Hae
Big mamas home

Yövuorojen jälkeen

Heippa. Täällä yksi yövuoronsa selättänyt, vähän väsynyt perheenäiti. Siitä on varmaan reilut neljä vuotta kun olen viimeksi tehnyt yövuoroja ja siihen nähden ne sujuivat aika kivuttomasti. Tein niitä ennen ja paljon. Toimin yökön sijaisena ja tein seitsemääkin yötä putkeen. Siihen nähden kaksi yötä oli lasten leikkiä. 
Se kenelle minun yövuoroni olivat vaikeita, oli meidän kaksivuotias. Olen kertonut ennenkin siitä, kuinka kiinni hän on minussa edelleen. Iltavuoroputki ja kaksi yövuoroa olivat pienelle vähän turhan kova pala. Ja ymmärrän pikkuista täysin. Onhan hän vielä niin kovin pieni. Onneksi kyseessä oli toistaiseksi vain pari yötä ja ikävää hoidettiin sylittelemällä ja halailemalla sohvalla. 
Kiinnostaisiko teitä muuten blogipostaus yövuoroihin valmistautumisesta? 
Big mamas home by Jenni S. Yövuoron jälkeen

Big mamas home by Jenni S. Yövuoron jälkeen
Huomenna ilmestyy muuten meidän podcastin ensimmäinen jakso. Se ilmestyy heti keskiyöllä, joten se on saatavilla vaikka työmatkalle. Parissa ekassa jaksossa on havaittavissa ehkä pientä jännityshepulointia, mutta ollaan saatu kyllä jo hyvin kiinni siitä miten homma toimii ja seuraavat jaksot sisältävät vähemmän hepuleita. Vaikka eipä meidän podi, mikään asiallinen ajankohtaisohjelma tule olemaankaan. Se on iloista höpöttelyä kaverin kanssa. 
Toistaiseksi meidän podi löytyy vain Soundcloudista, mutta yritän saada sitä muihinkin kanaviin. Olen toistaiseksi todella vieraalla maaperällä tämän asian suhteen ja iso asia on jo se, että olen saanut jutut editoitua ja nettiin. Mutta pikku hiljaa. Eiköhän meidän jaksoja voi pian kuunnella myös Acastissa ja Spotifyssa. 
Big mamas home by Jenni S. Yövuoron jälkeen

Big mamas home by Jenni S. Yövuoron jälkeen
Viikonloppuna juhlitaan meidän kuopusta, joka täytti tänään kaksi vuotta. Uskomatonta, mihin tämä aika menee. Meidän juhlissa on tänä vuonna pupu-teema ja ajattelin poiketa huomenna käymään Pop Up kemuissa hakemassa vähän juhlatarvikkeita. Kukkapuolen hoidin tällä kertaa the Floral Societylla. 
Koostan teille postauksen meidän juhlista, sekä koristeluista, kunhan ne on juhlittu. 

2 kommenttia

  1. Kaisa kirjoitti:

    Tein opiskeluaikoina yövuoroja ja ne eivät sopineet minulle lainkaan. Onneksi on ihmisiä joille yövuorokin onnistuu. <3 Tsemppiä arkeen ja toivottavasti pienikin jatkossa sopeutuisi paremmin sinun yövuoroihin! <3

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Yövuorot ovat tosi hevejä ja ymmärrän täysin, jos ene eivät jollekin sovi. Minäkään en jaksa pitkää putkea, mutta kaksi yövuoroa peräkkäin on vielä ihan okei. Se menee. En nauti, mutta se menettelee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.