Hae
Big mamas home

Trendissä mukana – Bleiseri ja farkut

Täällä meillä eletään pienessä muuttohärdellissä, kun puolisoni kantaa viimein kamppeensa tänne minun luokseni. Ihan pian me asutaan virallisesti yhdessä. Tuntuu hyvältä, että ihan pian meillä on täysin yhteinen osoite ja voidaan aloittaa kunnolla meidän yhteinen elämä.

 

Tänä viikonloppuna on myös I love me-messut, joissa minun on tarkoitus käydä pyörähtämässä bestikseni kanssa. Siinä on minulle ihan riittävästi tekemistä. Sunnuntai-iltana saan myös viimein lapseni kotiin. Minulla on ollut heitä aivan järkyttävä ikävä. Aion halia heitä koko illan sunnuntaina ja pussata koko tämän reilun viikon edestä. Maanantaina aion pitää kuopuksen kotona ja pitäisin kyllä esikoisenikin, jos hänellä ei olisi koulua. Onneksi pienemmän kanssa tämä on mahdollista. Esikoisen kanssa pitää keksiä sitten jotain muita juttuja.

Nainen kävelee syksyistä katua pitkin. Päällään hänellä on musta bleiseri, valkoinen Fredit-paita, sekä farkut. Nainen korjaa bleiserin asentoa päällään. Taustalla syksyinen katu ja ruskaiset puut.

 

Bleiseri / H&M

T-paita / New Look

Farkut / H&M

Laukku / H&M

Kengät / Zadaa second hand

Korvakorut / Annidiudiy

 

Lähikuva naisesta, joka katsoo pois kamerasta. Päällään hänellä on musta bleiseri ja valkoinen Frendit-paita. Nainen kävelee syksyistä katua pitkin. Päällään hänellä on musta bleiseri, valkoinen Fredit-paita, sekä farkut.

Trendi Tanskasta

Seuraan somessa trendejä myös maailmalta. Erityisten tanskalaisten tyyli ihastuttaa. Siellä näkee paljon kuvia bleisereistä ja farkuista. Toki minun bleiserini ei ole ruudullinen, niin kuin kaikilla tanskalaisilla. Itse pidän kuitenkin tästä mustasta hieman enemmän.

 

Henkilökohtaisesti pidän enemmän juuri tällaisesta farkut ja bleiseri yhdistelmästä. Tämä ei ole niin virallisen oloinen, kuin suorien housujen kanssa. Koen tämän olevan paljon enemmän minua, kuin sellainen bisnesmiehen univormu. T-paita tekee asusta entistä rennomman, mikä sopii minulle.

Korvakorut ovat syntymäpäivä-/joululahja bestikseltäni ja ne ovat tietysti Annin käsialaa. Hauskaa on, että minä autoin tämän nimenomaisen mallin suunnittelussa. Anni pyysi hieman neuvoa näiden kanssa ja toki minä autoin. Joten hauska sattuma, että sain lopulta näitä kaksin kappalein lahjaksi bestikseltäni.

Tajusin vasta nyt, miten kivasti boot cut farkut sopivat yhteen korkonilkkureideni kanssa. Tästä tulee ehkä syksyn lemppari yhdistelmä. Nautin korkkarikeleistä nyt, kun ulkona ei ole vielä järjettömän liukasta.

Mitä te pidätte tästä kyseisestä asusta?

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Revityt farkut ja lempineule

Kukkamekko syksyyn stailattuna

Aivan talvallinen arkiasu

Second hand asu

Syksyn kivoin asu

2 kommenttia

  1. Sari kirjoitti:

    Tyylisi on upea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *