Hae
Big mamas home

Paras aika vuodesta

Olenko kertonut, että rakastan kevättä? Olen todennäköisesti. Olen ehdottomasti kesän lapsi, mutta kevät on lempivuodenaikani. Jo ihan siksi, että kaikki kesän kiva ja lämpimät päivät ovat vasta edessä päin. Lisäksi luonto on ehdottomasti kauneimmillaan nyt, kun joka paikassa alkaa kukkimaan. Vaikka kesälläkin kukkia on, niin paras kukkaloisto on ehdottomasti keväällä. Tähän aikaan kirsikkapuut ja magnoliat ovat kukassa. Kohta myös omenapuut. Kukkahullun kulta-aikaa siis.

Paras aika vuodesta - BMH - Big mamas home by Jenni Paras aika vuodesta - BMH - Big mamas home by Jenni

Luonnon lähellä

Kävin viikonloppuna lenkillä ja vain ihastelin omaa asuinaluettani, sekä kukkaan puhkeavaa luontoa. Olen niin onnellinen, että saamme asua täällä, lähellä luontoa. Meillä on, sekä metsää, että merta aivan kivenheiton päässä ulko-ovelta. Olemme ottaneet poikaystävän kanssa varovaisesti esille yhteenmuuton ja minun toiveeni on se, että voisimme pysyä samalla asuinalueella. Jo ihan senkin vuoksi, että esikoisella alkaa koulu ja haluan, että hän saa asettua kouluun rauhassa. Mutta se on vain yksi syy etsiä yhteistä kotia täältä päin.

Valkovuokko - BMH - Big mamas home by Jenni Kevät - BMH - Big mamas home by Jenni Paras aika vuodesta - BMH - Big mamas home by Jenni

Huomaan, että vaikka olen tehokkaasti helsinkiläistynyt ja nautin kaupungissa asumisesta, kaipaan luontoa lähelleni.  En kaipaa hetkeäkään edelliselle asuinalueellemme, joka oli hyvin paljas verrattuna nykyiseen. Yksi lempiasioita tässä kodissa on se, että näen ikkunoista puita. Ikkunani takana kasvaa yksi vanha vaahtera, jota rakastan. Sanoinkin poikaystävälleni, että en suostu muuttamaan enää taloon, jonka ikkunoista ei näkyisi puita. Onneksi hän ymmärsi tämän minun tarpeeni.

Paras aika vuodesta - BMH - Big mamas home by Jenni Paras aika vuodesta - BMH - Big mamas home by Jenni

Tunnen itseni lapsellisen innokkaaksi, kun lumien hiljalleen sulaessa alan bongailemaan erilaisia kevään merkkejä luonnossa. Hihkun lapsilleni kun näen aavistuksen vihreää oksien kärjissä tai maasta pilkistävät ensimmäiset nuput. Seuraavaksi alan tietysti odottamaan puiden kukintaa. Erityisesti kirsikkapuiden. Meillä oli Erikan kanssa useamman vuoden verran tavoitteena kuvata yhdessä kirsikkapuiden kukinnan aikaan, mutta aina ollaan oltu estyneitä just sen vajaan parin viikon aikana. Niin tänäkin vuonna. Jatkamme siis perinnettä. Tänä vuonna saatiin kukkaloisto talteen onneksi Katrin kanssa.

Paras aika vuodesta - BMH - Big mamas home by Jenni Paras aika vuodesta - BMH - Big mamas home by Jenni Kevät - BMH - Big mamas home by Jenni

Tässä tällainen, hyvin kevyt, kevättä fiilistelevä postaus. Minä jatkan nauttimista yhdestä kevään parhaista puolista, eli jääkiekon MM-kisoista. 😉

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Vaikea äitienpäivä

Toukokuu 2017 – 2022

Nämä jutut ilahduttavat minua juuri nyt

Sukunimen vaihtaminen

BMH – Blogini tarina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.