Hae
Big mamas home

Hilltop Forest, pieni paratiisi keskellä metsää

Nyt esittelen teille viimein meidän sinkkuäitien viikonlopun hienoimman elämyksen. Heidi pyysi minut mukaan luksusmökille, jonka oli varannut. Minuahan ei tarvinnut juuri suostutella, vaan lupauduin mukaan heti. Meille oli varattu yö avajaispäivälle, joten pääsimme tutustumaan paikkaan ensimmäisten joukoissa. Olen haaveillut jo jonkin aikaa tämän tyyppisestä lomasta, mutta tämä paikka oli tietyllä tapaan paljon enemmän, kuin mistä haaveilin.

Pahoittelen tulevaa kuvapläjäystä. Näitä on aivan älyttömästi. 😀 Tulen kirjoittamaan vielä postauksen meidän koko viikonlopusta, mutta nyt haluan esitellä tämän ihanan resortin. Toivon todella, että osaan kertoa kaikesta, sen ansaitsemalla tavalla.

Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni Inkoo - BMH - Big mamas home by Jenni

Hilltop Forest, paratiisi keskellä metsää

Hilltop Forest sijaitsee Inkoossa, tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Ja kuten sanottu, se on aivan uusi bontique resotti keskellä metsää. Paikan on perustanut aivan ihastuttava suomalais-brittiläinen pariskunta, joiden kanssa saimme jutella useampaan otteeseen viikonlopun aikana. He ovat rakentaneet ja suunnitelleet yrityksensä itse. Mökkien suunnitteluun he ovat käyttäneet ammattilaisten apua, mutta esimerkiksi sauna ja loungetilat ovat heidän käsiaalaansa. Kaikki on uskomattoman kaunista ja viimeistä yksityiskohtaa myöten mietittyä.

Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni Laventeli - BMH - Big mamas home by Jenni Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni

Hilltop Forestiin kuuluu lounge ja spa rakennuksen lisäksi kolme hotellihuonemaista mökkiä. Juttelimme paikan omistajien kanssa ja he ovat suunnitelleet pieniä laajennuksia, mutta he haluavat pitää mökkien määrän mahdollisimman vähäisenä, jotta illuusio täysin luonnon keskellä olemisesta pysyy. Meidän mökiltä ei nähnyt muuta kuin metsää, joten siinä tuli väkisinkin tunne siitä, että ollaan yksin keskellä metsää. Ja tämä on ehdottomasti tämän paikan parhaita puolia ja tämä on myös asia, joka erottaa paikan edukseen monista muista vastaavista. Jokaista mökkiä ympäröi luonto, eikä kaksikymmentä samanlaista tönöä vieri vieressä.

Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni Luksusmökki - BMH - Big mamas home by Jenni Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni

Mökit olivat pieniä, mutta kotoisia. Yksi mökin seinistä on valtava ikkuna, jolloin luonto tuntuu oikeasti tulevan sisälle asti. Aika ajoin luonto myös tuli kirjaimellisesti sisälle, sillä kannoimme useamman erillaisen ötökän ja pörriäisen ulos mökistä illan aikana.

Iso ikkuna toki tarkoittaa sitä, että aamuaurinko tulee myös sisälle asti, mutta siihen oli varauduttu niin, että jokaisen sängyn vieressä on omat unimaskinsa. Minähän nukuin aamu kahdeksaan asti ilman ongelmia, koska olen unieni kanssa varsinainen luonnonoikku. Nukun kotonakin verhot auki myös kesäaikaan.

Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni Luksusmökki - BMH - Big mamas home by Jenni Luksusmökki - BMH - Big mamas home by Jenni Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni Luksusmökki - BMH - Big mamas home by Jenni Luksusmökki keskellä metsää - BMH - Big mamas home by Jenni

Tekee yhteistyötä lähituottajien kanssa

Hilltop forest tekee yhteistyötä lukuisten kotimaisten lähituottajien ja pienyrittäjien kanssa. Aamupalan leivät toimitetaan paikan päälle joka aamu uunituoreina. Huoneista löytyvät pienet toffeet on tehty käsin läheisessä pienessä toffeetehtaassa. Mökeistä ja loungesta löytyy kotimaisen, pienen kustantamon Cozyn kirjoja. Ja tämä on vain listan alkua. Ihan rehellisesti en edes muista mistä kaikesta mikäkin tulee, mutta kaikki on lähituotettua ja ruoka kasvipohjaista.

Tuntui ihan uskomattomalta, kuinka tarkkaan kaikki yksityiskohdat oli mietitty. Kirjoitin aiemmin siitä, miten tärkeitä elämykset ja yksityiskohdat minulle ovat ja Hiltop Forest on onnistunut tässä täydellisesti. Meillä meni Heidin kanssa melkein vuorokausi vain huokaillen ja ihastellen sitä, miten upeaa kaikki oli.

Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni Sauna - BMH - Big mamas home by Jenni Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni Lounge - BMH - Big mamas home by Jenni Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni

Ruuaksi Hilltop Forestissa saa tilata muun muassa pizzaa, jonka paikan toinen omistaja tekee. Hän on käynyt Italiassa opiskelemassa pizzantekoa ja sen kyllä huomasi. Parasta pizzaa, mitä olen syönyt.

Sen lisäksi paikasta voi varata itselleen 90 minuutin saunavuoron, johon kuuluu myös palju. Allekirjoittanut pääsi elämänsä ensimmäistä kertaa paljuun ja pakko myöntää, että siihen voisi melkein tottua. Sauna on ihan yhtä mieletön, kuin koko muukin paikka. Lauteilla voi katsella koko seinän kokoisesta ikkunasta Inkoon metsää. Sauna itsessään on myös visuaalisesti äärimmäisen kaunis. Paljon vaaleaa puuta ja valkoisia laattoja. Nurkan takaa löytyy myös ihana ulkosuihku.

Inkoon metsä - BMH - Big mamas home by Jenni Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni Hilltop forest - BMH - Big mamas home by Jenni

Hilltop Forest on aivan täydellinen paikka, kun kaipaa kaupunkilaisena mökkiolosuhteita, ostamatta mökkiä. Minä elin tiettyjä isosmuistojani uudelleen näissä maisemissa. Mikä oli aika hauskaa. Paikka oli aivan täydellinen rauhoittumiseen ja luonnosta nauttimiseen.

Minä toivon Hilltop Forestille monia hyviä vuosia ja uskon, että paikka menestyy. Me halutaan poikaystävän kanssa kokea paikka yhdessä ja nauttia näissä maisemissa kahdenkeskeisestä lemmenlomasta. Ilmeisesti useampi seuraajani innostui myös paikasta, kun jaoin hetkiä Instagramissa. En voi muuta kuin suositella lämpimästi.

Tulen palaamaan meidän viikonloppuun tosiaan vielä yhden postauksen muodossa ja siinä on varmasti vielä lisää kuvia myös täältä.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Hotelli Mestari Helsingin keskustassa

Ummikkona ulkomaille – Tallinna poikaystävän kanssa

Hotelli Onni Porvoossa

Sinkkuäitien miniloma Porvoossa

Päiväretki Porvooseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *