Elyse-korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni

Haaveilenko joistain tietyistä korvakoruista?

Haaveilen niin monista, että en varmasti muista edes puolia niistä. Mutta esimerkiksi Vorssa Inkin Giant Love-korvakorut ovat ehdottomasti yhdet toivelistallani. Yksi uusi tuttavuus on Helmililja korut, joilla on yhdet ihanat leo-korvikset, jotka ehkä ostan seuraavaksi.

 

Millaisia korvakoruja en voisi käyttää?

Tätä kysymystä jouduin hieman miettimään, mutta minulla ei ole korvakoruja, joissa olisi esimerkiksi puhtaita perussävyjä eli sinistä, punasta, keltaista ja vihreää. Enkä sellaisista varsinaiseti haaveilekaan. Puhtaasti keltaisia korvakoruja en varmaan ihan vapaaehtoisesti käyttäisi. Ja olen myös nähnyt sellaisia pom pom-korvakoruja, jotka eivät ole ihan sytytyyäneet. Mutta loppujen lopuksi, koskaan ei voi tietää, mihin ihastun.

-Jenni

 

OSA KUVISTA: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Haltiakummin asu – eli hempeä juhlamekko

Kukkamekko syksyyn stailattuna

Viikon parhaat 26/21

Korvakorut mittatilauksena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.