Hae
Big mamas home

Hotelli Onni Porvoossa

Nyt on aika palata sinkkuäitien miniloman hotellivalintaan, eli hotelli Onniin. Hotellivalinnasta kaikki kunnia Heidille, joka löytää näitä ihania pikku hotelleja. Heidillä on jo ehdotus sinkkuäitien seuraavaksi kohteeksi. Me lähdimme reissuun tosiaan vain meidän sinkkuäitien kesken aivan kahdestaan.

Hotelli Onni - BMH - Big mamas home by Jenni Hotelli Onni - BMH - Big mamas home by Jenni Hotelli Onni - BMH - Big mamas home by Jenni Hotelli Onni - BMH - Big mamas home by Jenni Hotelli Onni - BMH - Big mamas home by Jenni

Hotelli Onni

Hotelli Onni on bontique hotelli Povoon Vanhassa kaupungissa, aivan Porvoon kirkon vieressä. Bontique hotellit ovat yleensä pieniä, persoonallisia, tyylikkäästi sisustettuja ja uniikkeja. Minusta tämä paikka täytti loistavasti tämän määritelmän. Se on perustettu vanhaan kartanorakennukseen ja hotellin sisustus oli myös sen tyylinen. Siellä oli vanhat maalatut lankkulattiat ja upeita, vanhoja tapetteja. Minulle, joka olen nuoruuteni asunut vanhassa talossa, tämä oli erityisen nostalgista.

Hotelli Onni - BMH - Big mamas home by Jenni Hotelli Onni - BMH - Big mamas home by Jenni Hotelli Onni - BMH - Big mamas home by Jenni Tyttöjenilta hotellilla - BMH - Big mamas home by Jenni Hotelli Onni - BMH - Big mamas home by Jenni Porvoo - BMH - Big mamas home by Jenni Hotellin sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni

Sisustus oli tosiaan vanhan puukartanon henkeen sopivaa. Hotelli oli kokenut juuri omistajan vaihdoksen ja sali, sekä osa huoneista olivat jo kokeneet uudistuksen. Minusta ainakin salin sisustus oli onnistunut kaikessa perinteisyydessään. Se huokui enemmän sitä suomalaisen puukartanon henkeä, kuin kansainvälisyyttä. Missä siinäkään ei ole mitään vikaa, mutta tähän hotelliin tämä pohjoismainen kartanotunnelma sopi paljon paremmin.

Hotelli Onni - BMH - Big mamas home by Jenni Hotellin sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni Hotelli Onni - BMH - Big mamas home by Jenni Hotellin sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni Sinkkuäitien miniloma - BMH - Big mamas home by Jenni Hotellin sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni Hotelli Onni - BMH - Big mamas home by Jenni

Salin seinillä oli perinteisiä koristemaalauksia, joiden siveltimen vetoja artesaani minussa tutki ihaillen. Vastaanoton työpöydällä oli sulkakynä ja mustepullo koristeena Meidän sänkymme yllä oli aivan hurmaava katos ja sänky oli pedattu tilkkutäkillä. Petaus oli juuri sellainen muhkea hotellipetaus, jota rakastana ja jollaista jäljittelin monta vuotta omaan kotiini. Vaikka hotellin salissa oli melko värikäs värimaailma, pidin huoneen rauhallisesta sävypaletista. Ja minusta tämä jako oli hyvä.

Sicapelle ravintola - BMH - Big mamas home by Jenni Sicapelle ravintola - BMH - Big mamas home by Jenni Sicapelle ravintola - BMH - Big mamas home by Jenni Sicapelle ravintola - BMH - Big mamas home by Jenni Sicapelle ravintola - BMH - Big mamas home by Jenni

Ravintola Sicapelle

Hotellin ravintola Sicapelle oli taas hyvin eritavalla sisustettu kuin yläkerran hotelli. Mutta ravintolan sisustus iski tummine sävyineen, tiiliseinineen ja metallipintoineen minuun aivan täysillä. Meitä ihastutti se, että pöydissä oli pienet oikeat kukka-asetelmat, jotka koostuivat vain neilikasta ja parista vihreästä oksasta. Pieni, juttu mutta niin iso vaikutus. Ravintolassa tarjoillaan aamiaisen lisäksi brunssia ja illallista.

Sicapelle ravintola - BMH - Big mamas home by Jenni Sicapelle ravintola - BMH - Big mamas home by Jenni Sacapelle ravintola - BMH - Big mamas home by Jenni Sicapelle ravintola - BMH - Big mamas home by Jenni Sicapelle ravintola - BMH - Big mamas home by Jenni

Aamiainen tarjoiltiin pöytään, mikä oli minusta ihana lisä. Aamiaiseen kuului talon omaa leipää ja croisantteja (en ole koskaan syönyt niin täydellistä croisanttia), itsetehtyä granolaa, omenahilloa ja maustamatonta jugurttia, hedelmiä, tuoremehua ja Porvoon paahtimon kahvia. Kahvi oli todella hyvää, vaikka minä suosin nykyään pelkästään espressopohjaista kahvia. Lisäksi aamiaiseen kuului mutakakku, joka oli hyvin kaukana siitä kaupan kylmäaltaan mutakakusta ja aivan uskomattoman hyvää.

Hotelli Onni - BMH - Big mamas home by Jenni Valaistus - BMH - Big mamas home by Jenni Hotelli Onni - BMH - Big mamas home by Jenni Tyttöjenilta hotellissa - BMH - Big mamas home by Jenni Tyttöjenilta hotellilla - BMH - Big mamas home by Jenni Tyttöjenilta hotellissa - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä reissu oli tosiaan sinkkuäitien irtiotto arjesta ja siinä mielessä todella onnistunut. Saimme yhteistä aikaa ystävien kesken, vaihdettua kuulumiset, ihania elämyksiä Porvoossa, hyvin nukutun yön ja valmiin ruokapöydän. Eli kaikki enemmän tai vähemmän kohdallaan. Hotelli Onnissa sviittiin saa myös tarvittaessa lisävuoteen ja pinnasängyn, joten myös pikkuvieraat ovat tervetulleita hotelliin. Itse aion pitää tämän mielessä, sillä haluaisin todella esitellä tytöille Porvoon, joka on minulle todella rakas kaupunki.

Tyttöjenilta hotellilla - BMH - Big mamas home by Jenni Hotelli Onni - BMH - Big mamas home by Jenni Hotelli Onni - BMH - Big mamas home by Jenni Hotelli Onni - BMH - Big mamas home by Jenni Hotellin sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni

Sinkkuäitien seuraava hotelliloma on jo varattu tälle keväälle. Joten sitä odotellessa.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Metsäravintola Nielu Nuuksion metsässä

Helsingin parhaat ravintolat

Døck – Viiniä ja bao buneja veneessä

Relove Stockmann

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *