Hae
Big mamas home

Muutto ja messut

MESSULIPUT SAATU.

 

Olen edelleen näin maanantai-iltana aivan poikki. Meillä oli todella aktiivinen viikonloppu, johon kuuluu muun muassa messut ja puolisoni muutto. Olen tänään vielä maalannut meidän pöytiä samalla, kun olen viihdyttänyt lapsia. Nuorempi oli tänään kotona, jotta laskeutuminen arkeen olisi vähän keveämpi. Lopputulema on se, että maataan nyt puolison kanssa kumpikin rättiväsyneinenä sohvalla ja taistellaan väsymystä vastaan.

Donitseja ja muita leivonnaisia vitriinissä. Ylimmällä hyllyllä halloween teemaisia donitseja, joissa koristeena hämähäkkejä ja karkkimatoja. Ilmapalloseinä, jossa pallojen seassa kukkia koristeena.

Twistben ilmapalloseinä I love me-messuilla, josta tuli sattumalta messujen the kuvausseinä.

Lauantai

Viikonloppuna meillä oli tosiaan puolison muutto ja minä olin lauantaina I love me-messuilla, joita on odotettu sen pari vuotta. Oltiin sovittu parhaan ystäväni kanssa, että mennään messuille yhdessä. Ja niin me mentiinkin. Treffattiin Triplassa Arnoldsissa, jossa minä söin lounaaksi bagelin. Lounaan ohessa sain myös yhden idean lapsen halloween-juhlien tarjottaviin. (Meille tulee mato mokkapaloja.) Kun olin saanut syötyä lähdettiin messukeskusta päin.

Nainen ilmapalloseinän edessä. Pino mustia mukeja, jossa on valkoisella erilaisia rintojen kuvia.

Messut olivat oikein kivat. Lauantaina messukeskust oli tietysti tupaten täynnä porukkaa. Yleensä taktiikkani on pyrkiä messuille arkena niin sanotusti toimistoaikaan, jolloin siellä ei ole niin kova tungos. Välillä oltiin niin supussa ihmisten keskellä, että oma ahdistus meinasi puskea pintaan. Selvittiin onneksi siitä aika hyvin.

Oma messujen kohokohtani oli, kun tapasin Lunetten pisteellä Marja Khilströmin, joka on yksi omista idoleistani. Marja on syy sille, miksi nykypäivänä haaveilen hartaasti seksologin koulutuksesta. Hän oli aivan ihana ja oli upeaa päästä juttelemaan Marjan kanssa livenä. Minähän meinasin aluksi ujona ihmisenä jänistää, mutta bestikseni kannusti minua menemään juttusille. Mistä olen ihan super kiitollinen.

En ostanut messuilta muuta kuin Cocobellan kauniin mustan pannan.

Sinivihreä smoothie pullo kädessä.

Näitä hauskan värisiä smoothieita jaetteen messujen ovella. Oli todella hyvän makuinen smoothie. Ostan kyllä, kun tulee vastaan.

Kultaisilla koristeillä koristeltu musta hiuspanta ihmisen kädessä.

Olimme messuilla noin pari tuntia, jonka jälkeen suuntasimme koteihimme. Olin kotona niin poikki, että nukahdin suoraan sohvalle. Kaikki tällainen sosiaalinen väsyttää minua nykyään huomattavasti enemmän kuin ennen.

Sain onneksi lauantai-illan levätä rauhassa kotona. Puoliso oli iltavuorossa, mikä tarkoitti sitä, että hän tuli kotiin vasta yöllä.

 

Sunnuntai

Sunnuntaina herättiin ajoissa, sillä oli puolisoni muuttopäivä. Minä aloin aamukahvin jälkeen purkamaan omaa sohvaa osiin, jotta sen ulos kantaminen olisi helpompaa. Hieman yhdentoista jälkeen se oli myös kannettu ulos puolisoni sukulaisten avustuksella. Puolisoni lähti apuvoimien kanssa tyhjentämään omaa asuntoaan, minä jäin kotiin siivoamaan ja pesemään lattiaa, joka oli sohvan alta paljastunut. Kävin myös kaupassa hakemassa itselleni ruokaa ja pientä tarjottavaa muuttoporukalle.

Puoli tyhjä olohuone. Ikkunalaudalla on tavaraa ja seinällä taulu. Tavarat ovat seinien vierellä, lattia on autio. Etualalla imuri. Pizzapaketti pöydällä.

Pizza oli superhyvä pikalounas. Kyseessä on vegaaninen pizza, jota en olisi itse tiennyt, jos en olisi sitä paketista lukenut.

 

Itse muutossa ei mennyt kuin muutama tunti. Puolisollani ei ihan hirveästi ollut tavaraa, mikä on toki helpotus. Saatiin suurin osa purettua heti paikoilleen, mikä on näin meidän lapsiperheessä positiivista. Kun puoliso oli siivoamassa asuntoaan, minä ripustin lampun kattoon ja aloitin myös olohuoneen pöytien maalausprojektia. Molempien pinta on huonossa kunnossa, joten maalipinta on vain ja ainoastaan parannus. Vaikka mun maalariopet ei välttämättä kyseisillä tuloksilla päästäisi mua enää näytöistä läpi. 😀

Illalla saatiin sitten viimein lapset kotiin. Oltiin kumpikin rojahdettu hetkeksi sänkyyn pitkän päivän jälkeen, kun ovikello soi. Voin kertoa, että viikon syysloman jälkeen, tämä ensimmäinen ilta kotona ei ollut helpoin mahdollinen. Tilanne vaati lopulta siskonpedin meidän aikuisten makuuhuoneeseen. Lopulta me aikuiset taidettiin nukahtaa ennen lapsia, kun olimme niin poikki.

 

Nyt me jatketaan sitten elämää avopuoliosoina ja saman katon alla asuvana uusperheenä. Ajatus siitä tuntuu äärimmäisen kivalta. Muutto on onneksi viimein ohi ja sitä ei tarvitse nyt miettiä muutamaan seuraavaan vuoteen.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Saan lapset kotiin!

Viikonlopun kuulumiset

Viimeaikoina

Tämä on aivan ihana vaihe

Lisäävätkö lapset onnellisuutta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *