Hae
Big mamas home

Kimono

Mitä kuuluu? Täällä lapset valmistautuvat äärimmäisen innokkaina huomiseen Linnanmäen reissuun. Täällä on tutkittu niin Linnanmäen karttaa, kuin myös laitetietoja ja sitä, mihin kukin pääsee. Isompi pääsee jo melkein kaikkiin laitteisiin saattajan kanssa. Pienempi joutuu odottamaan jotain vielä ensi vuoteen. Mutta on niissä hänellekin sallituissa latteissa monta kivaa vaihtoehtoa. Ja Linnanmäellä on paljon muutakin kivaa näkemistä ja kokemista, kuten leikkialueet. Me pidetään appiukon kanssa järjestystä yllä sivussa, kun puoliso ja anoppi juoksevat lasten kanssa laitteissa.

Huomisesta tulee taatusti kiva päivä. En malta odottaa.

 

Trenssi / H&M

Kimono / H&M Mama

Legginssit / H&M Mama

Laukku / H&M

Kengät / Adidas second hand

Korvakorut / Maanantaimalli uniikit

 

Sitten tähän asuun. Tämä kyseinen kimono saa joka kerta valtavasti kyselyitä aina, kun se vilahtaa Instagramissa (@bmhjenni). Minkä ymmärrän hyvin, sillä se on aivan ihana. Se on super kivan mallinen ja tiedän käyttäväni tätä myös raskauden jälkeen. Se on kiva vaihtoehto kaikille kauluspaidoille. Lisäksi tämä on myös imettäessä aivan loistava paita. Kotona olen ollut ihan pelkästään tämä päällä. Ihmisten ilmoille olen laittanut alle pitsitopin.

Kuvien legginssit olivat lemppari äitiyslegginssini, mutta niille kävi köpelösti, kun kaaduin. Ja siis sen luokan köpelösti, että menivät suoraan tekstiilijätteeseen. Valitettavasti.

Korvakorut ovat nuo Maanantaimallin korupajassa itse tehdyt uniikkikappaleet, joita rakastan koko ajan enemmän. Ne ovat hyvin erilaiset, kuin yhdetkään muut koruni. Siksi ne ehkä ovatkin yhdet suosikeistani.

Tässä asussa olen viipottanut menemään ison osan keväästä. Nyt, säiden lämmettyä, olen voinut jättää trenssinkin pois ja painella menemään ihan vain tuossa kimonossa. Siis ihan täydellinen kesäpaita. Ja vaikka se onkin äitiysvaate, niin tästä uskallan sanoa sen jäävän käyttöön vielä raskauden jälkeenkin.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kirsikan kukkia, sekä farkkutakki ja ribbimekko

Kohti viikonloppua

Tumma kukkamekko ja vaalea trenssi

Neuletakki kukkamekon kaverina

Ihanaa vappua!

2 kommenttia

  1. Kaija Torvinen kirjoitti:

    Eikai sulla anoppia ja appea ole? Ne tittelithän tulee vasta naimisiin menon myötä 😀

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Sanakirjamääritelmä on itseasiassa ”puolison äiti” ja ”puolison isä”, uskon että tämä merkitys tuli kaikille selväksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *