Hae
Big mamas home

Sarjat, joita olen viimeaikoina katsonut

Siitä on pieni hetki, kun olen viimeksi listannut katsomani sarjat, joten ajattelin nyt olevan hyvä hetki. Katsotaan sarjoja myös kumppanin kanssa. Mutta tällä hetkellä se on paljon sitä, että kumpikin esittelee omia suosikkejaan, joita toinen ei ole nähnyt. Ja jonkin verran ollaan katsottu myös Marvelin sarjoja yhdessä. Mutta ehkä vielä jossain vaiheessa päästään myös siihen, että katsotaan uusia sarjoja yhdessä.

Sarjasuosituksia - BMH - Big mamas home by Jenni

Sarjat

Spanish princess / Viaplay

Historiallinen sarja, joka imaisi minut hetkessä mukaansa. Melkein olisin toivonut, että tätä olisi ollut useampi kausi. Sarja kertoo espanjalaisen prinsessa Katariina Aragonialaisen ja kuningas Henrikin rakkaustarinan, joka on monella tapaa sydäntä särkevä. Katariina oli kuningas Henrikin ensimmäinen vaimo ja myös hänen pisin liittonsa. Draamasarjana tämä on oikeasti hyvä ja mukaansa tempaava. Ja koska tämä on historiallinen sarja, niin sarjan aikana kannattaa varautua googlaamaan.

 

Baby fever / Netflix

Baby fever on tanskalainen sarja. Pakkoa sanoa, että kyllä pohjoismaissa osataan. Sarjassa lapsettomuuslääkäri hedelmöittää itsensä entisen poikaystävänsä spermalla ja siinä on melkoinen soppa valmiina, kun raskautta pitää alkaa selitellä. Sarja on hauska ja välillä tunsin sellaista myötähäpeää, että olsi tehnyt mieli vajota sohvan sisälle. Sen lisäksi päähenkilön puolesta saa jännittää ihan toden teolla. Tätä sarjaa katseli myös ilolla niin tyyli- kuin sisustussilmälläkin. Kyllä ne tanskalaiset vaan osaa.

Sarjat joita olen katsonut - BMH - Big mamas home by Jenni

Love Life 2 / HBO Max

Love Lifen kakkoskausi on nähtävillä HBO:lla. Rakastin ykköskautta ja odotin paljon tältä kaudelta. Se ei ollut niin hyvä, kuin olin odottanut, mutta ei varsinaisesti huonokaan. Toisen kauden teemana on selkeästi rakkaussuhteet avioeron jälkeen. Eronneena, vaikkakaan en avioliitosta, löysin monia kohtia johon samaistua. Vaikkakin tällä kertaa päähenkilö on miesoletettu.

 

Scenes from a marriage / HBO Max

Tähän sarjaan sain suosituksen ystävältäni.  Sarja perustuu Ingmar Bergmanin klassikoteokseen Kohtauksia avioliitosta. Sarjassa seurataan nimensä mukaan kohtauksia erään amerikkalaisen nykyavioparin avioliitosta. Ennen kaikkea sarjassa seurataan eroa. Jälleen kerran, näin eronneena löysin siitä todella paljon samaistumispintaa. Sarja on todella koskettava ja herättelee ajatuksia parisuhteesta. Suosittelen. Se on kuvattu hieman eri tavalla, kuin valtaosa sarjoista.

 

The Girl from Plainville / Viaplay

Tämä on truecrime sarja, joka perustuu Conrad Royn kuolemaan ja Michelle Carterin tapaukseen. Conrad Roy teki itsemurhan, mutta kun asiaa tutkitaan enemmän, huomataan että hänen tyttöystävällään Michellellä on ollut näppinsä pelissä tässä. Tapaus oli minulle entuudestaan tuttu, joten aloitin sarjan mielenkiinnolla. Sarjassa on vielä jaksoja ilmestymättä, mutta se vaikuttaa tähän mennessä hyvältä. Välillä minulla on ristiriitaiset fiilikset tällaisesta

Sarjat joita olen katsonut - BMH - Big mamas home by Jenni

White princess / Viaplay

White princess on Spanish princess sarjan edeltäjä. Se kertoo kuningas Henrik VII ja Elisabeth Yorkista, sekä Tudorien valtaan noususta. Kuten Spanish princess, myös tämä on hyvää hirstoriallista draamaa. Sarja nappasi mukaansa ensi hetkistä alkaen. Sarja on aika ajoin aivan yhtä sydäntä särkevä, kuin seuraajansa.

White princess - BMH - Big mamas home by Jenni

Seuraavaksi kerron taas rehellisen mielipiteeni Marvelin uusimmista sarjoista.

MARVEL-sarjat

Ms. Marvel / Disney plus

Ms. Marvel, sarja jota en odottanut kovin suurella innolla, mutta joka yllätti lopulta positiivisesti. Ms. Marvel oli minulle hahmoni entuudestaan täysin tuntematon. Kamala Khan on teini-ikäinen tyttö, joka ihailee valtavasti supersankareita. Lopulta hänestä tulee itsestäänkin sellainen. Sarja on toteutettu todella kivasti. Siinä on sellaista teinisarjojen henkeä. Vähän samaa, kuin Tom Hollandin tähdittämissä Spider-Man elokuvissa.

 

Moon Knight / Disney plus

Moon Knight oli minulle myös entuudestaan tuntematon hahmo. Sarja yllätti minut kuitenkin täysin ja meni kerta heitolla ykkössuosikikseni kaikista Marvelin sarjoista. Yleensä Marvelin sarjoissa kaipaan hetken verran päästäkseni sarjaan sisään, mutta tämä vei minut mukanaan kerta heitolla. Sarjassa oli viitteitä Egyptin mytologioista ja muinaishistoriasta, totta kai Marvelin omalla tyylillä. Moon Knight on hahmona todella mielenkiintoinen ja uskon, että tällä hahmolla on vielä paljon annettavaa tulevaisuudessa.

 

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Mitä sarjoja olen katsonut viimeaikoina

Viikon parhaat 34/20

Ihanat jouluelokuvat

Kuulumisia x 6

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *