Hae
Big mamas home

Kaksi unelmien mekkoa

Olen tehnyt ison muutoksen omissa vaateostotottumuksissani. Olen viimeiset pari vuotta tehnyt valtavasti ajatustyötä oman kuluttamiseni kanssa ja pikku hiljaa se työ on muuttunut konkretiaksi. En ole todellakaan täydellinen, mutta olen tullut paljon eteenpäin menneestä. Enää en selaile alennusmyyntejä ja klikkaile ostoskoriin kaikkea mitä en oikeasti edes tarvitse, mutta jonka halvalla saa. Koska en enää osta järjetöntä määrää alerytkyjä, minun on ollut mahdollista kuluttaa vastuullisemmin ja ostaa asioita, joita olen todella halunnut ja jotka ovat olleet arvokkaampia.

Tässä loppuvuodesta päätin panostaan kahteen mekkoon, josta olin haaveillut kuukausitolkulla. Toisesta vielä pidempään. Kyseessä on Kaikon Tiered Mini Dress malli värissä Lapis ja Blooming forest. Mekot olivat itselleni palkinto siitä työstä, jonka olen kahdeksan vuoden aikana tehnyt näiden omien kanavieni eteen, joka on poikinut minulle ihan oikeita töitä.

Kaksi unelmien mekkoa

Tämä sininen mekko on ihan mieletön. Vaikka mekko on yksivärinen, se on todellinen katseenvangitsija. Lisäksi koen, että tämän mallinen mekko imartelee minua kaikkein parhaiten.

Innostuin Kaikosta brändinä tässä raskausaikana. Ihan ensimmäiseksi siksi, että kyseessä on todella vastuullinen, kotimainen brändi. Toisekseen Kaiko tekee aivan minun näköisiäni vaatteita. Kuten niitä kukkamekkoja. Sen lisäksi Kaikon valikoimista löytyy sellaisia todella ajattomia vaatekaapin kulmakiviä.

Tämä Blooming forest kuosi on sanalla sanoen ihana. Juuri sellainen kaunis kukkakuosi, joita käytän muutenkin. Molemmista mekoista tulee taatusti luottovaatteita. Olen käyttänyt niitä nyt jo useamman kerran, enkä malta odottaa kesää, jolloin nämä pääsevät varmasti parhaiten oikeuksiinsa. Näette varmasti useampia stailauksia näistä mekoista, jahka niitä päästään kuvaamaan.

En ehkä ihan vielä kykene viiden vaatteen vuosi haasteeseen, mutta olen tullut pitkälle siitä jatkuvasta pikamuodin ostamisesta.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Sain testiin Kaikon urheiluvaatteet

Nanson vaaleanpunainen mekko ja neuletakki

Sovitin Nanson vaatteita

Hattarainen neuletakki ja mukavin mekko Nansolta

Yksi kommentti

  1. Taija-Tiia kirjoitti:

    Aivan ihana tämä kukkakuosinen mekko! Täydellinen match ronskimpien kenkien kanssa 🙂

    Samoja ajatuksia liittyen vaatteiden haalimiseen – en ole lähelläkään täydellistä, enkä varmaan pysty viiden vaatteen vuosi -haasteeseen mutta parempaan on suunta täälläkin. Laadukkaampaa ja arvokkaampaa vaatetta osaa arvostaa ja kohdella paremmin kuin halpoja rytkyjä joiden tilalle voi aina ostaa uuden vitosella. On ihanaa ja aivan oikein palkita itseään jollain tällaisella! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *