Hae
Big mamas home

Pitsitoppi, revityt farkut ja Ritarihuone

Olen viimeaikoina herännyt itsekseni ennen seitsemää, noin seitsemän tunnin yöunien jälkeen. Mikä on ihanaa, sillä olen ollut tällainen aikaisin herääjä ennen lapsia. Tuntuu äärimmäisen hyvältä saada takaisin sellainen pala itsestään, joka on ollut hukassa vuosia. Tämä sairasloma on herättänyt minut tajuamaan niin monta asiaa ja sen, millaisen myllyn olen käynyt läpi. Tämä mylly on käynnistynyt jo kauan ennen lapsia, joten olen helpottunut, jos asiat alkavat hiljalleen tasaantua.

Minulla on menossa lapsivapaa viikonloppu. Olen saanut rentoutua rauhassa ja tehdä omia juttuja. Olen muun muassa suorastaan liottanut kasvojani kasvonaamioilla ja seeruimeilla. Sen lisäksi minulla on tiedossa treffit, sekä kuvausreissu Katrin kanssa, mutta kuitenkin riittävästi sitä omaa aikaa ja aikaa levätä. Täydellinen balanssi.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pitsitoppi, revityt farkut ja Ritarihuone - BMH - Big mamas home by Jenni Pitsitoppi, revityt farkut ja Ritarihuone - BMH - Big mamas home by Jenni

Tässä syksyn lempiyhdistelmäni. Revityt farkut ja pitsitoppi. Täydennän tätä tyyliä sään mukaan joko esimerkiksi tällä tikatulla bombertakilla tai vaikka neuleella. Pitsitoppi toimii aina. Toki olen tässä mielipiteessä melko puolueellinen. Tämä kyseinen pitsitoppi on H&M:ltä ja minulta löytyy tätä kyseistä mallia kolmessa värissä; mustana, vaaleana ja ruosteenpunaisena, joita käytän kaikkia tasapuoleisesti.

Tikattu bombertakki on ostettu vuosia sitten Cubukselta ja se on edelleen yksi lempitakkejani. Pidän takin tikkauksista ja siitä, ettei se oli sellainen perinteinen bombertakki. Ja näin syksyisin se tuntuu ihan erityisen kivalta.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pitsitoppi, revityt farkut ja Ritarihuone - BMH - Big mamas home by Jenni Pitsitoppi, revityt farkut ja Ritarihuone - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kuvat Katri Konderla - BMH - Big mamas home by Jenni

Takki CUBUS

Toppi H&M

Farkut H&M

Laukku ZARA (Zadaa Second hand)

Kengät ZADAA SECOND HAND

Korvakorut VORSSA INK

Pitsitoppi, revityt farkut ja Ritarihuone - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Nyt haluaisin kuulla teidän mielipiteenne yhteen asiaan. Millaisista asujutuista te tykkäätte? Meillä on tällä hetkellä Katrin kanssa hyvä kuvaussysteemi, joten mahdollisuudet asukuviin ovat tämän vuoksi hieman paremmat. Olisi kiva kuulla millaisia juttuja te toivotte minulta. Joten kertokaa!

-Jenni

Kuvat Katri Konderla / Editointi Minä

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Satiinihame ja neule

Pyjamalook – Eli satiinihousut ja pitsitoppi

Kesämekko stailattuna syksyyn

Syksyn täydellisin asu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.