Hae
Big mamas home

Seksielämä uusperheessä keskellä ruuhkavuosia

SV: SEKSI

 

Paljon puhutaan siitä, miten seksielämä jää monesti ruuhkavuosien jalkoihin. Kun lapset pyörivät jaloissa aikaa seksille ei ole. Tässä asiassa en ole mikään kummoinen kokemusasiantuntija, sillä minulla on oikeasti kokemusta suurinpiirtein tämän nykyisen suhteen verran. Ja nykyisessä suhteessa, vaikka olemme eläneet niitä ruuhkavuosia ensi hetkistä asti, meidän seksielämämme käy vielä alkuhuumalla. Se helpottaa omalta osaltaan.

Meidän uusperheeseen kuuluuvat minä, kumppanini ja toistaiseksi myös minun kaksi lastani. Arkea sotkee hieman kumppanin vuorotyö ravintola-alalla, mikä tarkoittaa muun muassa sitä, että osa vuoroista päättyy vasta yöllä. Meidän etuna on lasten vuoroasuminen. Meillä on säännöllisesti aikuisten kahdenkeskeistä aikaa, jolloin voidaan painella menemään ihan vapaasti. Siitä huolimatta fakta on, että kun sitä saattaa lapsia kouluun ja päiväkotiin, laittaa ruokaa, hoitaa omat työt / koulun, pesee pyykkiä, siivoaa ja touhuaa lasten kanssa, niin aina sitä seksiä ei vain jaksa.

Pixabay.fi - BMH - Big mamas home by Jenni

Seksielämä uusperheessä

Olen itse joutunut käsittelemään uudestaan omia ajatuksiani erityisesti omasta seksuaalisuudestani. Olen maininnut, että minua on haukuttu usein nymfomaaniksi ja seksuaalivietiltäni sairaaksi. Kun aloitin tämän nykyisen suhteen ja seksiä on ollut tarjolla, minä olen ollut useammin se haluton osapuoli. Siinä on ollut itselleni sulateltavaa, kun olen vuosien ajan kuullut jotain aivan muuta. Joten olen alkanut hiljaelleen ajattelemaan, että vaikka seksi on minulle tärkeä osa parisuhdetta, niin todennäköisesti haluni ovat aina olleet lähempänä normaalia.

Omat haluni elävät hyvin vahvasti kuukautiskiertoni mukaan. Ne ovat korkeimmillaan ovulaation aikaan ja juuri ennen kuukautisia. Näinä aikoina en osaa pitää näppejäni erossa kumppanistani. Niiden välillä on kuitenkin suvantovaihe, jolloin seksi ei käy edes mielessä, eikä se juuri kiinnosta. Olisi mielenkiintoista kuulla, kuinka moni nainen on huomannut samaa?

Näin ruuhkavuosien keskellä kolmen päivän seksimaratonit eivät ehkä onnistu, mutta seksille löytyy kyllä aikaa. Monesti se on aika iltapainotteista, sillä se on helpompaa, kun lapset nukkuvat. Silloin toki tuppaa myös väsyttämään enemmän ja seksin harrastaminen saattaa siitäkin syystä jäädä. Mutta on täällä hyödynnetty niin lasten ulkoilut, kuin leffahetketkin. Ja tarvittaessa on hyödynnetty myös eri huoneita. Kuopukseni haluaa aika ajoin minun viereeni sänkyyn nukkumaan, jolloi makuuhuone ei ole ollut vaihtoehto.

 

Haluan vain sanoa, että seksille on mahdollista löytää aikaa myös perhearjessa. Toki siihen vaikuttaa todella moni asia, en kiellä sitä, mutta minusta se on sen arvoista. Ajattelen, että seksi on parisuhteen liima, joka pitää kaiken koossa. Se on helppo tapa huomioida toista, antaa hellyyttää ja kokea yhteyttä kumppaniinsa. Se myös lievittää sressiä ja vapauttaa hyvänolon hormoneja. Eli kerrassaan täydellinen tapa hoitaa parisuhdetta.

Vaikka teillä ei olisikaan alkuhuuman hormoneja vauhdittamassa menoa, kannattaa ottaa aikaa sille seksille. Kyllä sitä on mahdollista löytää.

-Jenni

 

KUVAT: Pixabay.com

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

En ollut saanut orgasmia kumppanin kanssa ennen kuin täytin 30

En ole koskaan…

Kun BDSM kiinnostaa

Eka kerta

Onko orgasmi edellytys hyvälle seksille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *