Hae
Big mamas home

Kotitekoinen calzone pizzan ystävälle

Meillä oli tänä viikonloppuna treffi-ilta ihan vain kotosalla. Koottiin yhdessä palapeliä ja syötiin kotitekoista calzonea. En tiedä ihan tarkalleen, millainen sellaisen perinteisen calzonen kuuluu olla, mutta tämä toi mieleen sen pizzeriastakin saatavan version. Pizzan sisälle laitetaan kanaa, fetaa, salaattia ja shirazamajoneesia. Henkilökohtaisesti tykästyin tähän versioon. Tämä oli ihan täydellinen treffi-illan ruoka kotosalla.

Oikaistiin sen verran, että ostettiin valmista taikinaa kaupasta. Ollaan muuten testattu useampaa valmista pizzataikinaa pakkasesta ja todella moni on toiminut paremmin kuin hyvin.

Kana & feta calzone

 

  • Pizzataikinaa
  • Tomaattikastiketta
  • Juustoraastetta
  • Kanaa
  • Salaatti (esimerkiksi jäävuorisalaatti)
  • Fetaa
  • shiraza majoneesia

 

  1. Kaulitse pizzataikina ohueksi, pyöreäksi levyksi. Levitä päälle tomaattikastike ja juustoraaste. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.
  2. Paista ja mausta kana haluamallasi tavalla.
  3. Levitä kaikki täytteet lämpimän pizzan päälle ja taita se keskeltä.

Minulta ehdittiin itseasiassa jo toivoa tätä reseptiä, kun calzonet vilahtivat eilen Instagramissani. Toivottavasti toiveen esittäjä on nyt kuulolla ja saa napattua tämän talteen itselleen.

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Marry me pasta, eli mennään naimisiin pasta (veg)

Meidän joulumenu

Bataatti-kookoskeitto

Herkullinen kanttarellipasta

Meidän perheen viikon arkiruuat

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *