Hae
Big mamas home

Treffiasu

Viimeksi olitte esittäneet minulle kysymyksiä liittyen treffeihin ja deittailuun. Postausta oli hauska kirjoittaa. En toki ole mikään tämän alan asiantuntija. Silloin, kun olen ollut viimeksi sinkku, tapana oli alkaa todella nopeasti “seukkaamaan”. Tämä ehkä kertoo, kuinka kauan siitä ajasta on.

Jotkut teistä ovat toivoneet minulta inspiraatiota treffipukeutumiseen, joten ajattelin esitellä teille muutamia asuyhdistelmiä, joihin olen treffeilläni pukeutunut. Tässä teille treffiasuista ensimmäinen.

 

Big mamas home by Jenni S. Treffiasu

 

Big mamas home by Jenni S. Treffiasu

 

Big mamas home by Jenni S. Treffiasu

Minulle on ennen kaikkea tärkeintä, että tunnen oloni treffeillä mukavaksi. Jos minun on koko ajan mietittävä sitä, miltä näytän tai miten vaatteeni istuvat, en osaa rentoutua. Jännitän ja ujostelen muutenkin uusien ihmisten kanssa, joten minun on ehdottomasti tunnettava oloni mukavaksi vaatteissani.

 

Big mamas home by Jenni S. Treffiasu

 

Big mamas home by Jenni S. Treffiasu

Olen sopinut useammat treffit kahville, joten asu on voinut olla tosi rento. Siitä syystä tämä yhdistelmä on ollut ykkössuosikkini. Tunnen oloni eniten omakseni silloin, kun olen pukeutunut mustaan. Mustat pillifarkut ovat ehdottomat suosikkini, samaten tuo musta toppi, jota ylistin jo edellisessä asupostauksessa. Sen kanssa tuntuu, kuin päälle ei olisi mitään. Mikä on tunteena aika mukava.

Tuo kamelin värinen neule on alelöytö parin vuoden takaa Lindexistä. Se on siisti ja väri sopii hyvin muuten mustan asun kanssa. Näissä vaatteissa on tullut istuttua kahvilassa tunti, jos toinenkin ja käveltyä Espaa ympäri. Toimii.

 

 

Big mamas home by Jenni S. Treffiasu

 

Big mamas home by Jenni S. Treffiasu
Neule LINDEX
Toppi H&M
Housut H&M

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.