Hae
Big mamas home

Kaksivuotiaan pupusynttärit

Viikonloppuna juhlimme meidän pienintä tyttöämme pupu-teemaisin juhlin. Nuorimmaisemme täytti viime viikolla kaksi vuotta ja on edelleen aivan uskomatonta, miten tämä aika kuluu. Ihan hetki sitten meill oli vauva, jonka päätä saattoi nuuskutella. Nyt meillä on ihana, omatoiminen, valloittava, pieni tyttö, joka on kasvattanut meitä vanhempia vähintään yhtä paljon, kuin me häntä. Täytyy sanoa, että olen onnellinen kaikin tavoin helposta esikoisesta, sillä pienemmän kanssa koen oloni aika ajoin neuvottomaksi. Siitä huolimatta tämä on aivan loistava ikä. Olenkin kuullut jonkun sanovat, että jokaisessa kodissa pitäisi olla yksi kaksivuotias. 
Big mamas home by Jenni S. Kaksivuotiaan pupusynttärit

Big mamas home by Jenni S. Kaksivuotiaan pupusynttärit

Big mamas home by Jenni S. Kaksivuotiaan pupusynttärit
Kaksivuotis syntymäpäivien taamana olivat puput. Mikä sopii paremmin kuin hyvin, sillä kuopuksemme vastaa ”pupunkorvat” aina, kun häneltä kysytään ikää. 
Kävin ostamassa teemaan sopivia lautasliinoja, lautasia, pillejä ja kynttilöitä keskustasta Pop up kemuista. Kyseessä on mahtava pieni juhlakauppa, josta löytyy kaikkea, mitä kuvitella saattaa. Ostin samalla reissulla lapsille myös siirtokuva tatuointeja, joka oli aivan loistava ohjelmanumero pienille. Ja myös isommille, sopivasti lapsenmielisille. 
Big mamas home by Jenni S. Kaksivuotiaan pupusynttärit

Big mamas home by Jenni S. Kaksivuotiaan pupusynttärit

Big mamas home by Jenni S. Kaksivuotiaan pupusynttärit
Tarjoilut hoidin taas osittain itse ja osittain turvauduin kaupan antimiin. Tein kakun ja muffinssit taas Kinuskikissan ohjeilla. Kinuskikissan sivuilta voi etsiä erikseen kakkupohjien ja täytteiden reseptejä, jolloin miksaaminen on helppoa. Kakkupohjan tein voi- sokerikakku reseptillä. Täytteeksi valikoitui sitruunakiisseli ja vaniljarahkakerma. Kuorrutteeseen laitoin vispikerman lisäksi Valion sitruunarahkaa ja lemon curdia. Kokonaisuus oli todella hyvä. Muffinssit tein Kinuskikissan inkivääri-sitruunamuffinssi reseptillä. 
Muuten tarjoilupöydästä löytyi popcornia, keksejä, dippivihanneksia, suolakeksejä, hummusta ja tuorejuustoja. Tämä menu toimi äärimmäisen hyvin niin aikuisille, kuin lapsillekin, eikä ollut emännälle liian vaativa. Suosittelen. 
Big mamas home by Jenni S. Kaksivuotiaan pupusynttärit
Kaksivuotiaan sankari oli isi, joka kantoi hänelle ison nipun ilmapalloja metrossa. Ilampallot olivat ehdottomasti parasta, mitä pieni sai syntymäpäivilleen. Vauvanuken yksisarvispuvun lisäksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.