Hae
Big mamas home

Toinen paljon kysytty kukkamekkoni

Kun joku kukkamekoistani vilahtaa somessa, saan teiltä seuraajilta lukuisia kysymyksiä siitä, mistä kulloinenkin mekko on hankittu. Voin heti helpottaa teidän tiedonjanoanne kertomalla, että noin 99,9% mekoistani on H&M:ltä. Ostan ison osan vaatteistani H&M:ltä, koska tiedän kokoni heidän valikoimassaan ja vältyn yleensä virheostoksilta, kun tiedän mitä kokoa ostan. Lisäksi H&M on viime vuosina panostanut yhä enemmän ja enemmän vastuullisuuteen ja laatuun, mikä ilahduttaa minua valtavasti. Eli kannattaa vilkaista ensin kyseisen verkkokaupan valikoima, jos näkee minulal itseään houkuttelevan mekon.

Toinen paljon kysytty kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Toinen paljon kysytty kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Kukkamekko

Tämä kyseinen mekko on viime kesän löytö ja se vilkkui jo viime kesänä niin Instagramissa, kuin täällä blogissakin. Tässä postauksessa stailasin mekon saman mallisella, mutta eri värisellä neuletakilla, kuin tämä kuvissa oleva. Näissä kuvissa myös asusteet ovat aivan eri väriset, kuin viime syksynä otetuissa ja omasta mielestäni näissä kuvissa ja asussa on keväisempi fiilis.

Mekko on ehdottomasti yksi suosikkejani. Se on rento ja keveä. Hellekesä ei hirvitä tässä mekossa. Tämän saman mallin mekkoja kaapistani löytyy muutamia. Kuten esimerkiksi niin kutsuttu haltiakummin mekkoni. Malli toimii niin sellaisenaan, kuin myös näin vyön kanssa.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Toinen paljon kysytty kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Neule – H&M

Mekko – H&M

Vyö – H&M

Laukku – NEW LOOK

Lenkkarit – ADIDAS Zadaa second hand

Korvakorut – VORSSA INK

Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni

Näillä ilmoilla vähintään neuletakki on ihan ehdoton kaveri, kun liikkuu ulkona. Takki saattaa olla iltapäivällä liikaa, mutta se on osa tätä vuodenaikaa, kun aamulla on viileää ja iltapäivällä jo ihan lämmintä. Katri vinoilee edelleen minulle siitä, miten vaatekaappiini on ilmestynyt yhä enemmän vaaleanpunaista ja laventelia. Puhumattakaan kukkamekoistani. Mutta niinhän se ihmisen tyyli muuttuu ajan kanssa. Neutraalit värit, klassiset elementit, musta, harmaa ja valkoinen tuntuvat edelleen yhtä omilta, kuin kukkakuosit ja harkitut pastellivärit. Tämä neule on ehdottomasti yksi suosikkejani. Ennustan tälle paljon käyttöä kesän viileämmille päiville.

Toinen paljon kysytty kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Toinen paljon kysytty kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Käsin tehdyt korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni

Oivalsin kunnolla vasta nyt, että lenkkareita voi käyttä hyvin myös hameiden ja mekkojen kanssa. Tiedän. Olen niin myöhässä tämän oivalluksen kanssa. Mutta aion todellakin hyödyntää tätä oivallusta tulevana kesänä. Vaikka tulenkin myös käyttämään paljon ballerinoja, korkkareita ja sandaaleja. Nämä vaaleat Adidakset ovat viimeisin Zadaan kirppislöytöni. Kaipasin kunnollisia lenkkareita tälle vuodelle, kun viime kesänä käyttämäni ovat yksinkertaisesti täysin entiset.

Tässä oli tämä keväinen kukka-asu ja loppuun vielä muutamat pieleen menneet otokset piristykseksi.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Varaslähtö kukkamekkokauteen

Vaaleanpunaiset överit ja kukkamekko fiilistelyä

Neuleliivi ja pkukkamekko

Paljon kysytty kukkamekko

 

Bloopper - BMH - Big mamas home by Jenni Bloopper - BMH - Big mamas home by Jenni Bloopper - BMH - Big mamas home by Jenni Bloopper - BMH - Big mamas home by Jenni

2 kommenttia

  1. NK kirjoitti:

    ”Pieleen menneet” kuvathan ovat kuin Marilyn Monroe aikanaan metroaukon ilmavirrassa! Ei siis paha! 🙂

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Kiitos. Hauskathan nuo kuvat ovat. 🙂 Ollaan Katrin kanssa naureskeltu niille parit kerrat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *