Hae
Big mamas home

Keltainen mekko

Kirjoittelen tätä postausta täällä silmät ristissä äärimmäisen huonosti nukutun yön jälkeen. Olen ravannut puoli yötä lastenhuoneessa tarkastamassa, että toisella lapsella on kaikki hyvin ja sen kyllä huomaa. Saattaapi mennä yksi ekstrakuppi kahvia tälle aamulle, että saan ajatuksen kulkemaan. Katkonaisen ja huonon yön jälkeen, oli kyllä ihanaa vastavuoroisesti vetää aamulla tyytyväinne lapsi aivan kylkeen kiinni sohvalla ja nuuskutella tämän hiuksia. On tämä vanhemmuus kyllä yhä edelleen aivan yhtä hämmentävää kun silloin, kun vauvan sai ensimmäistä kertaa syliin. Toisaalta, nyt lähestyvä koulun aloitus saa minut murehtimaan keskivertoa enemmän lapsia. Mutta voisin kuvitella sen olevan aika normaalia.

Nyt, painonpudotuspuheen jälkeen, halusin ehdottomasti jakaa kanssanne nämä kesämekkokuvat, joissa näytän ihan hiton upealta.

Keltainen mekko - BMH - Big mamas home by Jenni Keltainen mekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Mekko / H&M

Laukku / SECONDHAND

Kengät / SECONDHAND

Korvakorut / NOMBLE DESIGN saatu*

Keltainen mekko - BMH - Big mamas home by Jenni Keltainen mekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Keltainen mekko

Olen omasta mielestäni sanonut sen täälläkin, että keltainen ei kuulu niihin minun lempiväreihini. Itseasiassa, se on aina ollut viimeinen valintani tai oikeammin, ei valinta ollenkaan. Kunnes nyt päätin sitten ostaa keltaisen mekon. Lähipiirini epäili minulla jo jotain vakavaa mielenhäiriötä. Mutta tämä on oikeasti tosi kiva mekko. Keltainen taittaa juuri sen verran oranssiin tai sinappiin, että ei tule fiilis siitä, että olisin pukeutuneena Alepan-kassiin.

Olen todennut, että omalle vartalolle sopii kaikkein parhaiten tällaiset lyhenmalliset mekot. Vaikka pitkiä mekkoja olisi ihanaa käyttää, ne antavat päälläni turhan herkästi sellaiset muumimammavibat. Tämä mekko ei ole ihan sellainen A-linjainen, jota monesti suosin. Rypytetty yläosa, tuo hieman paremmin esiin ylävartalon muotoja, kuin muut mekkoni. Tämä onkin aika kivaa vaihtelua niihin muutenkin kuin värin puolesta.

XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Keltainen mekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Avonaiset nilkkurit

Kepeään mekkoon on todella kiva yhdistää raskaammat kengät. Nämä ihanat, avonaiset nilkkurit ovat löytö Zadaasta. Kuten 99 %  kaikista kengistäni. Tämä malli on ihana. Pidän niin paljon noista avonaisista kyljistä, vaikka malli on muuten super klassinen. Itselläni on myös kaikkein varmin olo juuri tällaisissa paksummissa koroissa. Ne eivät tunnu ihan niin kiikkeriltä.

Sisäänajo on vielä vähän kesken, mutta suunnittelen, että laittaisin nämä jalkaan vielä elokuussa Vaikuttajamedian kesäbileisiin. Voin kertoa, että mun asu tulee olemaan fabulous. Ennustan näille nilkkureille muutenkin paljon, paljon käyttöä syksyllä, kun ilmat alkavat tästä viilentyä.

Keltainen mekko - BMH - Big mamas home by Jenni Keltainen mekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Nyt mä menen kaivamaan lämpötyynyn kaapista ja siitä sitten sänkyyn lepäämään menkkakramppieni kanssa, jotka ovat tässä kuussa näemmä skaalaa hirveät.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Mitä sain kumppaniltani syntymäpäivälahjaksi

College ja shortsit

Hellepäivän asu

Yksin kotona

Kesämekko ja farkkutakki

4 kommenttia

 1. Ankrylik kirjoitti:

  Upea mekko ja niin upea sinä! <3

 2. Mari kirjoitti:

  Toi on niin ihana mekko.
  Ite mietin ton mekon ostoa juufikin myös sen vuoksi,etten ikinä käytä keltaista,mut tossa on sitä jotain mikä miellytti.
  Jätin ostamatta ja nyt harmittaa.
  Katoin hm sivuilta ja m koko isoin siellä,niitäkin muutama vaan jäljellä.
  Onko sulla mikä koko ja onko ns.normi kokoa vai reilumpaa kokoa?Mietin mahtuuko m koko, kun normisti l.
  Ja ootko pitkä(näytät siltä)?Mietin tota mekon pituutta, kun mitä pienempi koko,niin pituuskin lyhenee,että onko sit tosi lyhyt.Mut ihana se joka tapauksessa on.

  • Jenni - BMH kirjoitti:

   Hei. Tää on kyllä super kaunis mekko. Tykkään tästä valtavasti, vaikka mulla onkin issue keltaisen kanssa.

   Mulla on 2XL koko ja kyllä mulla menis tästä pienempikin. Mä olen 165 cm, eli aika keskimittainen. Kuvissa pituus ei aina näytä oikealta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.