Hae
Big mamas home

How I met your father

Disney+:lle ilmestyi tällä viikolla uusi spin off sarjasta How I met your mother (suom. Ensisilmäyksellä). How I met your mother on mielestäni vähän saman henkinen sarja kuin Frendit. Sarjan perusjuoni on se, että kahden lapsen isä kertoo jälkikasvulleen todella pitkää tarinaa siitä, kuinka tapasi heidän äitinsä. Tätä tarinaa riittää peräti yhdeksän kauden verran. Sarjassa siis seurataan New Yorkissa elävän ystäväporukan elämää ja erityisesti Ted Mosbyn edesottamuksia ihmissuhderintamalla.

Pluskokoinen - BMH - Big mamas home by Jenni How I met your father - BMH - Big mamas home by Jenni

Takki / H&M

Neule / H&M

Keinonahkalegginssit / H&M

Tennarit / VANS Zadaa second hand

Laukku / NEW LOOK

Korvakorut / ANNIDIUDIY

Kotimaiset käsin tehdyt korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni How I met your father - BMH - Big mamas home by Jenni
How I met yor father

How I met your father on ihan oma sarjansa, vaikka perusjuoni on sama kuin edeltäjässään. Siinä Kim Cattrallin esittämä vanhempi Sophie kertoo pojalleen 2050 luvulla, kuinka hän tapasi tämän isän. Rakastan muuten tätä vanhempaa Sophieta ja miten Kim Cattrall hahmon esittää. Nuorta Sophieta esittää Hilary Duff.

Sarjan kohderyhmä on milleniaalit ja sen kyllä huomaa. On ihan eri tavalla viihdyttävää katsoa sarjaa, joka on täysin oman ajan tuote. Samaa fiilistä ei tule esimerkiksi Frendeistä tai siitä How I met Your Motherista. Tässä Sophie ystävineen kamppailee hyvin samanalaisten ongelmien kanssa. Tunnistan sarjasta samat deittailuongelmat, kuin omassa sinkkuajassani. Toinen vastaava sarja on Younger.

How I met your father - BMH - Big mamas home by Jenni How I met your father - BMH - Big mamas home by Jenni

Katsoin sarjan kertaheitolla pyykkejä viikatessa ja loput illalla. Elettyäni kaksi vuotta sinkkuna, pystyin samaistumaan sarjan juttuihin, koska siinä puidaan todella paljon tätä nykyaikaista deittielämää tindereineen kaikkineen. Täydellinen tindeprofiilikuva esimerkiksi puhutti syvästi, sillä olen joskus miettinyt kuvauspalvelun perustamsita, jossa otettaisiin vain täydellisiä profiilikuvia Tinderiin.

Sarja on saanut edeltäjänsä faneilta paljon huonoa palautetta, mutta minun mielestäni tämä on hyvä ja tälle kannattaa antaa mahdollisuus. Tätä voi myös katsoa ilman, että on katsonut alkuperäisen sarjan läpi.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Äitienpäiväkeskustelun jälkipyykki ja yksi arkiasu

Vaatekaappini perusjuttuja

Collegehame

Toinen paljon kysytty kukkamekkoni

Vähän erilaiset farkut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *