Hae
Big mamas home

Vaaleanpunaiset kukat ja viimeisiä raskausasuja

Bongasin taannoin keskustassa nämä Ravintola Teatterin upeat vaaleanpunaiset kukkakoristeet. Ja pitihän tässä miljöössä saada ikuistettua edes yhdet asukuvat. Katrin mukaan tällaiset koristeet ovat yleisiä muualla maailmalla ja on ihanaa saada tälläista silmäniloa myös Helsinkiin.

Minulla on täällä yhden naisen maailma valmiiksi ennen vauvaa-projekti. Tai ehkä emme puhu maailman valmiiksi saamisesta, mutta ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan. Yritän kirjoittaa ja ajastaa blogiin materiaalia etukäteen, jotta täällä olisi tekstejä varastossa, kun lähden synnyttämään. Mikään pakkohan minun ei olisi tätä tehdä, mutta haluan tehdä sen silti. Osasyynä tälle on muun muassa se, että minulla on listalla ja suunnitelmissa useampi blogipostaus, jonka haluaisin kirjoittaa ennen synnytystä. Yritän saada ne ainakin kirjoitettua ja mahdollisesti ajastettuakin ennen h-hetkeä. Voi olla, että tässä ei ole mikään kiire ja vauvan syntymiseen on vielä monta viikkoa tai sitten ei.

 

Paita / H&M (tuunattu)

Hame / Zadaa second hand

Kengät / Zadaa second hand

Laukku / H&M

Korvakorut / Smiling Design

 

Kuten viimeksi kirjoitin, pukeutumiseni on nykyään yhdistelmä hameita ja jollain tavalla sidottuja paitoja. T-paita on viime vuonna H&M:ältä ostettu ja tuunattu. Mietin talvella jo, että olivatko nämä paidat ihan hutiostos, kun ne olivat niin vähällä käytöllä. Mutta nyt kesällä olen käyttänyt näitä taas selkeästi enemmän. Eli minun mielessäni nämä sopivat ehkä himpun verran paremmin kesään. Joistain vaatteista vain tulee kausivaatteita ilman sen kummempaa syytä.

Paidan sitomiseen käytin Tiktokista opittua kikkaa. Eli käytin solmun tekemiseen ponnaria ja kiepsautin solmun sitten paidan alle. Toimii loistavasti ja näyttää vähän kivemmalta.

Pidän tämän asun rennosta ilmeestä. Mitä sinä tykkäät tästä tyylistä?

-Jenni

 

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Vaaleanpunaista ja ripaus pinkkiä

Kauluspaita ja shortsit

Takaisin kouluun

Vaaleanpunainen mekko

Body ja hame

2 kommenttia

  1. Milla / www.moonshapedlittlebox.fi kirjoitti:

    Vitsit miten kaunis kuvauspaikka! Ihan mieletön kukkaloisto, tuollaisia saisi olla enemmänkin täällä Suomessa. 😍 Asukin on ihanan kesäinen, sopii monenlaiseen menoon. ^^

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Olen niin samaa mieltä! Vastaavanlaisia on enemmän muualla Euroopassa, joten Helsinki voisi ottaa mallia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *