Hae
Big mamas home

Kysymyksiä & vastauksia deittailusta

Treffit ja deittailu on ollut viime aikoina teitä lukijoita eniten kiinnostanut aihe. Ja nyt jos koskaan, tuntuu aika helpolta tarttua kyseiseen aiheeseen kun pystyn puhumaan kokemusasiantuntijan ominaisuudessa. Toki, tuo asiantuntija on ehkä aavistuksen liioiteltua. En ole ollut sinkkuna niin kauaa. Mutta on tässä jo jonkinlaista kokemusta ehtinyt karttua.

Tuossa jonkin aikaa, pyysin teiltä Instagramissani kysymyksiä, liittyen deittailuun. Te yllätitte minut todella iloisesti monilla hyvillä kysymyksillä, joten erityiskiitos siitä. Tässä teille nyt vastauksia näihin kysymyksiin.

Big mamas home by Jenni S. Kysymyksiä ja vastauksia deittailusta
Deittailetko nyt?

Deittailen ja tällä hetkellä vain yhtä tyyppiä. Olen luonteeltani sellainen, että minun on helpompaa keskittyä yhteen ihmiseen kerrallaan. En osaa edes kuvitella pyöritteleväni useampaa tyyppiä samaan aikaan.

Mitä kautta bongaat miehiä (esim. Tinder tms?)

Minulla on ollut käytössä parikin deittisovellusta, Tider ja Badoo. Henkilökohtaisesti tykkäsin enemmän jälkimmäisestä, vaikka kummankin toimintaperiaate on aika sama. Oma elämäntilanne on juuri nyt sen verran hektinen, että ehdi lähteä ulos tapaamaan miehiä sattumanvaraisesti, joten sovellukset helpottavat elämää.

Mitä mieltä olet Tinderistä?

Tinderillä ja muilla deittisovelluksilla on paikkansa nykymaailmassa. Ihmiset ja parisuhteet ovat muuttuneet menneestä. Nykypäivän deittailukulttuuri taitaa olla itseni kanssa aika samaa ikäluokkaa. Deittisovellukset voivat tuoda lähelle myös sellaisia ihmisiä, joita ei muuten todennäköisesti tapaisi. Ja vaikka nykyään puhutaankin ihmissuhteiden kertakäyttökulttuurista, niin olen kuullut myös monen monta Tinderistä alkanutta onnellista rakkaustarinaa.

Big mamas home by Jenni S. Kysymyksiä ja vastauksia deittailusta
Kuinka paljon juttelet ennen tapaamista?

Tämä riippuu täysin vastakkaisesta osapuolesta ja siitä, miten kemiat kohtaa. Sekä siitä, miten saadaan aikataulut osumaan yhteen tapaamisen kanssa. Tähän mennessä keskusteluiden pituudet ovat vaihdelleet puolesta päivästä reiluun viikkoon. Joidenkin kanssa keskustelu on kuihtunut ennen, kuin ollaan saatu sovittua mitään.

Missä ja miten treffailet?

Kiitos rikospodcast harrastukseni, tiedän turhan monta huonosti päättynyttä tindertreffiä, jonka vuoksi sovin ensitapaamiset aina mahdollisimman julkiselle paikalle. Tähän liittyen pidän huolen myös siitä, että joku tietää suunnitelmistani ja aikataulustani. Olen yrittänyt sopia treffit myös mahdollisimman rentoon ympäristöön, kuten kahvilaan. Kahvila on myös siitä kiva, että treffien ei myöskään tarvitse venyä monen tunnin mittaisiksi, jos tuntuu ettei juttu luista. Toinen hyvä vaihtoehto on kävely. Kahvit mukaan ja kiertämään esim Espaa. Tehty ja kyseiset treffit menivät ihan hyvin.

Miten miehet sun kokemuksen perusteella yleisesti suhtautuu siihen, että naisella on lapsia?

Tämä on asia, jota stressasin itse eniten. Sitä tuli mietittyä, millainen markkina-arvo kahden lapsen äidillä on deittimaailmassa. Lopulta oman kokemukseni mukaan, miehet ovat suhtautuneet tähän todella hyvin. Olen ollut tässä avoin ja minulla lukee profiilissa se, että lapsia löytyy entuudestaan. Ne, joille asia ei ole fine, voivat skipata minut saman tien.

Onko sun tuore ero vaikuttanut treffailuun mitenkään?

Sen puolesta, että osa käytännönasioista on vielä kesken, niin joo. Deittikumppanit ovat sen sijaan olleet asian kanssa sinut. Kuten sanoin, olen ollut deittaillessa avoin ja myös se kuinka pitkään erostani on, on käyty läpi ennen ekoja treffejä.

Big mamas home by Jenni S. Kysymyksiä ja vastauksia deittailusta
Mainitsetko ennen treffejä, että oot vähän “isompi tyttö”? Itse vielä sinkkuna kriiseilin sitä.

Profiileissani oli, sekä kasvo, että kokovartalokuvia. En nyt varsinaisesti mainostanut ruumiinrakennettani, mutta en myöskään peitellyt sitä. Vähän sama, kuin aiemmin mainitun lapsi-asian kanssa, ne joita ei kiinnosta, voivat skipata minut heti. Enemmän ihmisiä tuntuu minun ruumiinrakenteeni kiinnostavan täällä somessa, kuin Tinderissä.

Miltä deittailu tuntuu pitkän parisuhteen jälkeen?

Jännittävältä, uudelta, mutta hyvältä. Toki tunteet olisivat todennäköisesti hyvin erilaisia, jos pitkä suhde olisi päättynyt toisella tavalla. Kun aloitin deittailun, koin olevani todella valmis siihen. On ollut ihanaa tutustua uusiin ihmisiin. Henkilökohtaisesti nautin nimenomaan siitä tutustumisesta ja ilokseni olen löytänyt myös muita, joilla ei ole kiire. Keskustelusta voi aistia tosi nopeasti mihin suuntaan se on menossa.

Oletko valmis uuteen parisuhteeseen?

Koen olevani. Olen miettinyt monet kerrat tuleeko tässä vielä joku paniikkireaktio, mutta ei se siltä tunnu. Tunnen oloni hyväksi, ehjäksi ja valmiiksi. Olen siirtynyt eteenpäin, enkä halua enää katsoa taakseni.

Big mamas home by Jenni S. Kysymyksiä ja vastauksia deittailusta

Tämä taisi olla ensimmäinen kerta, kun pääsin toteuttamaan tällaisen Q&A tyyppisen postauksen, mikä oli todella kivaa. Kiitos vielä teille kaikille, jotka lähetitte minulle kysymyksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.