Hae
Big mamas home

Mitä kuuluu? Oikeasti

Ajattelin, että näin syksyn tullessa olisi kiva päivittää teille kuulumisia. Viimeaikoina on tapahtunut paljon ja jonkinlainen päivitys saattaa olla ihan paikallaan.
Big mamas home by Jenni S. Mitä kuuluu? Oikeasti

 

Big mamas home by Jenni S. Mitä kuuluu? Oikeasti
Mitä yleisesti kuuluu? 
Hyvää ja ei niin hyvää. Kesä oli monella henkisellä levelillä äärimmäisen rankka ja suurin osa näistä vaikeista asioista näyttäisi seuraavan meitä myös syksyyn. Tällä hetkellä pelkään eniten sitä, että elämäntilanteemme vuoksi masennukseni uusii. Asiat ovat toki menneet eteenpäin ja olemme saaneet apua, mikä helpottaa tämän kaiken läpi käymistä. Tarkoitus olisi käydä terapiassa käymässä näitä asioita läpi, jo ihan ennaltaehkäisevästi.
Muuten fiilis on ihan hyvä. Opintoasiat etenevät ja meidän tytöt ovat aivan mahtavassa iässä. Syksy tuntuu ihan mahtavalta. Aloitin tällä viikolla hiljaa, vähän salassa (postasin kuvan instagramin stooreihin) glögikauden. En vain voinut vastustaa Blossan alkoholitonta glögiä, kun sellaiset olivat jo ilmestyneet kauppaan. Minulle glögi on enemmn tunnelma-, kuin varsinainen joulujuoma. Se sopii täydellisesti pimeään vuodenaikaan.
Big mamas home by Jenni S. Mitä kuuluu? Oikeasti
Mitä tapahtuu työrintamalla? 
Oppisopimusasiani ovat ottaneet viimein, monen mutkan kautta aimo harppauksen eteenpäin. Pääsen viimein aloittamaan opintojeni viimeistelemisen. Ainoa mutta on, että joudun vaihtamaan osaamisalaa sairaanhoidosta ja huolenpidosta vammaistyöhön. Minua kuitenkin lohdutettiin sillä ettei yksikään työnantaja katso erikoistumista, jos olen hyvä työntekijä. Eikä se vaikuta mahdollisiin jatko-opintoihin, jos päätän jatkaa johonkin.
Minähän olen siis monen mutkan kautta päätynyt työskentelemään vammaisten kanssa. Se ei ole siis ollut missään vaiheessa varsinaisena agendanani, mutta ei ole pöllömpää. Tässä alassa on puolensa, samoin asiakkaissa.
Big mamas home by Jenni S. Mitä kuuluu? Oikeasti
Parisuhde/perhe/ystävät? 
Voin paljastaa, että kulunut vaikea kevät ja kesä on liittynyt nimenomaan parisuhteeseen. Olemme kaikkien näiden yhdessä koettujen vuosien jälkeen siinä tilanteessa, että mietimme onko meillä tulevaisuutta yhdessä. Näyttääkö meidän haaveet samanlaisilta, vai onko parempi, että jatkammeko haaveilua erikseen. Vaikka meidän tiet pariskuntana erkanisivat, me olemme tietysti aina vahnempia. Joten olisimme jatkossakin tekemisissä. Se olisi helpompaa, jos nyt osaamme toimia järkevästi ja kunnioittavasti. Mitään ei kuitenkaan ole päätetty vielä. Tällaiset päätökset eivät synny yhdessä yössä, varsinkin kun rakkautta on jäljellä. Ja tähän me ollaan tarvittu ulkopuolista apua, jota ollaan onneksi myös saatu, mistä olen älyttömän kiitollinen. Mutta kuten sanottu, kaikki on vielä auki. Voi hyvin olla, että viiden tai kymmenen vuoden päästä muistellaan naureskellen tätä kriisiä.
Perheenä meillä menee paremmin kuin hyvin. Arki on lähtenyt rullaamaan kesän jälkeen. Toki pitää hieman miettiä, miten saadaan minun lähiopetuspäiväni mahtumaan tähän palettiin, mutta eiköhän se jotenkin luonnistu.
Ystäviä pyrin näkemään aina mahdollisuuksien mukaan. Ollaan käyty syömässä, kahvilla ja kuvaamassa. Tämä on toki juuri sitä aikaa elämästä, kun kaiken tasapainotteleminen on erityisen vaikeaa. Onneksi kaikki tuntuvat ymmärtävän sen. Eikä se lopulta ole helpompaa muillakaan, joilla on lapsia. Minusta kuitenkin tuntuu, että olen löytänyt jonkinlaisen hyvän balanssin tähän kaikkeen.
Big mamas home by Jenni S. Mitä kuuluu? Oikeasti
Koti ja sisustus? 
Puhetta muutosta on ollut, mutta mitään ei ole vielä lyöty lukkoon, joten ollaan juuri nyt hieman varpaillaan tällä saralla. Käytännössä katsoen odotamme parhaillaan asunnon vapautumista. Syksy on sisustuksen puolesta todella inspiroivaa vuodenaikaa. Osittain siitä syystä, että syksyllä on aina Habitare. Joten tämä muuton mahdollisuus on todella piinaavaa. Kunhan tilanne etenee, kerron siitä varmasti teille. Eniten ofotan uuden kodin (lue: lastenhuoneen) sisustamista.
Big mamas home by Jenni S. Mitä kuuluu? Oikeasti
Harrastukset ja hyvinvointi? 
Lasken harrastuksiin blogin, joten nyt sananen siitä. Tässä arkielämän palapelissä tuntuu, että rakkain harrastukseni uhkaa jäädä jalkoihin. Mikä harmittaa hieman, mutta tllä hetkellä on pakko priorisoida. Minulla ei ole vuorokaudessa ylimääräisiä tunteja, joten sillä mennään mitä jää. Se ei kuitenkaan tarkoita, että olisin lopettamassa. Jatkan toki samalla intohimolla, kuin tähänkin asti. Mutta välillä elämä menee edelle.
Sen lisäksi olen alkanut joogata. Olen edelleen kankea kuin rautakanki, mutta hallitsen jo hyvin kolme asentoa. Mikä on omalla kohdallani saavutus, josta olen ylpeä. Jatkan harjoittelua ja venyttelyä edelleen. Kunhan tämä etenee, niin yritän muodostaa itselleni joogarutiinin, joka sopii myös kiireiseen arkipäivään. Arkivapaalla, kun ehtii harjoitella ja venytellä vähän pidempäänkin.
Big mamas home by Jenni S. Mitä kuuluu? Oikeasti
Mitä odotan? 
Tällä hetkellä suunnitteilla on kahdet syntymäpäiväjuhlat, joita toki odotan äitinä. On kivaa päästä taas tekemään ja koristelemaan tytöille mieluisia juhlia. Sen lisäksi meillä on suunnitteilla muutamia kivoja juttuja ystävieni kanssa. Yritämme myös elvyttää suhteemme treffikulttuuria, jota selkeästi tarvitsemme.
Eikä pidä odottaa muuton mahdollisuutta, jota todellakin odotan.
Seuraatko jo blogiani facebookissa ja instagramissa?

6 kommenttia

 1. Kaisa kirjoitti:

  Tsemppiä arkeen ja toivottavasti saatte kaikki asiat järjestymään!
  Mukavaa alkavaa viikonloppua!

 2. Helmi kirjoitti:

  Tsemppiä! Mukava, että opinnot sujuvat mainiosti ja tyttöjen kasvun seuraaminen on varmasti mahtavaa! Upeaa, että olette saaneet apua, parisuhteeseen kuuluu niin ylä- kun alamäkiä. Toivon, että jaksatte yhdessä eteenpäin. Kaikkea hyvää syksyyn!

 3. Jani / Kaikki Paketissa kirjoitti:

  Tsemppiä täältäkin. Toivottavasti saatte parisuhteessa asiat kuntoon ❤️

 4. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Sitä minäkin toivon. Ja haluan uskoa, että niin kauan on toivoa, kun on tahtoakin. Vaikka ei tämä helppoa ole.
  Kiitos ja mukavaa viikkoa. <3

 5. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Siitä mainiosti sujumisesta en tiedä, mutta ainakin ne ovat lähteneet rullaamaan. 😀 Ja kyllä, parisuhteeseen kuuluu ehdottomasti ylä- ja alamäet. Välillä tulee vain mietittyä, mihin pitäisi vetää se raja oman jaksamisen ja ongelmien selvittämisen välillä. Onneksi Suomessa on lopulta helppoa saada apua, kun osaa pyytää.

 6. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Kiitos Jani. Sitä minäkin toivon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.