Hae
Big mamas home

Yksi mätä omena

Kerroin joitain päiviä sitten Instagramissa (@bmhjenni), että olen ihastunut. Tapasin tosi kivan vanhemman miehen ja pidin siitä, miten hän ei aikaillut viestittelyn kanssa, vaan me tutustuimme lähinnä soittelemalla. Tavattiin, kun sain järjestettyä sille sopivan hetken ja meidän välillä tuntui olevan kemiaa. Heitin ruusunpunaiset lasit silmille ja aloin katsella tilannetta niiden läpi.

Kunnes ihan parissa päivässä, epäilykseni alkoivat herätä. Se alkoi, kun en ollut ehtinyt vastata hänelle puhelimeen, kun keskityin touhuamaan lasten kanssa. Ensimmäinen kysymys tässä tilanteessa oli se, että olenko kenties treffeillä jonkun toisen kanssa. Siitäkin huolimatta, että olin kertonut tälle miehelle, että minulla on tapana deittailla yhtä kiinnostavaa tyyppiä kerralla. Loukkaannuin tästä epäilystä ja tokaisin melko suoraan, että minulla on kaksi pientä lasta, enkä ihan joka hetki kerkeä olla puhelimen tavoitettavissa. Tilanne oli nopeasti ohi.

Yksi mätä omena - BMH - Big mamas home by Jenni

”älä nyt vedä hernettä nenään pikku asioista.”

Tämä ei kuitenkaan jäänyt tähän. Joka kerta, kun en ollut heti puhelimen päässä, sain siitä palautetta ja huomautuksia. Sen lisäksi sain huomauttelua päivittäin jostain. Sellaisia pieniä, ikäviä huomautuksia, jotka saivat aikaan pahan mielen. Kun huomautin takaisin näistä asioista, tunteeni ohitettiin hyvin kepeästi tyylillä: ”Älä nyt vedä hernettä nenään pikkuasioista.”Samaan aikaan hän kehui ja ylisti minua. Nosti jalustalle. Muutamassa päivässä hän alkoi puhua syvistä tunteista.

Viimeinen tikki oli, kun hän soitti minulle aamulla ja olin lähdössä tyttöjen kanssa päiväkotiin. Sanoin puhelimeen, että en ikävä kyllä ehdi nyt puhua ja sain tästä palautteeksi muun muassa huomautuksen, että on tylyä huutaa puhelimeen ja että voisin käyttäytyä asiallisemmin.

Tämä kaikki oli vähän liikaa toisintoa väkivaltaisesta parisuhteestani ja päätin, että lopetan tapailun. En halua ottaa riskiä, että päätyisin yhdestä väkivaltaisesta suhteesta toiseen.

Yksi mätä omena - BMH - Big mamas home by Jenni

Hänellä oli jäänyt tavaroita luokseni, joten sovimme, että hän hakee ne luotani. Tällä visiitillä kerroin sitten, etten halua tavata häntä enää. Tästä seurasi vuolasta anteeksi pyytelyä, tunteideni vähättelyä ja hyvin vahvaa seksiin painostamista. Oloni oli aivan kamala. Minusta tuntuu ettei mies kuunnellut minua lainkaan ja hän jopa nauroi sille, että olin loukkaantunut ja minusta tuntui pahalta. Lopulta hän lähti, mutta illalla sain vielä viestin; ”Hyvä, että saatiin puhuttua. Nähdäänhän me huomenna?”

Koska viestini ei yksinkertaisesti mennyt perille. Päädyin estämään hänet. Yleensä en kannata ghostaamista, mutta tällaisessa tilanteessa se kannattaa tehdä jo oman turvallisuuden vuoksi.

Olo oli suoraan sanottuna paska tämän jälkeen, mutta onneksi se on nyt ohi. Vähän jännitti, että tuleeko hän seuraavana päivänä oveni taakse kolkuttelemaan. Mutta niin ei onneksi käynyt. Kyllä sitä vähän mietitytti, onko minuun sisäänrakennettuna, joku narsistimagneetti.

Nyt vaan kohti uusia treffejä ja ihmisiä ja unohdan tämän ikävän tapauksen.

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Deittailu pluskokoisena

Deittailutarinat: Ensimmäiset treffit eron jälkeen

Deittailu – Back in business

Deittailu ja some

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.