Hae
Big mamas home

Millainen oli Satisfyerin joulukalenteri?

*Sisältää mainoslinkkejä

Aika moni sen tietää, että me hankittiin meille aikuisille Satisfyerin joulukalenteri piristämään joulukuuta. Ajoitus oli sinänsä vähän huono, koska alkuraskaus on oireillaan hieman hillinnyt omia halujani. Mutta kalenteri on avattu joka päivä ja joitain juttuja on testattu. Ja me elämme nyt aikoja, kun nämä alkuraskauden oireet alkavat myös helpottaa, joten todennäköisesti tässä päästään pian kokeilemaan niitä, mitä ei ole kokeiltu. Nyt kerron kuitenkin tämän astisen kokemuksen perusteella, oliko kalenteri wörtti.

Satisfyer Premium Calendar

Meidän joulukalenteri oli tosiaan Satisfyer Premium Calendar, jolla oli hintaa 145,90 €. Arvoa tällä kalenterilla pitäisi olla 836,50 € ja nyt omalla kokemuksella uskon, että tämä pitää kutinsa. Eli rahallisesti hyöty on merkittävä.

Kalenterin valintaan vaikutti myös se, että me luotetaan kumpikin Satisfyerin laatuun. Minulla on itselläni muutamat kyseisen brändin tuotteet ja ne ovat olleet laadukkaita ja toimivia. Lisäksi kuvat kalenterista vaikuttivat lupaavilta.

Uusi

No mitä sieltä kalenterista tuli?

No vaikka ja mitä. Iloksemme totesimme, että kalenterista tuli todella monipuolisesti kaikkea, niin käytettäväksi yhdessä, kuin erikseen. Puolisoni oli erityisen tyytyväinen siitä, että kalenterista paljastui muun muassa Satisfyer Men*, joka on siis miesten masturbaattori eli tekopimppi. Ja tämä tyytyväisyys ihan puhtaasti siitä, että häntä ilahdutti, että myös hänet oli huomioitu kalenterissa. Ja erityisesti miestä varten kalenterista paljastui myös Masturbator Egg* eli kansankielellä, runkkumuna. Eli Satisfyerin kalenteri ei ollut pelkkää vibraattoria toisensa perään, vaan siinä oli huomioitu myös toisenlaiset genitaalit.

 

Oli siellä toki niitä vibraattoreja. Yksi kiva yllätys oli Satisfyer Endless Fun pariskunta vibraattori*. Kyseisellä vibraattorilla on 29 eri käyttötarkoitusta ja tämän pitäisi sopia kaikenlaisille pariskunnille. Ei vain hetropareille. Ja löytyipä kalenterista Satisfyer Pro 2 erikoisversio söpön marjapuuron värisenä. Itsehän uhosin, että nyt minulla on sitten koko ajan toinen Satisfyeri ladattuna.

Me pidettiin myös joulukalenterin BDSM jutuista. Kuten käsiraudoista, hapsuruoskasta, huiskusta ja nipistimistä. Meille BDSM on olennainen osa seksielämää, joten oli kiva saada välineitä siihenkin. Oma suosikkini näistä oli hapsuruoska. Kyseinen piiskausväline on siitä kiva, että se ei tunnu kovin pahalta.

Asuista en itse pitänyt juurikaan. Olisin saattanut innostua niistä vähän enemmän, jos en olisi pluskokoinen. Koska minun päälläni seksikäs verkkoasu olisi näyttänyt päälläni liian pieneltä kinkkuverkolta. Eräs seuraajani tarjoutui kuitenkin ostamaan parit asut minulta, joten nekään eivät menneet hukkaan.

 

Näiden lisäksi tuli yhtä jos toista muutakin. Penisrenkaita, pepputappi, pikkuvibra, dildo ja erilaisia liukkareita, sekä hierontaöljyjä. Kaikenkaikkiaan ollaan todella tyytyväisiä kalenteriin ja sen laatuun. Kalenterin kuvaus siitä, että se sisältää jokaiselle jotain, piti hyvin kutinsa ja lisäksi kalenteri on oikeasti tosi monipuolinen. Joten voidaan suositella lämpimästi Satisfyerin joulukalentereita. Mielenkiintois nähdä, tuleeko ensi vuonna jotain samanlaista.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Satisfyerin joulukalenteri

En ollut saanut orgasmia kumppanin kanssa ennen kuin täytin 30

En ole koskaan…

Kun BDSM kiinnostaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *