Hae
Big mamas home

Noughty – Uudet hiustenhoitotuotteet luonnonkiharoille

*Tuotteet saatu testiin.

Minulla on luonnonkihara tukka, mikä on ehkä tullut suurimmalle osalle selväksi. Tykkään nykyisin hirveästi kiharoistani. Osittain siksi, että saan näyttävän kampauksen hyvin vähällä vaivalla. Toki luonnonkiharan huoltamista pitää hieman miettiä.

Olen ollut nyt reilut kaksi vuotta värjäämättä hiuksiani ollenkaan ja olen onnistunut kasvattamaan oman värin kokonaan takaisin. Välillä mietin raitojen laittamista, mutta en halua takaisin siihen vanhaan värjäämiskierteeseen, nyt kun olen päässyt siitä pois. Lisäksi, hiukseni ovat voineet todella paljon paremmin nyt luonnollisessa värissään.

Big mamas home by Jenni S. Noughty - Uudet hiustenhoitotuotteet luonnonkiharoille

Sain tässä taannoin testiin Noughtyn hiustenhoitotuotteita ja pakko sanoa, että olen niinhin täysin myyty. Nougty on hiustenhoitosarja, jonka tuotteissa on käytetty 97% luonnollisia ainesosia. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, sulfaatteja, petrokemikaaleja eikä silikoneja, joten ne sopivat koko perheelle ja esimerkiksi curly girl-metodiin. Tuotteet ovat myös vegaanisia. Merkki oli minulle entuudestaan tuntematon, mutta ihastuin tuotteisiin niitä kokeiltuani. Näillä on todella hyvä hinta-laatusuhde ja näitä löytää helposti esimerkiksi Kicksiltä tai Stockmannilta.

Kerron nyt tuotteista, joita olen itse kokeillut.

Big mamas home by Jenni S. Noughty - Uudet hiustenhoitotuotteet luonnonkiharoille

Noughty Detox Dynamo

Minä pesen hiukset vain noin kerran viikossa shamppoolla ja silloin pesen ne syväpuhdistavalla shampoolla. Hiusten säännöllinen syväpuhdistus on ihan yhtä tärkeää, kuin kehonkin. Detox Dynamo syväpuhdistaa hiuksista epäpuhtauksia ja muotoilutuotteiden jäämiä tehokkaammin, kuin tavallinen shamppoo. Tässä on käytetty piparminttu- ja niittysuolaheinäuutetta. Kun on pessyt tällä, hiukset tuntuvat samalta, kuin olisi käynyt kampaajalla.

Big mamas home by Jenni S. Noughty - Uudet hiustenhoitotuotteet luonnonkiharoille

Noughty 1 Hit Wonder

Koska pesen hiukset shampoolla vain kerran viikossa, tällainen pesevä hoitoaine on ihan must. Tämä puhdistaa hiukset ja päänahan hellävaraisesti vaahtoamatta ja ilman sulfaatteja. Manteliöljy ravitsee hiuksia ja parantaa niiden kuntoa. Hiuksista tulee helposti harjattavat. Rakastan tätä tuotetta ja nämä kaksi ensin mainittua täydentävät todella hyvin toisiaan.

Big mamas home by Jenni S. Noughty - Uudet hiustenhoitotuotteet luonnonkiharoille

Noughty Hello Curls

Tämä on luonnonkiharoiden hiusten paras kaveri ja omien kiharoideni salaisuus. Vaikka luonnonkihara jaksaa hienosti kihartua, ihan omin voimin, erilaiset kiharatuotteet antaa niille ihan omanlaistaan potkua. Tämä kiharasuihke kosteuttaa, silottaa ja muotoilee kiharoita. Tätä voi käyttää heti pesun jälkeen ja myös pesujen välissä virkistämään kiharoita. Tämä on tuotteista ehkä ykkössuosikkini. Tämä oikeasti auttaa luonnonkiharoita.

Big mamas home by Jenni S. Noughty - Uudet hiustenhoitotuotteet luonnonkiharoille

Noughty To the rescue serum

Silkkiseerumi siloittaa hiuksia ja tekee niistä silkinpehmeät. Tämä tasoittaa pörröisiä ja vaurioituneita hiuksia. Täydellinen kaveri tuolle Hello Curls-suihkeelle. Tämä suojaa myös lämpökäsittelyltä 220 asteeseen asti.

Big mamas home by Jenni S. Noughty - Uudet hiustenhoitotuotteet luonnonkiharoille

Noughtylla on hyvä valikoima muitakin tuotteita. Minua houkuttaa testata esimerkiksi To the rescue hair maskia ja Intensive care hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Nämä tuotteet jäävät minulle vakikäyttöön ja olen iloinen, että pääsin testaamaan näitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.