Hae
Big mamas home

Nyt se on varmaa!

Nyt se on varmaa! Me lähdetään poikaystävän kanssa Tallinnaan reilun viikon päästä. <3 Olen niin fiiliksissä tästä reissusta. Kuten kerroin, se on ensimmäinen ulkomaanmatkani, jolloin en yövy jonkun paikallisen vierashuoneessa. Ollaan jouduttu oikeasti miettimään matkat ja varaamaan hotellit. Kierretään Tallinnassa täysin turisteina ilman opasta. Tämä on muuten myös minun ensimmäinen kertani Tallinnassa. Olen ollut aiemmin Virossa sisämaassa seurakunnan lähetystyön matkalla ja se oli omalla tavallaan siistiä. Nyt on kiva nähdä oikeasti myös Tallinna.

Eikun, taidettiin me käydä opiskelijaporukalla Tallinnassa, kun on noin 17. Olin koko reissun 39 asteen kuumeessa, joten en oikeasti muista siitä mitään. Minulle matka oli puhdasta selviytymistä. Huomaa, että siinä iässä ei järki juuri päätä pakottanut, kun sellaisessa kunnossa oli pakko lähreä reissuun. Mutta jos tästä matkasta jäisi oikeasti niitä muistikuvia.

Nyt se on varmaa - BMH - Big mamas home by Jenni

Ensimmäinen yhteinen reissu – Kohteena Tallinna

Tämä on myös minun ja poikaystävän ensimmäinen yhteinen reissu. Saadaan kokeilla yhdessä reissaamista tällä tavall turvallisesti yhden yön verran. Jotkut ovat sanoteet, että yhdessä reissaaminen on hyvä testi parisuhteelle, että miten se kestää. Saa nähdä mitä tästä tulee, kun ollaan poikaystävän kanssa kumpikin varsinaisia stressilähtijöitä.

Sen lisäksi naureskeltiin hieman sitä, kun meillä on selkeästi ihan eriävät käsitykset lomasta poikaystävän kanssa. Hänen mielessään pyöri sellaiset asiat, kuin hotellilla kuhertelu, lomaseksi ja joku pikku kävely kivaan ravintolaan. Itse mietin mitkä kengät olisivat oikeasti parhaat jalassa, että niillä jaksaa kävellä koko päivän. Haluan nähdä mahdollisimman paljon, nyt kun kerrankin pääsen matkalle. Aion kävellä kaupungin ympäri, kamera valmiina tallentamaan ihanimmat hetket. Siinä vaiheessa kun pääsen hotellille, voi olla että sammun kuin saunalyhty ja siinä unohtuu kuhertelu ja lomaseksi. 😀

Matka Tallinnaan - BMH - Big mamas home by Jenni

Hektor Container Hotel

Ai niin. Me yövytään Hektor Container Hotellissa, joka sijaitsee Telliskiven alueella. Tätä suositteli erityisesti mun oma hotellieksperttini Heidi. Tämä on kuulemma yksi parhaita ja omaperäisempiä hotelleja Tallinnassa. Heidillä on sen verran vaativa maku, että tiedän tämän olevan silloin todella hyvä hotelli. Huoneet ovat siis yksittäisiä merikontteja, joita on ladottu päällekkäin, joten tämä ei siis ole mikään perus paikka. Paikasta tulossa oma postauksensa.

Raportoin teille sitten, miten meidän ensimmäinen yhteinen loma meni. <3 Ja kerron sitten ummikon ulkomaanvinkit myös teille.

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Hilltop Forest, pieni paratiisi keskellä metsää

Ummikkona ulkomaille – Tallinna poikaystävän kanssa

Hotelli Onni Porvoossa

Sinkkuäitien miniloma Porvoossa

Päiväretki Porvooseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.