Hae
Big mamas home

Magnolian oksa

Täällä kukkahullujen taloudessa eletään jännittäviä aikoja. Meillä nimittäin odotetaan kovasti, kukkiiko ostamani magnolian oksa. Ja kun sanon meillä, niin todellakin tarkoitan sitä. Omena ei ole nimittäin pudonnut kauas puusta, kun katsoo kuinka paljon omat tyttäreni pitävät kukista. Olen miettinyt, pitääkö minun alkaa ostaa heille omia pieniä perjantaipuskia omaan huoneeseen.

Magnolian oksa - Big mamas home by Jenni.

Olen yrittänyt viimeset kolme tai neljä vuotta saada magnolian oksaa kukkimaan. Olen onnistunut kerran saamaan yhden kukan auki. Mutta jostain syystä sillä kerralla, se kukka kuihtui nopeasti ja koko oksa kuoli pystyyn. Kyllä sitä on tullut mietittyä, mikä saa minut yrittämään yhä uudelleen kukan kanssa, jonka kanssa en ole onnistunut kertaakaan. Mutta toisaalta, samaa voisi sanoa ylipäätänsä siitä, että käytän rahaa kukkiin, jotka kestävät ehkä sen kaksi viikkoa. Mutta edelleen, ne tuovat minulle niin paljon iloa ja saan kukkien asettelusta jotain sellaista, mitä jotkut saavat ehkä meditoimisesta, että se on sen arvoista.

Magnolian oksa - Big mamas home by Jenni. Magnolian oksa - Big mamas home by Jenni.

Magnoliasta olen aina tiennyt, että se on haastava saada kukkimaan ja olen sen myös henkilökohtaisesti todennut viime vuosien aikana. Ensimmäisiä vuosia voisi kutsua ns oppirahojen maksamiseksi näiden magnolioiden kanssa. Aikaisempina vuosina olen todennäköisesti ollut vähän turhan ajoissa liikkeellä. Juttelin erään kukkakauppiaan kanssa, että heillä yksikään ensimmäisen erän oksista ei kukkinut. Eli ajoituksen on selkeästi oltava oikea. Lisäksi, olen ostanut ehkä turhan huonoja oksia. Tällä kertaa valitsimme kukkakauppiaan kanssa huolella oksan, josta nuppujen ympärillä olevat kovat kuoret olivat ehtineet jo haljeta. Todennäköisyys kukkimiselle on näin ollen isompi.

Magnolian oksa - Big mamas home by Jenni.

Nyt olemme sitten tyttöjen kanssa seuranneet innolla oksan kehitystä. Olemme kaikki kolme hihkuneet riemusta, kun olemme nähneet ensimmäiset vaaleanpunaiset pilkistykset ja olemme arvuutelleet, mikä nuppu aukeaa ensin. Olen aika iloinen, että lapset ovat saaneet minulta rakkauteni kukkiin, koska se on tuonut minulle vuosien saatossa niin paljon iloa. Pieni asia, suuri ilo.

Magnolian oksa - Big mamas home by Jenni.

Mikäli nuo kukat aukeavat, laitan kukinnasta kyllä kuvia myös blogiin. Voisin myös jakaa kanssanne ohjeet siitä, miten magnolian oksan voi saada kukkimaan.

-Jenni.

Lue myös

Viikon parhaat 33/20

Vihreä kukka-asetelma

Oman hyvinvoinnin edelle asettamisesta

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.