Hae
Big mamas home

Poolokaulus ja mustat legginssit

Meillä on siirrytty taas lapsiperhearkeen, kun isommat lapset tulivat taas toisesta kodista tänne meidän luokse. Talo on taas täynnä ääntä ja elämää, mikä on ihanaa. Koen, että itselleni tämä on sitä täyttä elämää, kun lapset ovat kotona ja arki rullaa niin kuin lapsiperheessä kuuluukin. Aina hetkittäin tulee mieleen ne lapsettomuusvuodet, jolloin haaveilin tästä. Enkä minä tätä kyllä vaihtaisi mihinkään.

Mutta kliseeistä päivän asuun.

 

Poolo / H&M

Takki / H&M

Kengät / New Look

Korvakorut / Design by Henni

 

Näitä kuvia ottaessa mietin muun muassa ääneen Katrille, miksi mun maha pömpöttää jotenkin enemmän. Todettiin, että rv 16+:lla saatta olla osuutta asiaa. Tällä hetkellä joudun jonkin verran testaamaan paitojani etten näyttäisi ihan Nalle Puhilta. Kaikki paitani eivät riitä enää yhtä sujuvasti masun yli kuin ennen raskautta.

Poolokaulus ja mustat legginssit

Odotan kovasti kevään etenemistä ja lämpimiä ilmoja, jotta raskaustyylini olisi muutakin kuin pelkkiä neuleita ja legginssejä. Kunnon kukkamekkokautta siis odotellessa. Tämä neule on ihanan muhkea ja lämmin, mutta sen verran lyhythelmainen, että se jää todennäköisesti pian odottelemaan pienempiä aikoja. Eli todennäköisesti ensi talvea. Onneksi poolokaulus on myös silloin todennäköisesti tarpeen.

Löysin vanhat legginssini kaapin perukoilta, mistä olen iloinen sillä ne ovat edelleen mukavat, toisin kuin piukat farkkuni. Maiharit tuovat tähän asuun hieman skarppiutta.

Korvakorut ovat ihanat mini pienet sydämet Design by Henniltä. Ostin nämä puhtaasti vauvavuotta ajatellen, jos vaikka nämä eivät houkuttelisi niin paljon vauvaa repimään korvia, kuin jotkut isommat. Edessä tulee olemaan taas hetkellinen pienten korvakorujen kausi vauvan kanssa. Mikä on fine. Aikansa kutakin. Onneksi maailma on täynnä ihania, pienempiä korviksia.

Alan nauttia Youn neljännestä tuotantokaudesta, kun puoliso on taas illan töissä.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Vaaleanpunainen takki ja pehmeä neulemekko

Epämukavuusalueella löysissä vaatteissa

Vaaleanpunainen pehmentää mustavalkoista asua

Vekkihame pakkasilla

Vuoden ensimmäiset asukuvat: Toppatakki, neule ja äitiysfarkut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *