Hae
Big mamas home

Syksy

Syksy ja syyskuu. Ilmat alkavat viilentyä ja illat pimetä. Olen saanut seurata ruskan syntymistä makuuhuoneeni ikkunan takana. Näin aikuisena olen oppinut nauttimaan syksystä ihan uudella tavalla. Ennen syksy on merkinnyt minulle hyvin vahvasti nimenomaan kesän loppumista. Olen aina rakastanut kesää ja näin ollen ihan periaatteenkin vuoksi inhonnut syksyä. Nyt olen todennut, että syksyssä on ehdottomasti puolensa.

Nyt haluan tarjoilla teille aimoannoksen syysfiilistä kuvien ja ajatusten muodossa.

Syksy - Töölönlahti - BMH - Big mamas home by Jenni Cafe au lait daalia - BMH - Big mamas home by Jenni Tiiliseinä - BMH - Big mamas home by Jenni Syksy - Töölönlahti - BMH - Big mamas home by Jenni

Kaltaiseni visualisti on fiiliksissä muun muassa ruskasta. Tänä vuonna se tuntuu erityisen ihanalta, kun me asumme puiden keskellä ja voin ihastella vaahteroiden punastumista niin sängystä, sohvalta, kuin ruokapöydänkin äärestä. Huomaan maalaistytön minussa hykertevän riemusta, nyt kun asun huomattavasti vehreämmällä asuialueella, kuin aiemmin. 

Ruskasta puheenollen, suunnittelen täällä erilaisia syyskuvauksia, joihin liittyy vahvasti ruska ja pudonneet lehdet. Heh.

Syksy - Töölönlahti - BMH - Big mamas home by Jenni Kaupunginteatteri - BMH - Big mamas home by Jenni Valkoiset converset - BMH - Big mamas home by Jenni Oodi - Pumpkin spice latte - BMH - Big mamas by Jenni

Toinen asia, joka kuuluu syksyyn, on PSL eli pumpkin spice latte. Siinä missä kupukseni kasvoi mahassa näillä, niin nykyisin riittää yksi vuoteen. Niin hyvää, mutta niin makeaa, että tukka nousee pystyyn. En käsitä, miten raskaana pystyin vetelemään näitä yhden päivässä.

Daalia - BMH - Big mamas home by Jenni Selfie - Syksy - BMH - Big mamas home by Jenni Syksy - Töölönlahti - BMH - Big mamas home by Jenni Helsinki - BMH - Big mamas home by Jenni Syksy - Töölönlahti - BMH - Big mamas home by Jenni

Minulle syksy on myös tietynlaista rauhoittumisen aikaa. Kesällä mennään ja tehdään, nähdään ystäviä, nautitaan hyvistä ilmoista ja Suomen kesästä. Syksyllä on lupa rahoittua ja käpertyä kotiin sarjojen pariin ja poltella kynttilöitä. Elämä rauhoittuu monella tapaa arjen myötä ja se on enemmän, kuin okei.

Syksy - Töölönlahti - BMH - Big mamas home by Jenni

Tässä siis muutama juttu, jotka minulel tulee mieleen syksystä. Toki se on myös paljon muutakin. Nyt kuitenkin voidaan asettua nauttimaan täystä syksystä.

Minä nautin täällä parhaillaan omasta ajasta ja lapsivapaasta viikonlopusta. Tiedossa on yhdet treffit ja kuvausreissu.

Millaisia ajatuksia sinulle tulee syksystä? Mikä syksyssä on ihaninta?

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Ensimmäinen kesäviikonloppu

Kevään puhelinkuvat

Milloin viimeksi – haaset: 50 kysymystä ja vastausta

Mennyttä ei voi muuttaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.