Hae
Big mamas home

Vappu suunnitelmia

*Sisältää mainoslinkkejä

Kiitos pääsiäisen, viikkorytmini on täysin sekaisin. Sekoilen koko ajan päivistä. Toki tämä koulurytmin opettelu hetken tauon jälkeen on myös oma työmaansa. Palaan tähän ehkä ensi viikolla uudelleen, kun olen päässyt viimein pajoille.

Kuka muu muuten on aivan fiiliksissä näistä lämmenneistä ilmoista? Rakastan tuota orastavaa lämpöä ja sitä, että takin kanssa alkaa olla jo vähän liian kuuma. Kukkamekot kaapissani puhuttelevat minua erityisen kovaan ääneen ja aion todellakin antaa periksi niiden huuteluille, nyt kun lämpöä riittää ja niiden päälle ei tarvitse pukea kolmea kerrosta neuleita. Rakastan tätä aikaa vuodesta.

Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni Plus muoti - BMH -Big mamas home by Jenni

Takki – H&M

Neule – H&M

Legginssit – H&M

Laukku – NEW LOOK

Lenkkarit – ZADAA Second hand

Korvakorut – ANNIDIUDIY uniikit

Panta – TOKMANNI

Uniikit korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Lapsimessut 2022 - BMH - Big mamas home by Jenni

Vappu suunnitelmat

Tänä vuonna lapset ovat vapun luonani. Eli käytännössä saan nauttia lapsistani kolme viikonloppua putkeen. ♥ Ollaan suunniteltu lasten kanssa hieman vappuviikonloppua. Kuopus halusi kutsua mummin ja papan vappukahveille ja tilasi tarjottavaksi lettuja. Mieleeni tuli, että lettujen kaveriksi voisi sopia hyvin itse tehty sitruunajäätelö. Joten tietysti googlaan nyt erilaisia reseptivariaatioita siihen. Olen siis täysin hurahtanut kotitekoisen jäätelön tekoon.

olen selannut My dream day-verkkokaupan* valikoimaa, jos löytäisin jotain pientä kivaa vappukoristeiksi. Ei mitään erikoista. Muutamat ilmapallot*, kivat servetit* ja tasseliviiri*, jota tulen hyödyntämään heti kuopuksen viisivuotissynttäreillä uudestaan. Uskon, että näillä muutamilla jutuilla saa jo hyvin juhlafiilistä aikaaan ja uskon lasten pitävän näistä.

Koska lapset olivat pääsiäisen isällään, haluan laittaa vappuun hieman extrapanostusta, koska voin.

Vappu suunnitelmia - BMH - Big mamas home by Jenni Vappu suunnitelmia - BMH - Big mamas home by Jenni Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni

Lapsimessut

Tänään alkavat viimein myös lapsimessut, joita on odotettu kaksi vuotta. Minä olen menossa sinne huomenna bloggaajapassilla, kahden avecini kanssa. Toinen aveceistani on bestikseni ja toinen kahdeksan kuukautta. En tiedä olenko enemmän innossani messuista, vai siitä, että saan viettää päivää kahden eritysrakkaan ihmisen kanssa ja haltiakummeilla menemään. Suunnittelimme, että aloitamme päivän laittautumalla yhdessä bestikseni uudessa kodissa, jonka näen ensimmäistä kertaa. Haluan käydä messut kertaalleen läpi ihan rauhassa ja katsoa sitten viikonloppuna, jos lapset jaksaisivat lähteä mukaan katselemaan mitä messuilla on heille tarjottavanaan.

Aion koostaa messuista heti huomenna pienen jutun tänne blogiin teitä varten, jotka käytte messuilla mahdollisesti viikonloppuna. Jaan tunnelmia myös Instagramissa suoraan messuilta, joten kannattaa seurata @bmhjenni-tiliä, jos nämä jutut kiinnostavat.

Ja tulkaa moikkaamaan, jos satutte näkemään minut messuilla huomenna!

-Jenni

Vappu suunnitelmia - BMH - Big mamas home by Jenni Vappu suunnitelmia - BMH - Big mamas home by Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Keväiset kuulumiset

Kuulumisia

Loman viimeinen perjantai

Viime aikoina olen

Torstailista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *