Hae
Big mamas home

Poplet löydöt!

*Sisältää mainoslinkkejä

Vinkkasin teille tällä viikolla ihan huikeasta Martinexin-verkkokaupan Poplet alesta*.  Kerroin samalla mitä itse tilasin meidän perheelle Popletista ja nyt tilaukseni on tullut. Tilaus tuli ilahduttavan nopeasti kolmessa päivässä, mikä on ihan parasta. Mikään ei ole piinaavaampaa, kuin odottaa toivottua pakettia monta viikkoa.

Omat löytöni

Martinex - Sketch collegepusero Pikku Myy - BMH - Big mamas home by Jenni Martinex - Sketch collegepusero Pikku Myy - BMH - Big mamas home by Jenni Martinex - Sketch collegepusero Pikku Myy - BMH - Big mamas home by Jenni

Ensimmäisenä on tämä esikoiseni itselleen valitsema Malvan värinen Sketch-collegepusero. Tämä kyseinen väri ja kuva on ehditty myydä näemmä loppuun, mutta saman sarjan puseroa löytyy sinisenä* ja keltaisena*. Pusero on malliltaan ihana oversize ja materiaali tuntuu todella pehmeältä. Entuudestaan tiedän Muumi-vaatteiden pitävän hyvin värinsä perusta toiseen, joten tästä puserosta tulee riittämään iloa myös kuppukselle. Nuorempi itseasiassa ilmoitti heti, että pusero tulee hänelle heti, kun se on isommalle liian pieni. Hän on oppinut nyt sen, että siskon vaatteet siirtyvät yleensä hänelle ja pitää sitä ainakin tällä hetkellä todella hyvänä juttuna. Siskolla kun tuntuu olevan kaikkea kivaa.

Martinex - Muumit Oursea vaaleanpunainen juomapullo - BMH - Big mamas home by Jenni Poplet - Martinexe - Mymmeli-pussukka - BMH - Big mamas home by Jenni Poplet - Martinexe - Mymmeli-pussukka - BMH - Big mamas home by Jenni

Itselleni tilasin vaaleanpunaisen Oursea-termospullon*, toiveena, että mukana kulkeva oikea vesipullo kannustaisi minua juomaan enemmän päivän aikana. Nimimerkillä Aina-pienessä-nestehukassa-89. Pullo käy niin kuumalle, kuin kylmällekin juomalle ja on kaiken lisäksi todella kaunis. Vaikka tykkään paljon kaikesta yksinkertaisesta ja kauniista, niin ikuisena muumifanina tästä pullosta tuli kyllä ehdoton suosikki. Rakastan pullon piirosmaista kuvitusta, jotka tuovat mieleen ne perinteiset muumikirjat. Voin raportoida myöhemmin, miten veden juomisen lisääminen on onnistunut uuden pullon avulla.

Poplet - Martinexe - Mymmeli-pussukka - BMH - Big mamas home by Jenni Poplet - Martinexe - Mymmeli-pussukka - BMH - Big mamas home by Jenni Poplet - Martinexe - Mymmeli-pussukka - BMH - Big mamas home by Jenni

Itselleni tilasin vielä tällaisen muumiaiheisen pussukan käsilaukkuun. Tarkoitus olisi, että kaikki mukana kulkevat huulipunat, pinnit, ponnarit ja pieni sälä löytyisi käsilaukusta helposti ja yhdestä paikasta. Ja että niiden siirtäminen laukusta toiseen olisi mahdollisimman helppoa. En ole aiemmin ollut mikään pussukkatyyppi, mutta minusta saattaa tämän myötä hyvinkin tulla sellainen. Tämä ja muuta vastaavat oli näemmä myyty jo loppuun Poplet -valikoimista, mutta sieltä löytyi penaalia* ja toisen mallista pussia*.

Ja voin kertoa, että kroonista vauvakuumettani eivät helppota suloiset vauvanvaatteet. Kerroin aiemmin, että muumien yökkärit olivat suosikkejani, kun tytöt olivat vauvoja. Ja vaikka toivon kovasti, että jonain päivänä elämä kulkisi siihen suuntaan, että saisin vielä yhden vauvan, niin en viitsi ostaa varmuuden vuoksi varastoon esimerkiksi tätä Viljonkka-pyjamaa*. Kun ikinä ei tiedä miten tämä  elämä menee.

Martinex - Sketch collegepusero Pikku Myy - BMH - Big mamas home by Jenni Martinex - Sketch collegepusero Pikku Myy - BMH - Big mamas home by Jenni

Kuopukselle tilasin myös Nipsu-repun*, mutta kyseinen reppu ansaitsee ihan oman postauksensa, joten palaan siihen myöhemmin. Muuten ostokseni olivat tällä erää tässä. Toivottavasti saitte vinkkejä ja saitte tehtyä hyviä alelöytöjä tarpeeseen.

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Lastenhuoneen muutos ja jatkettava lastensänky Ikealta

Lasten kysymykset ja miten niihin vastata

Millaista on olla 3 ja 5-vuotiaan lapsen äitinä

Tarina oman sektion taustalla

Yksi kommentti

  1. NK kirjoitti:

    Hei! Minun oli pakko tilata tuo reppu itselleni, kun näin sen ja ihastuin. Toivotaan, ettei se ole ihan pikkuruinen; olen ihan aikuinen Muumi-fani. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.