Hae
Big mamas home

Sisustus suosikkini

Kaupallisessa yhteistyössä Havi’s.

Uskallan väittää, että jokaisen meidän sisutuksessa on joitain joka on ja pysyy sesongista toiseen. Ja puhun nyt pienistä yksityiskohdista, kuten kynttilöistä ja maljakoista. Uskon, että jokaisella sisustajalla on jotain, joka saa sydämen läpättämään ja jota pidetään esillä. Ymmärrätte ajatukseni varmasti, kun jatkatte postauksen lukemista eteen päin. 
Listasin teille nyt muutamia meidän sisustuksen tunnusmerkkejä. Sellaisia juttuja, joita näkyy meidän kodissa aina. Siis aina. Toteutan postauksen kaupallisessa yhteistyössä Havi’s:in kanssa. Havi’s on kotimainen tuotemerkki, jonka tuotteet ovat skandinavista tyyliä ja niissä korostuu ennen kaikkea ajattomuus, pehmeät värit ja kauniit kuosit. Varsinkin kaksi ensimmäistä puhuttelevat minua syvästi. 
Big mamas home by Jenni S. Sisustus suosikkini

Big mamas home by Jenni S. Sisustus suosikkini

Big mamas home by Jenni S. Sisustus suosikkini
Sisustustyynyt ja torkkupeitot 
Minä R A K A S T A N sisustustyynyjä ja -tyynynpäällisiä. Niitä löytyy poikkeuksetta sohvalta ja sängyiltä, myös lasten sängyiltä. Pidän niiden tuomasta pehmeydestä sisustukseen ja siitä, miten helposti kodin ilmettä voi vaihtaa vain tyynynpäällisiä vaihtamalla. En kaiva joulun koittaessa tonttuverhoja esille, mutta minulla on tyynynpäällisiä, jotka miellän sesonkiin. Sama torkkupeittojen kanssa. Esimerkiksi kesällä, minulla on esillä ohuita pellavapeittoja. Tiesitkö, että Havi’s:illa on kynttilöiden lisäksi myös valikoima kauniita tekstiilejä. 
Big mamas home by Jenni S. Sisustus suosikkini

Big mamas home by Jenni S. Sisustus suosikkini

Big mamas home by Jenni S. Sisustus suosikkini

Big mamas home by Jenni S. Sisustus suosikkini
Leikkokukat 
Yksikään, joka seuraa minua missä tahansa kanavassa, ei ole varmasti säästynyt leikkokukkakuviltani. Rakastan leikkokukkia ja niitä löytyy meidän kotoa lähes aina. Ostin ennen paljon markettikukkia, mutta ikävä kyllä ne kestävät aika huonosti maljakossa. Maksan mieluummin vähän lisää siitä, että kukat kestävät vähän pidempään. 
Maljakot 
Meillä seisoo maljakoita paljon esillä ihan tyhjilläänkin. Pidän kovasti kauniista maljakoista, eikä niitä pidä minun mielestäni piilottaa kaappiin pois katseilta. Olen hankkinut useampia eri kokoisia maljakoita erilaisille kukka-asetelmille. Välillä XL tai L-kokoinen maljakko on yksinkertaisesti liian iso ja tarvitaan jotain pientä. 
Big mamas home by Jenni S. Sisustus suosikkini

Big mamas home by Jenni S. Sisustus suosikkini

Big mamas home by Jenni S. Sisustus suosikkini

Big mamas home by Jenni S. Sisustus suosikkini
Lyhdyt 
Koska rakastan kynttilöitä, niille pitää olla jokin paikka. Olen aina tykännyt lyhdyistä. Meiltä löytyi aikoinaan muun muassa pari indiskahenkistä lyhtyä. Nykyisin valitsen jotain vähän klassisempaa ja pelkistetympää. 
Tarjottimet 
Asia, joita meillä on enemmän, kuin mihin olisi ehkä tarve. Kaikki piensisustuksen asetelmat syntyvät parhaiten tarjottimen päälle, joten niitä on. Enemmän, kuin laki sallii. Tunnen pientä syyllisyyttä siitä, että haaveilen edelleen muutamasta kauniista tarjottimesta. Muten kuten sanoin, niiden päälle syntyy kauniita asetelmia ja kattauksia, joten niitä pitää olla. Nykyisin en osta tarjottimia aivan holtittomasti, vaan meillä kiertää tasolta toiselle ne muutamat lempparit. 
Big mamas home by Jenni S. Sisustus suosikkini

Big mamas home by Jenni S. Sisustus suosikkini

Big mamas home by Jenni S. Sisustus suosikkini

Big mamas home by Jenni S. Sisustus suosikkini
Kynttilät 
Olen aina rakastanut kynttilöitä. Polttelin niitä jo teininä omassa huoneessa. Kynttilän pehmeä, elävä valo on jotain, jota ei ole toista. Poltan kynttilöitä ympäri vuoden, vaikka kesällä vähän harvemmin, kuin esimerkiksi syksyllä. Joten mikä sen parempi yhteistyöprojekti minulle, kuin Havi’s, joka tekee todella kauniita kotimaisia kynttilöitä. Yrityksen tarina on lähtenyt liikkelle jo vuonna 1829. Ei taida olla yhtään suomalaista, joka ei olisi joskus nähnyt Havi:n tuotteita missään. Yirityksellä on siis pitkät perinteet kynttilöiden valmistuksesta ja Havi’s tuotemerkki aloitti kokonaan uuden kauden yrityksessä ja on nimenomaan meille sisustajille. Pääapaino on edelleen kynttilöillä, mutta sen lisäksi valikoimasta löytyy oheistuotteita ja laadukkaita, kauniita tekstiilejä. 
Mallistoissa löytyy sesongista toiseen tietyt perusvärit ja niiden lisäksi tietyt kausivärit. Tänä vuonna löytyy ihania kynttilöitä tummanvihreän ja -punaisen väreissä. Minun kuvissani näkyvä vihreä artisokkakynttilä on yksi tämän syksyn uutuuksista. 
Big mamas home by Jenni S. Sisustus suosikkini

Big mamas home by Jenni S. Sisustus suosikkini

Big mamas home by Jenni S. Sisustus suosikkini

Big mamas home by Jenni S. Sisustus suosikkini
Minä ja Havi’s haluamme arpoa teille lukijoilleni instagramin puolella 35€ arvoisen tuotepaketin. Joten käykää ihmeessä osallistumaan arvontaan sieltä käsin. Arvonta-aika on 15.10-21.10.2019. 


Me haluamme nyt toivottaa teille ihanaa, kynttilänvalon täytteistä syksyä. 

4 kommenttia

 1. Kaisa kirjoitti:

  Hyvin on samanlainen lista itselläkin. Samoja tuotteita vuodenajasta toiseen, sävyt vaan vaihtelevat.
  Mukavaa lähestyvää viikonloppua! <3

 2. Jani / Kaikki Paketissa kirjoitti:

  Kuulostaa tutulta listasi ja voin sen allekirjoittaa omaltakin osalta. Tosi kauniita nuo Haviksen kynttilät. Pitääpä katsoa kaupasta niitä ensi kerralla jos löytyisi omaan kotiin 🙂

 3. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Mitäs sitä hyvää vaihtamaan, kun toimivat vuodenajasta toiseen. <3

 4. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Havi's:illa on tosiaan todella ihania tuotteita ja nyt hetken aikaa kynttilöitä poltelleena voin sanoa, että tosi laadukkaitakin. Täytyy kohta käydä täydentämässä omiakin varastoja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.