Hae
Big mamas home

Deittailu tällä hetkellä

Pidin tässä hetken taukoa deittisovelluksista, koska viimeisimmän vähän vakavamman tapailun päätyttyä, koko homma tuntui todella raskaalta. Deittailu tuntui tulevan korvista ulos, olin niin täynnä sitä. Olisin ihan oikeasti halunnut jatkaa tapailua ja alkaa seurustella. Olen ehdottomasti ihminen, joka on kaikkein tyytyväisimmillään parisuhteessa. Toki sen verran asiat ovat muuttuneet, että enää en syöksy tieten tahtoen ensimmäiseen mahdolliseen suhteeseen vain siksi, että se olisi suhde. Olen oppinut kunnioittamaan itseäni ja ajattelemaan, että ansaitsen parempaa.

Deittailu tällä hetkellä - Big mamas home by Jenni

”Mä en jaksa.”

Siitä huolimatta edellisen tapailusuhteen päättyminen, oli todella kova paikka. Osittain siksikin, että siinä oli ehtinyt heräämään jo todella vahvoja tunteita. Mutta myös siksi, että olin aika tyytyväinen siihen ettei minun enää tarvinnut selata enää sovelluksia läpi treffien toivossa. Suhteen päättyminen tuntui siis monella tapaa kovalta iskulta.

En odottanut kovin montaa päivää deittisovellusten uudelleen lataamista. Minulla on Tinder ja toinen vakkari Badoo, joita lähinnä käytän. Molemmissa on puolensa ja niiden käyttö on vakiintunut. Minua ärsytti todella paljon sovellusten lataaminen ja ajattelin; “Ei hitto taas tätä. Mä en jaksa.” Ihan kaikki koko sovelluksissa tuntui juuri sillä hetkellä todella vastenmieliseltä. Silti käytin niitä vähän väkisin lähinnä sen vuoksi, että en oikeasti halunnut olla enää yksin. Haluan ihastua ja rakastua. Haluan jakaa elämäni ja arkeni jonkun sellaisen kanssa, joka sen ansaitsee. Tiedän, että näitä asioita ei voi hoputtaa tai pakottaa, mutta en halua sen jäävän siitä kiinni etten yrittäisi.

Deittailu tällä hetkellä - Big mamas home by Jenni

Paitsi, että me kaikki tiedämme, että pakottamalla ei saa aikaan mitään hyvää. Lopulta, kun tilanne vain ahdisti minua, päätin pitää tauon sovelluksista. Tämä oli ennen harjoittelun alkua ja harjoittelu viimeistään vei ajatukseni pois deittailusta. Mikä oli vain hyvä juttu. Tarvitsin elämääni jotain muuta, kuin deittisovellusten ympärillä pyörivän arjen. Uusi ympäristö ja jatkuva oppiminen tarjosivat minulle tätä. Tapasin sovellustauon aikana yhtä tyyppiä, jonka kanssa olimme vaihtaneet numeroita aikaisemmin. Muuten sovellukset pysyivät jokusen viikon ajan kokonaan kiinni.

Nyt jälkeen päin voin sanoa, että tämä pikku tauko teki minulle todella hyvää. En varsinaisesti vieläkään hypi riemusta siksi, että olen edelleen sinkku. Mutta ajatus ihmisiin tutustumisesta ja deittailusta ei tunnu enää vastenmieliseltä.

Mä en jaksa - Big mamas home by Jenni

Tilanne nyt

Eli pienen tauon jälkeen olen palannut takaisin deittailun pariin. Ja nyt olen päättänyt pitää vielä entistä tiukempaa seulaa, kuin aiemmin. Noudatan Kroonisesti ärhäkkä-podcastissa kuulemaani neuvoa ja painan sydäntä vain, jos tyyppi on profiilin perusteella “Hell yes!” ja voisin lähteä treffeille siltä seisomalta. Matchit ja synkkaukset ovat vähentyneet, mutta kyllä se keskustelujen laatu on myös noussut ihan merkittävästi. Tällä hetkellä juttelen yhden, todella mielenkiintoisen ja kivan tyypin kanssa. Mikä on oikeasti ihanaa. Olen onnellinen pikku jutuista ja jotkut jutut tuntuvat ihanalta ihan varpaan päissä asti. Kuten sanoin, tauko tuli tarpeeseen.

Nyt odottelen seuraavaa lapsivapaata, että pääsen treffeille.

-Jenni

 

Lue myös

Millaisilla treffeillä olen käynyt?

Ensimmäinen sinkkuvuoteni

Mikä järki tässä treffailun oravanpyörässä on?

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.